Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
gabi86 spune:
am si eu o rugaminte cand adaugati fetele noi in listuta faceti si fa noi o completare:robert e de fapt Gabriel Robert iar nota obtinuta la nastere 10
Pisik06 spune:
Aris, multumesc mult
. Ma duc si eu la farmacie sa iau vitamina c fiole si niste oscilo sa incep sa ii dau. Nu suport isteria asta cu gripa si nu sunt de acord cu ea, dar sincer m-am cam speriat si eu
.
Din pacate, am citit si eu despre boala de care sufera bebelusul prietenei mele si se pare ca nu prea exista vindecare totala si oricum drumul e foarte anevoios
. Dar pana nu stim nimic concret de la doctori nu ne pronuntam.
Bianca, super dulce baietelul tau. Nici eu nu vad pozele lui Koko.
Eu i-am dat numai hipp pana acum, dar nu f multe, doar in cazuri urgente. Am si in casa, tot pt nevoie, o sa iau si Humana.
Poate stie cineva totusi daca 11,4 hemoglobina e valoare mica sau ok.
A, azi am ajuns si eu la outletul ala de langa circ. Am luat un body intreg, cu labute (pijama ii zic eu) si un body cu maneca lunga. Din pacate aveau numai masuri mici la mai toate hainele. Dar materialele sunt faine e adevarat.
Maine tare vroiam sa trag o tura la noul mall, dar cu gripa asta zau ca nu stiu ce sa mai fac. Ca fara sot nu merg, adica implicit fara bebe. Cred ca zic pas si ramane pt cand poate mama sa vina sa stea cu ea.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
carla28 spune:
Helau! Helau!
Azi am avut o zi incarcata, am facut de mancare pt noi, pt bebe, am avut de spalat rufe, am fost la pedichiura, intr-un cuvant , nu m-am plictisit.
Simonapro- sa ne scrii mai des!
Novus, din punctul meu de vedere, tot norocoasa esti, ai un metabolism de invidiat.
Fetele noi, koko1, Bianca, monamour, welcome in the club. Bianca este foarte frumusel baietelul tau, imi place poza la chiuveta din bucatarie.Koko, pozele tot nu se vad.
Olga, o fi cu ochisori ameteala ta? ![]()
La noi premergatorul, deocamdata este doar pentru cazurile in care nu mai vrea pe jos sau vreau sa-l supravegez cat mai stau si eu la calculator, ma spal pe dinti, mananc, etc.
Si eu sunt adepta tratamentelor naturiste si homeopate si numai in ultima instanta sa recurgem la medicamente.
Merg sa-i dau sa pape si sa-i fac baita.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Poate stie cineva totusi daca 11,4 hemoglobina e valoare mica sau ok. |
zice surioara ca ar merge ceva fier, dar la valoarea asta nu e neaparat nevoie. nu e o valoare mica, sub limita; decat sa-i faca rau, mai bine lasa fata in pace

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui olishka am dormit 2 ore cu David. A fost asa de bine...Doar ca astazi am niste ameteli...cum n-am avut demult... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
eu stau cu testul de sarcina in baie

; si nu ma hotarasc sa-l fac; pun oboseala pe seama noptilor absolut haotice pe care le are mutzu; si miscarile in burta.....

gaze, nu????????
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
dyana27 spune:
koko eu sunt norocoasa si am vazut pozele cu cezarut micut

; e absolut superb... are o mutrita fantastica, si in unele mi se pare ca seamana cu mutzu meu; mai ales in alea murdar de mancarica

; www.flickr.com/photos/43205089@N05/4071363565/in/photostream/" target="_blank">asta e preferata mea

bianca ai o minune de baietel ranjit mic

; era cazul sa mai avem un blonut pe aici;
pai unde ati tinut voi frumusetile astea de copii pana acuma???????? e cazul sa vedem si mamicile, ca noi ne cunoastem deja, si vorba ilincai, vrem sa asociem si noi textul cu o figura

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
provista spune:
Farmacia ARNICA Daca exista in Br farm homeopatape bdDorobanti colt cu str.Garii |
in gl stiu unde este farm homeopata: in complex ancora dar aris era cea care intreba de unde cump koko

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
ma resemnez... koko nu vad poze... inca![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
gabi86 spune:
fetelor va uitati vreuna la stiri eu ma ingroyesc!!!!!!!
vaccinul pt gripa nu a fost tesat pe copii 
cica cei mici vor putea fi vaccinati abia in ianuarie

iar la iasi parca e un bebe de 3 luni cu gripa noua

io nu ma mai pot uita ca inebunesc de spaima
au yis ca pe site ul pro tv gasim mai multe despre gripa