Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mersi fetelor de incurajari, sper sa fie bine, azi mi-a facut infiltratii, nu simt mare schimbare, dar sper sa fie ok.cu schimbatul locului de munca m-a daramat, dar nu ma las eu cu una cu doua, fac tot ce pot sa nu ajung acolo.

Nico-cum sunteti?ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
mi-am terminat deocamdata treaba si am un moment de pauza
piti e la somn iar eu pina sa fac cina am liber
Nico-sanatate multa si doamne ajuta sa nu fie nimic grav
ma gindesc si eu la voi si va tin pumnii sa nu fie nimic mai grav
Ramonella-cam peste tot e greu ca incepator
o sa vezi ca te obisnuiesti repede si nu pune la suflet rautatile
Gabriela-ce frumoasa atmosfera aveti voi acolo
ti-a mai crescut burticuta de cind te-am vazut
ce graviduta frumoasa esti,o sa ai cu ce te mindrii cu 2 fete
Antoni-sanatate si sper sa nu trebuiasca sa schimbi locul de munca? in ce omeniu lucrezi?
se vede ca iti place daca esti trista ca s-ar putea sa trebuiasca sa-l schimbi
parca in stomatologie???? parca vag asa imi amintesc...daca ma incurc scuze.....
Co-felicitari pt fetita cuminte
cred ca esti mindra ca s-a acomodat asa bine si nu aveti probleme
Dariandra-ma bucur ca sinteti mai bine
am vazut pozicile de la ziua Dariei,foarte frumoase si un tort pe masura
si Giulia indrageste bebelasii tare mult,acum cind vede un bb imi spune mami bebe mic
si eu abia astept sa fac bradutul,acum ca sint mai mari altfel se bucura si ei
Mami-alexia-cred ca nu mai poti de dorul ei
fii tare ca toate se aseaza pina la urma
Alex-ce de trasnai face Triadris,ea se distreaza

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, of, sper sa scapi cat mai rapid si usor cu putinta!

Co, pai tu chiar nu esti deloc laudaroasa, cred ca ti-a crescut inima cand ai vazut pisicuta acoloFelicitari, Carina!

Ioana, socrella e bolnava, a facut pneumonie, e pe injectabil saraca, adunat in toata perioada asta ne-a putut ajuta...o saptamana, in rest a prestat mama, si acum chiar trebuie sa mai mearga si ea acasa. Vedem cum facem, as lasa ca ultima varianta concediul meu, mi se pare ca prea sa intinde coarda...

Adriana, n-am vazut nicaieri!

Astept sa plec acasa, ma doare fundul de atata stat pe scaun, in plus noaptea dorm tot mai prost...V-am pupat, o seara frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Katiapam-da, sunt medic stomatolog

mi-a venit sotiorul acasa din Egypt,hihi

vineri ma duc la masaj la salonul lui Alex, abia astept,hm,asa-mi place masajul...

Mergi la inceput

Alex-scuze vad ca am scis Triadris in loc de Tiadris

fetelor azi mi-a suris norocul
cum va spuneam ca nu am pe nimeni aici si ca sa caut un job trebuie sa o dau la gradi neaparat si daca cumva gasesc de munca nu ma astepata nimeni pina gasesc gradi si pina mai trece o saptamina de inserire
la gradi acolo se face o saptamina la inceput de obisnuinta?
prima zi o ora,a doua zi 2 ore si tot asa pina la programul ales?
am fost pe la gradinite la privat ca astea de stat numai in martie se fac inscrierile pt noul an care incepe in septembrie odata cu scolarii
in martie o sa depun cererea poate intra la stat daca nu mai vedem...
cum ziceam am fost azi la o gradi care nu e cine stie ce apropae de casa....deschiderea la 7,de dus il duci pina la 9:10 e intrarea
program pina la 12:15-230 euro,pina la 13:25-280 euro cu prinz inclus,pina la 16:25-340 euro la care se adauga taxa de inscriere 200 euro
deci sa o duc pe piti la gradi asta din start imi scot din buzunar 430
am mers la alta gradi care e la 5 minute de mine cu masina si la 2 minute de unde locuieste prietena mea
acolo am mai fost sa intreb dar cind avea piti 9 luni si era cam scump,azi zic hai totusi ca intru sa intreb cit m-ar costa un program scurt ca si asa nu lucrez si ca sa pot incepe undeva tre sa inscriu fetita ca altfel nu ma pot misca
deschide la 7-intrarea e pina la 9-9:10 si pina la 12 e 200-mi-a facut reducere si mi-a pus 180 ca i-am explicat ca nu lucrez si vreau doar sa stea intre copii sa inceapa sa mearga si programul il voi schimba in functie de locul de munca si daca nu lucrez nu mi-a mai luat taxa de inscriere ca il stie si pe sotul si firma unde lucreaza el si e la 1 minut cu masina sa zic locul de munca a sotului

de maine incepem cu o ora prima zi de gradiiiii si pot sa ramai maine cu ea
apoi urmatoare zi 2 ore si urmatoarea 3 ore si de luni o pot lasa pina la 12
piti cind sa plecam ma tragea inapoi de mina si zicea bimbi bimbi(copii copii)
ne bucuram ca am gasit o solutie sa o ducem la gradi ca deja e maricica sa stea numai in casa si cel putin suma asta mi-o permit s-o platesc si daca nu lucrez inca
de maine la gradi cu noi

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salut si de la noi,
Eu am mai citit una alta despre gripa asta si m-am mai linistit http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6406693-gripa-porcina-intre-panica-apocalipsa-realitate-gripa-normala-ucide-36-000-oameni-sua-anual.htm

Oricum speram sa nu avem de-a face cu nici un fel de gripa

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Katia, ma bucur ca ati gasit o gradinita si e si avantajos din pct de vedere financiar

Eu va invit la o lectie de germana(sunt mai mult decat incepatoare dar vad ca ma descurc sa invat singura.Sper sa am si spor)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Gabi, ce burtica frumoasa, devin nostalgica; iar tu radiezi
Nico, eu sper sa nu fie gripa, dar pentru linistea ta poate ar fi bine sa iti faci ceva analize, desi, daca se fac doar la contagioase, ma gandesc ca se asteapta (ca la orice spital de stat) pana innebunesti acolo.
Adriana, nu stiu unde ai putea gasi elmo.
Katiapam - ce preturi pot sa aiba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Mami-alexia-maine incepem prima zi
macar asta e aproape de casa 5 minute cu masina
asa pot sa merg si la lucru undeva daca se iveste si ma cheama o sapt in proba(cam asta e obiceiul aici)ce fac cu piti?
ca pete tot te cheama in proba apoi nu sta nimeni dupa mine sa caut gradi si o sapta de inserirea copilului
am la gradi asta si posibilitatea in caz ca lucrez o sapt dimineata si una dupamasa sa o duc asa la gradi
Tanimi-astea sint preturile in zona unde locuim noi,la 30 km de roma la litoral
in centrul romei e horror la ce preturi sint....

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Katiapam, acolo cred ca ajunge la mii de euro

Nina & Iarina

Mergi la inceput