Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!
Bun venit Bianca,Koko si Monamour!
Bianca tare scump baietelul vostru....ce-mi plac pozele voastre daca te uiti rapid la ele par un filmulet!!!

Floric se vad pozele..delicios tortul!!!

Diana...mai bine rezolva testul din baie...macar sa stii una si buna!

Deci sa felicit mamicute multe pt ca au ghiocei frumosi foc, am admirat poze frumoase(zilele astea) cu Alex Vitamina (interesanta tehnica de ridicare in fundulet)Alexandra si David,Victoras,Ana,Sophiphi,Ian ( chai daca sunt "recente mai de demult)...sigur uit pe cineva....bebe de Carla28 (care seamana cu taticul, parerea mea)!!!Scumpi toti!

Noi suntem bine, Giulia creste...se ridica in patut si merge in jurul lui, nu merge de-a busilea...lalaieste in limba ei toata ziua!Si mancam cu cantari....nu e deloc si ea pofticioasa!Premergatorul nu prea o pasioneaza...prefera compania mea cam la tot !

Poze noi
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%207%20luni/

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu m-am plictisit in ultimul hal in casa...afara nu pot sa ies caci este frig...nici in curte nu-mi vine sa ies...la cumparaturi cu atat mai mult....eu deja nu mai pot

Olga, mamica lui David iepurasul

Si noi la fel...la mine si sotul vine foarte tarziu in ultima vreme (dupa miezul noptii) si lucrul asta ma deprima tare!!!Si afara ploua tare si bate un vant de te sperie!!!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna seara fetele!
Bun venit Bianca,Koko si Monamour!
Bianca tare scump baietelul vostru....ce-mi plac pozele voastre daca te uiti rapid la ele par un filmulet!!!

Floric se vad pozele..delicios tortul!!!

Diana...mai bine rezolva testul din baie...macar sa stii una si buna!

Deci sa felicit mamicute multe pt ca au ghiocei frumosi foc, am admirat poze frumoase(zilele astea) cu Alex Vitamina (interesanta tehnica de ridicare in fundulet)Alexandra si David,Victoras,Ana,Sophiphi,Ian ( chai daca sunt "recente mai de demult)...sigur uit pe cineva....bebe de Carla28 (care seamana cu taticul, parerea mea)!!!Scumpi toti!

Noi suntem bine, Giulia creste...se ridica in patut si merge in jurul lui, nu merge de-a busilea...lalaieste in limba ei toata ziua!Si mancam cu cantari....nu e deloc si ea pofticioasa!Premergatorul nu prea o pasioneaza...prefera compania mea cam la tot !

Poze noi
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%207%20luni/

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Foarte frumoase pozele, imi place cum v-ati asortat amandoua, nu imi dau seama cu cine seamana Giulia, dar banuiesc ca cu tata.

Multumim si noi pentru complimente.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Koko, bine ai venit; ma bucur ca ti-ai facut curaj

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

georgy acum am vazut si eu pozele cu frumoasa si jucausa Giulia Nici eu nu-mi dau seama cu cine seamana...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Carla uite poza si cu tata http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/tta/?action=view¤t=100_1216.jpg!!! Poze cu noi mici nu am, mi-a adus soacra cu Ionut de cand era mic dar la plecare si le-a luat!!!iar cu mine ai mei nu s-au mai "deranjat"sa faca....eram a treia( apropo de lista pe care o pusese o fata cu evolutia de la primul la ultimul copil )
Pupici ...se trezeste gogosica mea!!!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da, mai, Floric, acum se vad pozele! Vad un nanu mustacios si-un Raru tare elegant, cu tort!
Mi-am facut cont special ca sa-l vad pe Cezar al lui koko! A meritat! Are o guritza frumoaaaasaaaa...
Ba mie-mi pare ca seamana Giulia cu mama ei, cel putin urechile sunt identice!
Dyana, io mi-as face testul ala sa scap de grija; v-am zis ca si eu am trecut prin asta, acum vreo 2-3 luni, ajunsesem sa-mi induc singura simptome de sarcina...
Olishka io cand ma plictisesc asa rau si ma dor ochii de la comp sau nu mai am chef de el, ma lungesc in pat cu Sophiphi si citesc...de cand am nascut-o am recitit o gramada de carti!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Wow ce de lume noua azi!

Bine ai venit, Bianca! AI un flacau absolut mortal. Vladimir e unul din numele mele preferate.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Pisik, felicitari pentru domnisoara frumoasa!

Eu inca nu i-am dat iaurt lui Ian tocmai pentru ca nu stiam exact care ar fi optiunea cea mai buna. Nu stiu daca ai citit dar pediatra mi-a recomandat ieri sa i-l fac eu in casa (cu conditia sa cunosc vaca! )si daca, la inceput, mi s-a parut o idee de neconceput , acum, ma gindesc ca ar cam fi solutia optima. AM dat azi niste telefoane si astept sa-mi confirme miine cineva ca...cunoaste o vaca

Nici brinza nu i-am facut pentru ca nu ma pot hotari cu ce lapte sa i-o fac pina imi prezinta cineva o vaca Va rog sa-mi spuneti voi de care folositi? Ce marca, mai exact. Multu'.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Mai fetelor ma faceti sa-mi blestem orasul de bastina. Toate dati vitamina C le bebe? Eu ieri am fost la medic si nu mi-a spus nimic V-au recomandat-o pediatrii? Help.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput