Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

GABY sa ne pui si pe noi pe listuta....scuze daca ai facut/o deja si nu am observat.

ELENA ai niste copilasi adorabili...imi vine s/o pap pe IULIA cu obrajorii ei.poate/i mai bine daca are.eu cateodata as fi vrut sa o ieie SARA ,ca toata ziua vroia titi si doar pt cateva minute

ALINA te credem ca te/ai indragostit de mica printesa.imi aduc aminte si eu cum se chinuia sa gangureasca,radea in somn,sunt niste scumpi

ELADEEA felicitari pt micul samburel...DOAMNE da sa fie bine.eu am luat aspenter in primul trimestru de sarcina vreo 2 saptamani parca deoarece aveam ceva vene,ceva dilatatii pe uter,asa mi/a spus.asta mi.a spus BARTOK ILDIKO,apoi CRUCIAT si Neamtu nu mi/au mai vazut acele vene...habar n/am ce s/a intamplat cu ele.

FELICITARI JULIEI PT PRIMELE ZILE LA GRADI

MELI tare rau imi pare sa aud despre tine..v/a fi bine pana la urma

NICO am vb la tel dar nu mi/ai spus ca tanti e cu gripa porcina...m/am socat citind despre voi.DOAMNE da sa fie bine...

am vrut sa mai scriu multe dra nu ma mai lasa SARA

gaby sunt superbe pozele cu burtica,SARA,si dovleceii....

VICTO si SARA are cateodata nervi si nu merge la gradi...cred ca e si rasfat.eu spun cateodata nu/i voie...altcineva zice ca sa/i dea si numai stie ce sa creada si incepe sa planga ca de ce eu zic ca nu daca altul ar zice da...si tot faze din astea

noi trebuia sa mergem de luni la cresa de stat dra n/am reusit daca s/a imbolnavit.mai avem de facut aerosol azi si maine si gata.e detsul de bine,activa,putin cu muculeti si cateodata cu tuse,speram sa treaca repede si sa mergem de sapt viit la cresa de miercuri.acasa mai avem putin dezugravit si apoi urmeaza marea curatenie care v/a mai dura cred vreo sapt buna.oriucm avansam incet

imi cer scuze daca am omis pe cineva,si sunt sigura ca am facut/o

aa..ADRIANA multa bafta in cautare de job si spor la curatenie

ioana...mami de sara si graviduta in 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Fetelor merci mult de sfaturi!
facut baita si culcat copil - nu i-am dat nimic, mucisorii sunt tot asa putini, stranut sporadic si temperatura 37. Sa speram ca suntem ok

Seara frumoasa mamicilor si vise dulci puiutzilor!

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am intart sa va salut si sa va doresc un week placut

maine avem petrecere, e aniversarea nepotelului implineste 2 anisori
iar duminica avem botezul printesei noastre

asa ca felicit sarbatoritele zilei de 8

IOANA
SA AI PARTE DE MULTA FERICIRE, SANATATE, NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS

BEA
SA CRESTI MARE , SANATOASA , FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR
FELICITARI MAMI SI TATI PT MICUTA PRITESA

o noapte linistita va doresc

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

In seara asta am primit cea mai subtila declaratie de iubire, de la fiu-meu, normal
Spuneam, pe carte cu poze, Cenusareasa, cind am ajuns la Zina cea Buna, Patrick zice :
- Mama ei, luminindu-se la fata
- Nu mai Patrick, e zina buna!
- nuu, mama ei! Duce acasa!
Era atit de emotionat ca si-a gasit si Cenusareasa o mama a ei.
Eu am interpretat asa: Mama e ca o Zina Buna si unde e mama e acasa

Puteti sta ca pe foc, mame de fete, in speta Co, fiu-meu se pregateste sa fie un mare combinator de fete prin vorbe pline de sensuri si intelesuri

No cam atit cu lauda de sine!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Va invit la

Nina, si eu zic sa nu ii dai nimic doar sa ii desfunzi nasucul. La noi cam toate racelile sunt asa doar cu muculeti. Aseara amfacut-o pe piept si cu Pulmex baby si parca a respirat mai bine.

Victo, citisem undeva ca astfel de manifestari dupa iesirea de la gradi sunt pt eliberarea energiei pe care nu o consuma acolo. La gradi are un anumit program, e un pic incorsetat si nu poate face chiar ce vrea el asa ca profita cand e acasa.

Katiapam, chiar voiam sa te intreb. A fost sfatul educatoarelor sa o duci treptat cate o ora, doua? Pt ca si mie asta mi se pare cea mai buna adaptare, dar la noi se merge mai mult pe "lasa copilul din prima" cat de mult. Foarte frumoasa bucataria, cat costa?

Adab, daca gasesti masuta cu scaun cu spatar sa ne spui si noua. Din fericire noi inca nu avem probleme sa nu poarte ceva. Doar se admira in oglinda de cate ori o imbrac sa iesim undeva

Adriana, spor la treaba . Bine ca a aparut sprayul si la noi, ca e tare folositor.

Co, oare ne-ai mai spus reteta de cheescake? Suna a ceva ce ar putea manca si Stefi

Elenuta, nu fii necajita de suzeta. Daca o linisteste e ok. Eu i-am dat-o pe la 5-6 luni ca incepuse sa isi suga degetul si am preferat-o pe bibi. Si acum o foloseste doar la somn.

Ioana, tu ni-l lauzi atata pe Parick sa ne faci in ciuda? Daca oricum e arvunit...

Noi suntem la bunici si e tare urat afara si ploua . Cel mai greu va fi pt Stefi care abia asteapta sa venim aici ca sa stea toata ziua pe-afara . Eu profit ca are cine sa stea cu ea si voi bucatari niste bunataturi

Sa aveti un weekend frumos impotriva vremii mohorate

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata fetelor
va urez si eu week frumos si linistit
Elenuta-petrecere frumoasa maine,sa iasa botezul asa cum doriti
Adab-si la noi o sa vina perioade deastea sigur numai sa mai creasca putin
deocamdata e foarte incintata si imi mai arata ce hainite vrea sa-i dau iar cind are ceva nou nu stiu daca ai citit in urma scriam ca a dormit cu cizmulitele in brate si cind am iesit la plimbare numai cu ele a vrut sa iasa
Ani-aici peste tot asa e metoda de obisnuinta si tine o saptamina
de obicei asa incep prima zi 0 juma de ora sau o ora-depinde de copil si tot mai mult in fiecare zi asa sta putin,se obisnuieste in ambient si cunoaste educatoarea
cu putin in fiecare zi nu simte dintr-o data ca-l lasi si cum e prins ca e tot nou indata zboara o jumate de ora-o ora si dupa prima saptamina ramine deja la programul ales
acolo cum e il lasi dintr-o data cite 3-4 ore?
bucataria costa 37 euro acum dar sigur pe cind se apropie craciunul o sa fie oferte mult mai bune si reduceri de preturi si asteptam sa o luam atunci
am vazut ca la gradi au o bucatarie ceva de genul asta si deja toata era calare pe ea:)) asa ca sigur o sa-i placa

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ani, la gradinita noastra se face tot adaptare treptata iar copilul ramane fara parinti la gradi cd nu mai plange :):)
la noi a functionat f bine, eu avand mari emotii, ca Stefan nu era obisnuit sa stea cu alte persoane.

ada..idem si la noi..ieri dupa ce am plecat de la gradi am fost sa ii cumparam ghetute..ce circ a putut sa faca, nu va puteti imagina..ziceai ca suntem din emisiunea Supernany..:(:(..urla cat il tinea gura ca nu vrea, numa adidasi vrea..ne-au trecut transpiratiile..noroc ca eram numa cu vanzatoarea,mdar cred ca l-a calificat cel mai rau client pe care l-a avut vreodata :)
nu am reusit sa probam ghetutele, 23 nu intra..asa ca am banuit ca 24 va fi bun. le-am adus acasa, le-am pus pe hol..sa vad cd va vrea sa le incalte.

si Stefan are ceva muci, dar curg si ma bucur. aspir la ei tot la fiecare ora. sa speram ca pana luni se remediaza pb.

ioana, cu ce i-ai facut aerosolii?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

ancab, cum mai e Stefan? cate episoade de tuse si muci a avut?
noi dupa o sapt de cresa vad ca o luam de la capat.asta fiind al treilea la noi.
ii fac iarasi aerosoli cu Acc, curat nasul..si cam atat. tu cu ce ai facut?
am in plan si septilin, insa abia pe la inceputul lui oct am terminat cura cu imunogrip jr si nu stiu dc e ok sa ii dau asa de devreme.

Mergi la inceput

ani, o sa incerc si eu cu pulmex..ca mi-e si mie groaza. intra repede in piele?

am terminat de gatit pe azi o ciorbita si o prajitura, la care m=-a ajutat si Stefan. mai putin felul 2 pt noi..dar de lene asa bag niste cartofi prajiti..iar pt maine oi procura ceva din Cora si gata, de luni mancam care pe unde putem.:)
e asa de fericit cd primeste desert! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
IOANA draga mare bataie va fii pe gentelmen ul tau
TANIMI ma bucur ca nu i nimic grav cu puiutu
ADA am vazut ceva masute f faine si bine dotate la Metro 140 sau 160 ceva de genu

va pup dragelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput