Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 11
puisorul spune:
Adriana, da e cam 40 ron. Ma bucur ca sunt bine si Nico si Andrei.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
adab spune:
Neatza fetelor,
hai ca azi dau eu
. Am dus-o pe Sara la gradi si am liber dimineatza asta. Da bate un vant afara....noroc ca aveam gluga la geaca.
Nico tare rau imi pare prin ce treceti voi. Cum sunteti? E greu sa stai izolat si sa nu stii nimik. Nu ati reusiti sa va ia analizele?
Gaby tare bine areti mamico...mai ai asa putin....deja ma cuprind emotiile. Cine stie poate Mos Craciun o aduce si pe Emma in sacul cu cadouri.
Meli nu te descuraja. Important sa te faci bine acuma , masaje, relazari apoi sa nu depui prea mare efort. Poate iti va indica mai incolo si ceva sport. La mine a mers f.bine innotul. Si ore mai putine de munca, o pozitie de lucru mai comoda... Problema la coloana mea sunt discurile intervertebrale tocite....asta am descoperit inca din studentie.
Ioana mami de Sara insanatosire grabnica va dorim !
Alina bine ca ai lapte, iar cu colicile , daca nu a mers nimik, nu prea ai ce face. Multa rabdare...pana pe la 3 luni tot trec.
Adriana succes cu germana! Mie una mi-i se pare f. grea limba. Am avut si eu multe tentative dar esuate. Poate reusesc odata cu Sara de pe la 3 ani.
Co felicitari pt. Carinutza cea cuminte!
La noi la gradi azi e ziua "verde". Trebuia sa le dam copilasilor ceva verde pe ei. Acuma nu stiu exact ce program vor avea....banuiesc ca pe tema ecologica. Tot zilele astea sunt "portile deschise la gradinita noastra Betha". Oricine vrea poate se viziteze gradinita si sunt multe programe facute de copilasii mai maricei. Educatoarele de la grupa noastra au hotarat sa filmeze din activitatile copilasilor si sa primim si noi inregistrarile. Asa vor putea fi mai dezinvolti si sa-i vedem asa cum sunt ei zilnic la gradi.
In rest suntem bine, doar ne confruntam in continuare cu constipatie. Cand e mai bine cand nu. De fapt eu cred ca mai mult ca sigur e psihogena constipatia ei. Se abtine mai ales daca e in public sa zic asa. La gradi nu a facut in 2 luni niciodata. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, unde sa o mai duc.
Gabriela77 spune:
Buna dimineata, fete cuminti!
Adriana, spor la treaba, eu recunosc ca am demarat cu avant multe proiecte asa in stil autodidact, dar au cam esuat. Asa ca atunci cand chiar a trebuit sa fac ceva, am dat banul, m-am inscris si de jena, de nevoie m-am dus, altminteri acasa mereu imi gaseam altceva de facut! E valabil in ce ma priveste si cu sportul! Ca sa nu mai spun ca la mine principiul ingrasarii porcului in ajun functioneaza de minune!![]()
Ioana, ce fece medicul gradinar? Tot asa incantat merge la gradi?
Oana, Maria e bine? Tot cumintica la gradi? Inca nu ati inceput la program lung?
Meli, imi pare rau ca nu a trecut durerrea, of...bine macar ca s- aintors sotul, sigur o mai alina el cumva!
Ani, in mod sigur si media exagereaza, ca in mai toate situatiile, sa speram ca va fi bine si totul va fi tinut sub control.
Alina, noi nu am avut colici, decat intr-o zi si atunci Sab Simpex am dat, dar sigur te ajuta fetele mai incercate cu ceva sfaturi.
Co, toate bune la voi? Mamaruta e la gradi?
Nico, voi, bine?Hia cu vesti bune, ca tare m-am gandit la voi!
Multumim de aprecierile la adresa burticii, Sarei si a dovlecilor(Ioana, ne-a lasat Sara sa-i mesterim, dar nu a apreciat deloc incercarile noastre de a ne prosti, aveam ceva masti, na, proasta inspiratie!
Eu, zau, ma intreb cand doarme fetita asta mica, ca in continuu misca, poate misca si in somn, sigur! Nu imi amintesc ca Sara sa fi fost asa de fasneata!
Altfel, o data am luat si folosit si noi Nazomer si atunci e cu probleme
. Spre norocul nostru ca nu era din lotul 3033, ca asta mai lipsea!
V-am pupat! Zi frumoasa tuturor!![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
adab spune:
AM uitat sa va intreb....cam ce planuri de Rev. aveti? Cu copilasi? fara? AM primit o oferta la un restaurant aici in CLuj....300 ron de pers. E mult?
mami_alexia spune:
Asta era lotul problema, 3033? (ca sa o pun pe mama sa se uite pe sticluta) Ca m-a sunat bunica(adica strabunica Alexiei) aseara sa imi spuna ca a vazut la TV, si-a notat si denumirea![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Victo spune:
ada, stii ce l=a intrebat Stefan pe taica-su dimineata, cd l-a imbracat? "unde e bluza verde?.."..:):)
ieri am intrat 2 minute cd mancau ei..asa cumintei stateau acolo pe scaunele..Stefan i-a spus "am teminat, Tami"..apoi"io nu mai veau" si cd i-a ridicat sa ii duca la spalat pe maini.."atuma vine tati"..
asa mi-a fost de drag..
super ca ne dau si noua cduri cu ei. sper sa il inregistreze si pe al meu :)ca noua nu ne-au zis nimic.
si nici Stefan nu face kk la gradi.face seara,acasa.
si noi am vrea sa plecam undeva de Rev.dar avem 2 pb..1..banii, din pacate, in perioasa asta :( si 2. dc va fi sanatos Stefan, ca vrem sa il luam cu noi.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Ada
ce bine ca Sara s-a adaptat fara probleme la gradi. Cat priveste constipatia, asta chiar e o problema, saracuta, si tu chiar ai incercat cam tot, doamnele de acolo o incurajeaza la olita?
Nicocand intri, imi mai dai o data te rog site-ul cu piscinele nou deschise??? Nu am apucat sa salvez!
Au venit cei de la Tnuva cu o promotie, avem vreo 50 iaurturi, ma duc sa-i anunt pe colegi, ca sunt in bucatarie, sa le deguste!![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
adab spune:
Gaby de babyswim zicea Nico ca e deschis de curand. Eu chiar imi planificasem sapt. asta sa merg cu Sara, dar cum a venit frigul asta aprig, plus la mine ciclul....mai amanam, poate se mai incalzeste si afara. Cu olitza am vb. cu educatoarele sa o mai tot intrebe pe Sara, dar si acasa cand o accepta, cand vrea numai la wc si nu vrea olitza.
Victo ce scump e Stefan...cum zice el "t" in loc de "c" . La kk cum ii zice? "tata" ![]()
antoni spune:
Ada-asa si la mine si cica din cauza asta si plus " malformatiile " mele, mi s-a prins mervul.mai nasol ca e a doua saptamana, imediat intru in a 3-a de cand sunt asa. iar cu pozitia de lucru, tare ar fi recomandat sa lucrez de la spate dar la noi sunt 2 scaune, unul e bagat la perete cumva si nu am loc, celalalt e vechi si nu ajunge cablul de la unit
sper sa fie bine. ms mult
eu zic legat de pret ca e ok, e si revelionul, depinde si unde e si in ce consta meniul.
Nico-ma bucur ca sunteti mai bine!
noi legat de rev inca nu stim ce facem, poate atat tot asteptam pana pierdem toate ofertele![]()
Lilly79 spune:
Neatza pe la amiaza ![]()
gabi de asta zici http://babyswim.ro/index.php?lang=ro ?
Am vazut pozele cu burtica si cu dovlecii.Esti o graviduta f frumoasa cu o fetita superba.
nico multa sanatate si tie si lui Andrei.
Cred ca ne-a prins si pe noi o viroza.Ii curge nasucul Juliei.Deci astazi nu vom merge la club.Sper sa-si revine repede.
Multa sanatate tuturor si nu va mai panicati de gripa asta noua, e o gripa ca oricare alta.Eu zic ca se incearca panicarea populatiei pt a-si vinde vaccinurile, mastile, etc.
Nazomerul nostru era din lotul 3037, deci e ok ![]()
Ma duc sa fac de papa pt Julia.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)