Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

bianca2503 bine ai venit la noi si cu noi alaturi sa fii mereu
am vazut poze super misto platinatul II, ma intrebam cum ai reusit sa pui la premergator chestiile alea din fata albe ca niste curele, noi nu am reusit

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ei, multumesc Shasa. eu de multtttttt am intrebat daca se vad pozele noi dar nika, nika. Acum am primit si raspuns, deci nu se vad. Acu,invatati-ma sa de-privatizez pagina, daca stie cineva. Daca nu, vad eu ce e de facut. Si mai era ceva de zis pt tine Shasa, dar....

Eu am premergator de la Primi Pasi, primit de la niste prieteni. Ei nu l-au folosit la fetita lor pe motiv ca fetita a avut ceva probleme motorii. De lasat il las pe Raru cam cat ii fac mancarea sau asa cand vreau sa vad daca mai stie locul ala, deci mai mult de 20 min adunat pe zi nu il las.

Bun venit noilor mamici si bebeilor ghiocei.

Lamaia e buna pt bebei?

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Un bebelus īn vārsta de trei luni din Filiasi a fost diagnosticat cu gripa porcina
http://www.realitatea.net/un-bebelus-in-varsta-de-trei-luni-din-filiasi-a-fost-diagnosticat-cu-gripa-porcina_655877.html

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

am citit si eu pe borcanele de hipp scrie numai in ro si bg sunt facute in ungaria sub licenta austria, nestle scrie tot in ro si bg si sunt facute in germania(astia au numai cu sare)

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Dyana, multumesc mult de info.

Provista, of, mie nu imi vine sa ma mai uit la stiri

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Va rog sa imi spuneti daca puteti viziona acum POZE NOI. Sunt doar 2 poze, dar sa stiu daca mai pun.

Provista, cum iti dam votul ca nu gasesc butonul de votat.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

M-am uitat si eu pe un borcanel Hipp. Al meu scrie ca este produs in Germania. Este luat din MegaImage si importat de ei. Probabil ca depinde de unde il cumperi.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Va rog sa imi spuneti daca puteti viziona acum POZE NOI. Sunt doar 2 poze, dar sa stiu daca mai pun.

Provista, cum iti dam votul ca nu gasesc butonul de votat.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

pune, pune, ca se vad...
il pupam pe Rares, e tare frumusel!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe Raru Mai vrem, mai vrem...

Mergi la inceput

Eu m-am plictisit in ultimul hal in casa...afara nu pot sa ies caci este frig...nici in curte nu-mi vine sa ies...la cumparaturi cu atat mai mult....eu deja nu mai pot

Mergi la inceput