Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Si eu ador sarbatorile de iarna, imi place sa ma gandesc ce cadouri sa fac, imi place sa colind magazinele si sa aud colinde...E minunat Craciunul! Si anul acesta va fi mai special, cu Sara care intelege ca vine un Mos, poate chiar o sa vina unul adevarat...F frumos! Deja simt miros de cozonaci si sarmalute si imi iamginez casa impodobita si bradutul frumos!
Co, eu am in plan pt Sara o bucatarie din aia mai mare si cu multe accesorii, ai vazut ce incantate se jucau fetitele noastre. Ce sa mai zic, masuta de toaleta cu accesorii, bebe cu olita, vanita si tot felul de accesorii, ceva set de curatenie, ca si ea e mare amatoare, ceva set profi de doctorita...
Ce frumose planuri aveti de sarbatori!
Andreea, m-ai facut sa zambesc, imi amintesc perfect ce dulce era Daria cand spunea sesi
Katia, esti tare draguta
, si ce ma bucur ca ati gasit gradi potrivita pt Julia! E f draguta masuta de lucru pe care ati luat-o Juliei. Si eu am cautat o masuta cu scaun pt Sara, dar nu am gasit ceva dragut decat la Ikea, acum vreau una mai mare cu 2 scaunele, ca doar mai vine o printesa. Cred ca va fi cadoul Emmei pt Sara! Asa i-am spus ca surioara va veni acasa cu un cadou pt ea!
Andreea, asa si eu, nu prea-mi vine sa ma aventurez in perioada asta si cea a Sarbatorilor, asa ca probabil vor fi sarbatori in familie.
Adriana, ce dulce e Alexia cu replicile ei.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
katiapam spune:
Gabriela-tu cu descrierile tale aduci
craciunul in case mai devreme ![]()
frumoasa ideea cu cadoul din partea Emmei,o sa fie incintata
si eu abia astept sa fac bradutul
chiar ii spuneam sotului ca abia astept si s-a mirat
el stie ca mereu in fiecare an cind incepea atmosfera de craciun eram mereu trista,ma plimbam si ma uitam la vitrinele impodobite si nu eram incintata....asta sigur din cauza departarii,fara nimeni,fara prieteni...ma cam intrista,in schimb anul acesta abia astept pt Giulia ca e mare deja si stiu ce se va bucura sa vada bradutul si sa-i facem cadou
acum alta bucurie nu-mi trebuie decit sa-i vad fericirea din ochi,sa stiu ca parintii sint bine,fratii si sa ma bucur de sarbatori
masuta de desen am luat-o de ziua ei la 2 anisori,mi-a desenat peste tot si ne-am gindit ca asa invata ca acolo e locul de desenat
in prima seara acolo a vrut sa manince nu in scaunul de masa iar dimineata laptele tot la masuta l-a baut ![]()
sapt trecuta i-am luat cizmulite si a dormit cu ele in brate la amiaz dupa ce ajuns de la magazin
ma distreaza cind vad ce face ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
ALEX29 spune:
o seara frumoasa mamicilor
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
Ioana13 spune:
LA MULTI ANI, IRINA!!!! MULTA SANATATE!!! CE MAI FACETI??
Azi am fost la curs de formare si miine si poimiine. Pe calc, dar sa vedeti, nu au net pe ele![]()
Gabi, merge cu drag gradinarul la cresa. Miine a zis tati ca nu il duce, tot are o tuse si niste muci(despre care o asistenta de la cresa a zis ca tin 3 saptamini)... ne gindim ca 3 zile acasa il ajuta sa scape de ei. Sint multumita, toata ziua spune cite ceva nou, poezii, cintece pe care nu le inteleg... dar le spune.
Azi dimineata a plecat inaitea mea la cresa si a zis: "MAma acasa?" Era surprins ca eu stau acasa si el trebe sa mearga la cresa![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
neata feteleee,
oau deja va ganditi la sarbatorile de iarna , ma distram si eu zilele astea de Sory...casa noastra e in santier... dar el se gandea si ma intreba unde vom pune bradul![]()
va rog sa-mi dati un sfat....ce culoare sa zugravesc camera Soranei tinand cont ca are mobila galben cu nuanta cires( e un maro roscat) usa cires, si pun un covor tot galben .exclus roz si albastru!!!
Gaby,ai reusit sa-mi transmiti mirosul de cozonac
cadouri: 2 ani de mareee succes si azi e calutul "zoli" il "gasiti" printre pozele mele, un bebe "boby" de jucarie
si un plus "tigrila"
la 3 ani..masuta cu scaunel de studiu am luat anul trecut din ambient..mare succes si aia, un ursulet interactiv si laptop trilingv.
anul acesta suntem in dilema cu cadoul iar bugetul restrans
.
La multi ani IRINA! ce mai faceti voi ???
nu am caldura in birou
imi ingheata mainile pe tastatura!
magdutza24 spune:
Neatza
Dragele mele va pupacesc si nu va mai panicati cu porcina ca e o manipulare mass media. Doar vin alegerile trebuia sa bage si ei ceva,e un virus gripal ca oricare altul,doar ca se transmite mai usor.
Va citesc dar nu am timp de raspuns voi recupera dupa examene.

Gabriela77 spune:
Ioana, bravo lui P, ma bucur ca s-a acomodat frumos si inregistreaza progrese zi de zi. Adevarul e ca sunt extraordinat de receptivi parca la varsta asta.
Anca, mai bine pune si tu niste poze cu mobila ca sa ne dam cu parerea asupra culorii, la mine merge mai greu cu imaginatia ed dimineata!
Multumim de sugestiile de cadouri! Ce face piticuta? Bine sanatoasa? Lasa ca scapati voi si de santier si ce bucurie va fi sa petreceti sarbatorile in casa noua
Magda, 
Katia, uite episoadele astea, gen dormitul cu cizmulitele in brate, pe mine ma emotioneaza puternic! Dar la mine e si furtuna hormonala, ce-i drept
Lorela voi toate bune?
Sa va spun despre mine, azi noapte am visat ca ...am nascut! Bine ar fi sa fie ca in vis de usor, asa parea ca e mult mai rapid si usor! Bine ar fi sa nu fie insa la 36 de saptamani ca in vis...A fost ciudat, ca a fost asa de real, cu atat de multe detalii, inclusiv salonul, asisttentele, bebelusa....
Ce bine ca vine weekendul! Azi mergem cu Sara pana la un ORL-ist, ca nu prea mi-a placut respiratia ei in ultima vreme, si suspectez polipii, desi pare mai bine deja, de cand cu apa de mare si umidificatorul, dar tot mergem, sper sa fie bine!
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
ALEX29 spune:
buna dimineata 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
puisorul spune:
Buna dimineata
Am scris si ieri un mesaj lung dar s-a sters 
Lili, multa sanatate Juliei 
Gabi, foarte frumoasa evocarea sarbatorilor de iarna. Si eu abia astept sa vad cum va reactiona Stefi la bradut, la cadouri...
Nico, ce bine ca nu aveti probleme mai mari.
la Andrei si poate ne vedem la club saptamana viitoare.
Co, ce planuri frumoase aveti
. Noi cred ca o sa ii luam de Mos un aragaz ca e foarte incantata de cel de la club. Foarte tare i-a placut si masuta cu cuburi din Metro. O sa ii luam ssi bicicleta ca am primit banii in avans de la socrela. Si am mai vazut o carte frumoasa dar cam scumpa cu activitati intre 2-3 ani.
Magda, spor la invatat 
Ioana, ce frumos s-a adaptat Patrick. Chiar imi spunea ieri educatoarea de la club ca mult mai usor se adapteaza la gradi copilasii mai micuti. Pe la 3 ani nu ii mai pacalesti ![]()
Anca, ma gandesc la ceva crem sau bej, poate in combinatie cu maro? Dar cum a zis si Gabi, o poza cu mobila ar ajuta mult.
Adriana, bine ca s-a adaptat asa usor Alexia si ca o iubeste pe buni 
Andreea, ce sa zic, faceti cum credeti ca e mai bine pt voi. Dar sa stii ca surprinzator la Stefi doar dupa 3 sedinte vad un progres, de genul e mai atenta la educatoare, incearca sa faca ce i se arata, etc.
Ada, nu mi se pare scump daca e un local bun si ofera si ceva program artistic. Noi inca nu avem planuri de sarbatori dar clar vor fi si cu Stefi.
Cristina, ce mai fac nazdravanii?
Katiapam, foarte frumoasa masuta. Si la noi e pe lista de achizitii 
Elenuta, ce nu facem noi pt copilasi
. Noi ieri am avut musaca de vinete cu carne tocata iar de cina paste integrale cu branza de vaci si stafide.
Alex, ti-am zis eu ca tre sa mergi la shopping
. Bine ca vei avea un pic de timp si pt tine daca duci pitica la buni.
In rest ne aliniem si noi mucosilor, de ieri de la club
. Deocamdata doar muceste, fara tuse sau febra. Si chiar se vede ca e sezon activ de boli, la club au fost doar 3 copilasi din 12 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
mami_alexia spune:
Salutare!
Ani, multa sanatate lui Stefi
Ai vazut ca a aparut si la Avon in Romania spray-ul pt descurcat parul?
Gabi, multa sanatate si voua
Ioana, si zici ca ii place lui Patrick la cresa, nu? Ma bucur mult.
Eu ma retrag..la bucatarie
Toata saptamana am mesterit/frecat/spalat/vopsit la ea.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!