Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
salutare
am intrat repede sa va salut si sa va spun ca a fost super ok cele 2 ore la gradi
nu a plins deloc,a fost linistita tare s-a jucat si mai intreba de mami din cind in cind
revin mai tirziu sa vad ce ati mai scris
va pup
Mami de Giulia -20/06/07
Gabriela77 spune:
Bravo, Katia pt vestile bune!
Ani, sanatate multa lui Stefi!
Adriana, ai luat locul Elenei? Ca ea era maestra curateniei
Eu sint norocoasa, de cand cu mama, nu mai calc, nu mai gatesc, nu mai spal vase, curatenie...boierie, ce mai!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
Victo spune:
mei fetelor, am si eu o mica pb..
Stefan se comporta f bine la gradi, doar ac dupa ce il luam acasa, are cam o jumatate d eora de face niste crize d enuma..se enerveaza din orice..si incepe s aplanga..sa se arunce pe jos..sa arunce jucariile..refuza initial sa manance..
aseara incepuse sa urle si fugea in toate partile, de nu stia ncii el ce-i cu el...ca vrea prajitura..
efectiv in minutele alea nu il putem impaca cu nimic..nu vrea nici in brate, nici desene.nici jucarii, nimic..
va confruntati cu asa ceva?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo mei fetelor, am si eu o mica pb.. Stefan se comporta f bine la gradi, doar ac dupa ce il luam acasa, are cam o jumatate d eora de face niste crize d enuma..se enerveaza din orice..si incepe s aplanga..sa se arunce pe jos..sa arunce jucariile..refuza initial sa manance.. aseara incepuse sa urle si fugea in toate partile, de nu stia ncii el ce-i cu el...ca vrea prajitura.. efectiv in minutele alea nu il putem impaca cu nimic..nu vrea nici in brate, nici desene.nici jucarii, nimic.. va confruntati cu asa ceva? Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
Poate e felul lui de a-si manifesta nevoia de atentie si o oarecare frustrare datorta mersului la gradi. E un mare stres pt ei, asta e clar, sunt totusi zguduiti din univers micul lor univers. Eu la Sara remarcasem in perioada aceea, o atasare excesiva de noi, nu se mai dezlipea efectiv de noi.
Stiti ca va spuneam ca in ultima vreme adoarme seara foarte tarziu, 22, 23 uneori chiar peste...am realizat cum sta treaba, e timpul ei petrecut cu noi si profita la maximum de el, noi ajungem seara la 18.30-19.00, papam cina, facem o baie si povesti, joc, somn. Eu o culc, si desi ne punem in pat pe la 21, nu isi mai gata povestile si dragalelile decat tarziu!E asa de fericita cand ne punem amandoua in pat si spune poezii, cantece, povesti,ba chiara inceput sa comenteze filme, tot ce vede pe la Tv, de regula mai merge in fundal.
Sigur e o etapa si va trece!

Gabriela, mami de
27 +
tanimi spune:
Salutare si de la noi!
Fetelor, vreau sa va intreb: de vreo 4-5 zile Iarina mi se pare ca stranuta mai des, parca si la segmentul "muculeti" e mai productiva, dar nu are febra. Medicul a zis sa ii dau suspensie de paracetamol la 8 ore si ser fiziologic sau nazomer.
Oare ce sa fac? Eu ma gandeam mai degraba la niste homeopate ![]()
Nina & Iarina
Victo spune:

bietu meu sufletel...
vezi Gabi ce bine se nimeri pana la urma cu bb 2?ca vei sta mai mult cu Sara...
Nina, ce varsta are Iarina? eu as merge pe mana dr.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Nina, eu in niciuncaz nu i-as da antitermice daca nu are febra. I-as curata nasul sistematic, asta e important sa nu coboare secretiile, si, da, eventual ceva homeopat, poate oscilo?Dar starea lor se modifica f repede, asa ca trebuie sa fii foarte atenta. Daca nu e febra si tuse, zic eu ca nu e ceva ingrijorator.Sanatate micutei!
Gabriela, mami de
27 +
Gabriela77 spune:
Victo, ma crezi ca am realizat cu fiecare zi, atat eu, cat si C, ca e cel mai bun moment cu putinta pt bebe 2 ? La mine la serviciu, nu mai e atmosfera de odinioara si situatia e tot mai incerta, in plus simt ca acum sunt inca in mana cu toate, cred ca e mai greu cu trecerea timpului sa o iei de la capat cu bebeluseala. Un lucru e clar, nici nu concepeam ca Sara sa fie singura la parinti. Asa ca ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa, le aranjeza el pe toate cum e mai bine pana la urma, si sper sa ne daruiasca un copil la fel de perfect ca si Sara!
Ceea ce va doresc si voua, evident!
Gabriela, mami de
27 +