Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana13 spune:
Co, facultatea mea e mai de balet, ca a ta, partea cu romana chiar stiu ca e super complicata!
Am vrut sa scriu mai multe, dar vad ca ma striga P, e la baie!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Adriana, spor la germana. Curajoasa esti
. Elmo, uite aici si aici. Daca vrei il cumpar eu si cand il primesc ti-l dau.
Katiapam, ma bucur ca ati rezolvat problema cu gradi. O sa vezi ca se va rezolva si cu jobul.
Co,
la Carinuta cea cuminte. Bravo ei 
Tanimi, aceeasi senzatie o am si eu, ca media exgereaza peste masura cu gripa asta noua.
Nico, sper ca sunteti bine 
Ioana, sanatate Sarei 
Gabi, ce fetita mare ai
. Si asa de intelegatoare...
Andreea, nu veniti si voi la club? Cred ca i-ar place lui Eric.
Ramonella, inceputul e greu la orice job nou. Si apoi nu e obligatoriu sa fii prietena cu toata lumea, doar colegi.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
Ioana13 spune:
Puisor, cam cit costa trasportul de pe ebay? VAd ca esti mare consumatoare. Sint in stare buna produsele, sau iei numai noi?
CO, eu ma mir ca a durat atit pina sa fie Kid of the week, CArinuta! Cred ca au avut altii pile, ca doar e cea mai cuminte de cind a mers la gradi!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Ioana, depinde de vanzator. Dar majoritatea au preturi decente. Cele mai multe lucruri sunt noi, am luat second doar cand mi-au placut foarte tare( majoritatea sunt de firma asa ca arata foarte bine). Noi cam orice trebuie sa cumparam aruncam prima data un ochi pe ebay. Tot de aici ne-am luat si laptopul.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
OanaAlina spune:
Co - felicitari pentru Carinutza dragalasa si cuminte! E cea mai draguta de pe panou!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
Adriana - spor la invatat germana.... daca te pot ajuta cu ceva, cu mare drag!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
alinabojuc spune:
salut fetele. ce faceti? noi pe o parte mai bine pe alta mai rau. adica am laptic destul si alexandra nu mai refuza sanul insa de cateva zile ne luptam cu niste nenorocite de dureri de burtica. saracuta se zbate si cand e la san si asta ma
acum cand am lapte si ea vrea sa pape
ieri am comandat infacol. sper sa ne ajute ca altceva nu a avut efect. e adevarat ca am incercat doar bonisan, debridat si sab simplex. vom vedea.
tare ma tem de gripa asta ce bantuie prin lume.
sper sa nu fie totusi chiar asa grava situatia.
noi va pupacim. imi pare tare rau ca nu pot sa va citesc sa fiu la curent cu ce se intampla in viata voastra. de cand cu burtica asta is tot cu ea in brate. doar asa se linisteste.
pupici 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
antoni spune:
neata fetelor!
Ioana-ce facultate?
stie cineva ceva de Nico?stie careva numarul ei?
Adriana-spor la invatat
eu cu mana la fel de naspa, sunt panicata rau, am sperat ca-mi revin putin de la injectii, dar...
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Meli, imi pare tare rau pt mana ta. Alte remedii nu sunt? Am vorbit acum cu Nico , pe mess, sunt bine.
Alina, ce bine ca ai laptic! Cat despre durerile de burtica....poti incerca si masajul, poate o ajuta.
Multumesc pt incurajarile legate de germana.
Oana
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
mami_alexia spune:
Ani, merci de pont. Sa vad daca am calculat bine: la jucaria care costa 8 lire si ceva transportul e gratuit?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!