Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 12
Gabriela77 spune:
Lilly, sanatate Juliei, sa se faca bine rapid!
Ada, eu tot zic ca educatoarea/ingrijitoarea sa o incurajeze cat mai mult la gradi, ori pe olita ori pe reductor, acolo mai e si puterea exemplului, ceilalti copilasi!
Eu de Revelion nu ma risc nicaieri, ca uite DPN-ul meu e tot ami aproape si cum mandrele mele sunt si mai grabite sa vina pe lume, mai bine zic PAS! Dar ceva in Cluj macar ar suna bine!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Neatza pe la amiaza gabi de asta zici http://babyswim.ro/index.php?lang=ro ? Am vazut pozele cu burtica si cu dovlecii.Esti o graviduta f frumoasa cu o fetita superba. nico multa sanatate si tie si lui Andrei. Cred ca ne-a prins si pe noi o viroza.Ii curge nasucul Juliei.Deci astazi nu vom merge la club.Sper sa-si revine repede. Multa sanatate tuturor si nu va mai panicati de gripa asta noua, e o gripa ca oricare alta.Eu zic ca se incearca panicarea populatiei pt a-si vinde vaccinurile, mastile, etc. Nazomerul nostru era din lotul 3037, deci e ok Ma duc sa fac de papa pt Julia. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Da, da, de piscina aia ziceam , multumesc frumos!

Gabriela, mami de
27 +
Gabriela77 spune:
Aha, acum am realizat unde este, foarte aproape de noi! Cand se incalzeste, mergem clar si noi!
Gabriela, mami de
27 +
elenuta23 spune:

IRINA

felicitari mami si tati 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
salutare gagici
noi suntem binisor, la Dragos a inceput sa ii curga nasucul , sper sa nu fie ceva grav 
Iulia e tot mai maraita si ea tot cu titi in gurita ar sta , insa de aiz am spus ca ii facem program ca altfel nu ajungem mbine 
alina noi luam debridad pt burtica si pt reglarea tranzitului , e tare bun si chiar ne ajuta sa avem scaune zilnice sua cel mult la 2 zile ![]()
ma bucur mult ca ti-a revenit lapticul 
sanatate multa
fug ca nu ma lasa dragos si trebuie sa ii citesc o poveste ![]()
va sarut
(9mai2007) si
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, IRINIA!!!

A venit o matusa mai in varsta in vizita.
Matusa: "Ce faci, Alexia? Dar unde-i mami?"
Alexia: "La scoala..."
Matusa: "Si tati?"
Alexia: "La diciu"(serviciu)
Matusa: " Si tu ce faci?"
Alexia: "Stau la bunica mea! Hai bunica sa te iubesc"
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Irina! Sa cresti mare, sanatoasa! Mami Diana, felicitari! cand mai vii pe aici?
Elena, ce mai zici mami? Ce face papusica? Papa e cumintica?[red]
Gabriela, mami de
27 +
mami_alexia spune:
Elena, multa sanatate lui Dragos si
ici micutei Iulia!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
elenuta23 spune:
gabydraga ce sa zic , mai nou toata ziua fac papaika
, Drgaos nu prea papa, adica ciuguleste mai mult din fiecare cate putin , asa ca sdimineata ii fac cate 3 feluri d e papiaka deja nu mai am idei ce sa ii fac
azi am [papat
1.ochi de rata cu gogosari murati
asa ii spunem noi la ou, mai multi gogosari decat ou
2. gris cu l
apte
3 banane cu lapte
4 spanac , vroia de dimineata si abia acum l-am terminat
imediat mergem la osmnik iar cand se trezeste va sevi supika iar la cina mamalliguta cu branza
im concluzie multa munca dar sunt fericita ca sunt sanatosi si ce nu face mami pt ei 
v0-am admirat si pozele, tare bine areti si nu te-ai ingrasat mult ![]()

(9mai2007) si
nrl spune:
LA MULTI ANI IRINA!!!
Va multumim din suflet ca va ganditi la noi 
Suntem bine, eu nu mai am deloc simptome de raceala, lui Andrei ii curge nasul, dar am observat aseara ca are si gingiile umflate, si la el intotdeauna eruptiile dentare au fost asociate cu muci, asa ca.. cred ca am scapat. Plus ca toti doctorii cu care am vorbit a zis ca febra e 'obligatorie' la gripa asta noua, si noi nu am avut deloc. Au trecut cele 7 zile de la ultimul contact cu doamna bolnava, deci cred ca ne putem considera ok.
Meli draga, iti doresc sa scapi cat ai repede de necazul cu vertebra
Multa sanatate si pupici la toti bolnaviorii 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Julia (30.05.2008)