Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
aa..e micuta rau..atunci desfunda/i nasul..pune pe calorifer prosop ud..vezi daca poate respira..eventual sa ii cureti nasul si noaptea dc e infundat tare. dc are muci multi, baga in functie batista bebelusului, sa nu ii ramana secretiile sa se infecteze. sanatate multa!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Nina, ,multa sanatate.
Paula, si eu zic ca e o stare care va trece.
Gabi, nu ii iau locul Elenei ca sa nu se supere pe mine
Noi de fapt am renovat bucataria (ca era nevoie). Nu-i casa noastra ca daca ar fi altfel le-am face pe toate. Bucataria era o problema fiindca se face condens. Acum insa e asa frumoasa si curata
Doar ca mai am , n-am terminat
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
alinabojuc spune:
helo. faza cu nasul pe mine ma cam depaseste. si alexandra e tot asa. pun ser pun nazomer, bag pompita, bat batista beblului si...
nu am ce face. mi-a zis medicul ca multi bebi sunt asa. nu are febra nu tuseste nu nimic. in unele zile e mai infundat in altele nu.
am o intrebare .cam dupa cate luni ati primit voi indemnizatia? mie mi-a depus sotul ieri dosarul si a zis de la primarie ca prin februarie daca am noroc
si alocatia cand se baga? tot atunci?
eu cred ca multe zile nu mai apuc intreaga la minte cu fata asta in casa. o iau razna. e o dulce si o scumpa. rade cat cuprinde, mai ales in somn
se chinuie sa vorbeasca. scoate niste sunete de imi vine sa o pap toata.
e delicioasa. azi s-a simtit mai bine cu burtica. a dormit tare bine. chiar si acum si au trecut deja 3 ore de cand a mancat. la o ora dupa ce a mancat au inceput sa imi curga sanii.
am "reusit" sa mulg 40 de ml. pana diseara sper sa mai mulg ceva sa ii dau cu biberonul daca face scandal mare. seara urla saracuta de nu o pot calma decat cu biberonul cu lapte. cateva seri am reusit sa o fac sa pape de la mine dar in cateva nu. si atunci mulg laptic sa am pentru orice eventualitate. sper sa scape repede de dureri sa pape doar de la mine.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
bex spune:
Salutare!
Am intrat sa va uram un weekend fain si sa va mai dam cate o acfea sau ceai, dupa caz;) eu tocmai am terminat ceaiul;)
Azi am avut o surpriza faina, ne-am intalnit neprevazut cu Andreea si Dariuta si au venit fetele cochetele cu mine la gradi sa ridicam gradinareasa din dotare! Tare i-a placut Dariutei la gradi, cine stie, poate o sa ne fie colega;)
Noi deja avem in weekend primii musafiri in vederea sarbatoririi lui tati (in 10) si a carinei (in 13) asa ca diseara execut un cheesecake:)
Merci de idei de cadouri...cred ca pe faza cu bucataria vom merge
sa vedem ce gasim insa....
Pupici tuturor si sanatate multa puiulor cei mai mici, Iarina si Alexandra si bineinteles si astora mai de gradi;)Stefi, Patrick, tuturor!!!!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
katiapam spune:
Alex-cam scurtuta la vb ![]()
sper ca esti bine
Ioana-cred ca eu scum patrick cum iti povesteste
si Giulia ii zice la tati bimbi ceva pe limba ei apoi iara bimbi ![]()
dar ne intelegm noi cumva
Soanso-spor la lucrari
mie de ex imi plac culorile aprinse si nu toti peretii din camera la fel
as face in mai multe culori
dar inca nu am casa mea si nu ma agit
sintem chiriasi si pina ne putem lua casa.....
Gabriela-si pe mine ma emotioneaza fazele astea
sint atit de dulci
a mea ma distreaza cum vede un caine striga cane cane (caine) si de vede doi striga due cane ![]()
zice multe si amestecat dar nu vreau sa va plicti :)
Ani-sanatate multa la stefy
la ce club mergeti?
Mami-alexia-spor la curatenie
ai renovat cu totul bucataria? si mobila noua?:)
Victo-poate din cauza oboselli mai face episoade deastea
toti au perioade cind fac asa,stai linistita ca trece repede
Tanimi-aici la asa micuti pe linga ser fiziologic pt nasuc se dau picaturi de 2-3 ori pe zi in functie de virsta,se numesc argento proteinato (cred ca argint proteinat in romaneste) si poate se gaseste si acolo
doar astea se dau la mucisori de mici si chiar si cind sint mai mari tot astea se folosesc
e inchis la culoare ca si cind curge singe din nasuc cind trece asa un rosu inchis-maro
Alina-ma bucur ca merge mai bine cu alaptatul
macar nu mai esti asa necajita
Co-multumi de ceiut
petrcere frumoasa si asteptam poze bineinteles
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
fetelor v-am pus citeva pozici cu Giulia la masuta
astea se vad mai bine ![]()
vad ca sintem mai multe pe ideea cu bucataria de cadou
va arat si bucataria de care v-am spus ca m-am gindit de craciun
Mami de Giulia -20/06/07
adab spune:
Buna fetelor,
ca tot veni vb. de cadouri de sarbatori....eu ma gndesc de multa vreme la o masuta de desen pt. Sara dar cu scaunel care sa fie cu spatar....inca sunt in cautari. Intre timp am gasit cadou pt. la anu (un fel de laptotp cu karaoke cu tot felul de cantelcele) ....hihihi...asa e mereu la mine, tare greu gasesc ce-mi trebuie pe moment.
La capitolul incaltaminte sau haine noi tare greu ne adaptam. Nici nu vrea sa probeze ce e nou. I-am luat niste cizmulitze dragute si nu vrea sa le poarte :((. SI tot cu niste ghete vechi si sterse deja pe la varf umblam. SI papuceii de casa abia dupa o luna i-a acceptat. SPer sa nu treaca iarna si sa nu poarte cizmulitele.
Victo am observat si eu la Sara ca uneori e tare mamoasa si mai plangacioasa imediat ce o iau de la gradi. Cam intr-o ora isi revine si ea. E clar ca ne duce dorul copilasii nostri si se manifesta fiecare in felul lui.
Sanatate multa bolnaviorilor! un weekend frumos sa aveti!
Ioana13 spune:
Halau
Victo, cred ca e o faza de gradinar... si Patrick are zile cind e mai irascibil vreo ora dupa ce vine de la gradi. Acum insa e atit de absorbit de un puzzle incit ma lasa sa si scriu pe forum![]()
Intr-o zi era atit de miriit.. eu am mers pina la bucatarie, el dupa mine si s-a urcat in scaunul de masa si a cerut supa. Ii era foame si a mincat atit de mult! Asta dupa pauza de cresa de o saptamina cind am fost plecati.
Cred ca e o faza. Sigur trece Stefanut de asta, ca doar el e un calm.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
salutare gagici
nina sanatate multa 

de ce ti frica nu scapi, toata lumea ma intreba daca ii dau suzeta si spuneam NU CATEGORIC dar se pare ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea, aseara am mers la farmacie si am achizitionat una bucata suzeta
, a luat-o din prima
toata ziua pangea fara motiv , nu dormea, isi sugea manutele chiar si cu manusi fiind
asa ca suntem cu 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
ALEX29 spune:
of tu fetelor ,nu mai apuc sa scriu nimic
pupici la toate
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61