Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana frumoase replicile Alexiei
pt rezistenta, tare greu iti poate fi

Iulia e tot mai frumoasa si mai vorbareata, toata ziua povestim si gangurim , tare minunate sunt cliple acestea iar [pe D nu il mai scapa din ochi

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Uf, Nico, ce ma bucur ca sunteti bine!

Elena, mami, ce mai bucatarestu tu acolo...Multumesc, simt ca am cam exagerat in ultima vreme, dar nu stiu ce am, mi-e foame continuu, o fi ceva puseu de crestere si la bebelina, cred ca trebuie sa opresc si Elevitul ca uite am ajuns cu succes la +7 kg

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

nico sa treceti cu bine peste

gata pt dimineata de azi , -am pus pe D la cukarica astept sa adoarma si apoi ne odihnim si eu cu Iulia

va doresc o dupamasa placuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

LA MULTI ANI IRINA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI DE LA VIATA!

Nico, ma bucur ca sunteti bine si ca n-a fost decat o alarma falsa...ufff...e nasol cand nu poti sa faci diferenta intre o viroza si gripa asta atat de mediatizata... si daca faci febra ? asta inseamna ca toata lumea care e racita si are febra are si gripa porcina??? ce analize speciale se fac pt a depista gripa asta?

Lily, sanatate printesei...sper sa scapati reepde...

Co, felicitari mami! sau mai bine zic Carina!ce fetita cuminte ai, mai! (ma inscriu si eu pe lista celor care si-au ros coatele la filo..)

Ani, as veni la Club, dar tati zice ca mai bine stam acasa... mai ales cum eu sunt in periaoda asta delicata...uf..nici nu stiu cum ar fi mai bine... sa vedem...

Ada, pt constipatie eu folosesc cu succes la Eric ulei din seminte de in..e natural si garantat ajuta!

Adriana, hai sa ne 'sprechuim' in deutsch... asa mai imi pun si eu neuronul la treaba..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, cu mare drag, dar ai putina rabdare si mai pasuieste-ma un pic ca eu de-abia invat regulile gramaticale, mai am pana la a comstrui propozitii

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salutare!

Vai ce imi palce perioada asta cand deja incepem sa vorbim de sarbatori si cadouri!!!!

multumim de aprecieri, le-am transmis Carinei, numa bine sa si-o ia in cap:D...ei, e tare fain cand intru in gradi sa o vad pe panou;P

Am o mica tema pentru voi...si o intrebare...ce ati luat copilasilor cadou de 2 ani sau in ultima vreme, ca la noi e o perioada plina, 2 ani, Mos Nicolae, Mos Craciun, o gramada de sarbatori!

Ada, nu e nici scump, nici ieftin, dupa mine....la frestaurant noi am fost ultima data in 2006/2007 de Revelion si am dat vreo 150/pers, la Dolce Vita si a fost peste asteptari, de fapt mergeam al doilea an consecutiv acolo.

Anul asta de Carciun mergem la Viena si de Rev al Belis, la ceva cabana, in ambele locatii impreuna cu pretioasa noastra pitica, ca fara ea nu ar fi al fel:)

Nico, tare bine ca nu e nimic, vezi daca ne gandim cu atat drag la voi;)

La multi anisori, Irinuca!

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare si de la noi
a decurs prima zi f bine la gradi
in loc de o ora s-a facut o ora jumate
maine o las 2 ore,mi-au spus ca ma anunta daca cumva plinge si nu sta fara mine
noroc ca e la 5 minute de casa
asta e un avantaj deja ca sa stau sa ma plim aiurea nu-mi vine
acum sper sa imi ocup curind timpul ca altfel ma bucur pt fetita ca merge la gradi dar nici singura nu-mi vine sa stau
Gabriela-ce fain,numai 7 kg
pai imediat nasti si le lasi toate la nastere
Lilly-sanatate Juliei,sa treaca reped raceala
Elenuta-mamica gospodina,bine ca apuci sa faci atitea feluri de mincare
a mea mai nou maninca tare bine,sper sa o tina tot asa
si la noi sint zile cind ciuguleste dar isi revin ei repede
Co-ce frumoase activitati sint la gradi acolo
cred ca nu se plictisesc deloc
acum sper sa-mi placa si mie cum se ocupa de ei si ce-i invata
sper ca incep cu tot felul de activitati
anul trecut de exemplu au construit surpriza de craciun(educatoarele) ca ei erau prea mici,un glob destul de mare cu poza de pun in bradut
prima colectie de la gradi deja o avem
Nico-ma bucur ca sinteti mai bine si nu e nimic grav
Antoni-sanatate multa
Mami-alexia-spor la invatat
am facut si eu in generala dar prea putin imi amintesc
Eladea-cum te simti? simburica?
Ioana(mami de sara) -sanatate! sa treaca repede raceala sa va simtiti bine

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO - Felicitari pentru Carina cea cuminte si sociabila.

NICO - Ma bucur ca sunteti bine si ca este doar o alarma falsa.

GABI - Am reusit sa va admir si eu fetelor!De apreciat sunt si capodoperele voastre.Sara e tare scumpa, iar mami de-a dreptul "sesi" (sexi - vorba Dariei).

ELENA - Imi este dor si mie de clipele petrecute cu Daria mea bebelus.Sunt intr-adevar unice si merita sa profitam din plin.Ma bucur ca ai un ajutor de nadejde in Dragos.

ALINA - Nici Daria nu prea a avut colici, dar ca si Gabi am folosit si noi cu succes Sab Simplex, atat cat a fost nevoie.

ALEX - Si eu am considerat la fel; oricat de ocupati ar fi parintii, important este ca micutii nostri sa nu se simta neglijati si putinele momente libere sa le ofere cu toata dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Irina

Co-noi i-am luat cadoul la 2 ani masuta desen
acum de craciun ne-am ginit la o bucatarie mare de plastic de joaca hello kitty ca tare mult ii place hello kitty
dar nu e decis inca cine stie ce mai vedem frumos pe atunci
ce frumos e subiectul azi de craciun,rev,cadouri,mosulici
pe toate

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

katia...mersi de intrebare...suntem bine...deocamdata...nici nu indraznesc inca sa ma bucur prea mult...pana nu vad ca e totul ok...

ma bucur ca ai gasit o gradinita potrivita...cat despre rpeturi...ce sa zic...si la noi la privat sunt mari, la unele exagerat...fiecare dupa posibilitati...

cat despre escapada noastra la Roma, cred ca pica anul asta... nu vreau sa ma risc deloc...cred ca-s paranoia dar la sarcina asta am de gand sa fiu mai grijulie, cel putin pana se pune pe roate...

CO, la Viena ne gandeam si noi de Revelion...insa cred ca renuntam la idee...mi-e groaza de iesit pe frigul ala cu Eric prin oras...ca n-o sa putem sta mult pe afara, sunt sigura....insa ideea suna tare bine...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput