Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 18
dariandra spune:
ELENA - Nu-ti fa probleme cu "suzi".Noi o mai folosim acum la culcare.Tot incerc s-o dezvat de ea, dar probabil singura se va dezobisnui.Vom vedea.![]()
CO - Trebuie sa marturisesc si eu intalnirea cu Carina cea scumpa si mamica ei.Este de admirat, cat de repede s-a obisnuit ea la gradinita.Daria a fost incantata dar "si cu mami" vroia sa mearga.Te rog si eu cand ai timp sa ne scrii reteta de cheesecake.
Un sfarsit de saptamana cat mai frumos pentru toata lumea!
bex spune:
Salutare fetelor!
Am executat prajiturica aseara, de degustat inca nu, mai pe seara:P Cu cat sta mai mult la rece, cu atat mai bine se leaga.
Reteta originala e aici http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake, cam dupa asta o gasiti si in romana aici http://gospodini.blogspot.com/2009/01/cheese-cake.html. Pentru varianata in romana, am folosit zahar brun in loc de alb, frisca lichida in loc de smantana, dupa ce s-a treminat de copt parjitura am tinut-o 2 ore in cuptorul inchis, apoi am pus toppingul din frica lichida batuta +o lg de zahar +o lg de suc de lamaie.
E ceva de lucru, dar rezultatul merita!
Va pupam, un weekend fain!!!!!
puisorul spune:
Victo, crema intra rapid in piele dar persista mirosul mentolat.
Co, mersi de reteta. Am o singura problema cu cele 8 cutii de branza Filadelphia care nu e chiar ieftina
. Crezi ca ar merge quarkul? Am gasit de la Esquisa la 500 de gr. in rest suna minunat
.
Mai gasisem o reteta pe culinar http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21395/Prajitura-rece-cu-fructe-de-padure/ pe care ma gandeam sa o fac de ziua lui Stefi.
Iar maine vreau sa fac tortul asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/14675/Retete-Montignac-Tarta-cu-quark-branza-si-portocale/ dar doar cu faina integrala.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
CristinaGoji spune:
In sfarsit am citit tot capitolul asta.
Nu prea apuc sa stau la comp decat seara dupa ce ii culc, si daca nu adorm eu inaintea lor. ![]()
Gabriela si Daria era tare activa in burtica, dar e o cumintica de numa. Tot noaptea se agita si ea in burtica, dar uite ca de la 5 saptaman n-a mai cerut mancare noaptea.
Victo si u cred ca e asa cum ziceau fetele despre agitatia lui Stefan. El se straduie sa se conformeze acolo, sa se faca placut, iar cand e cu voi isi descarca frustrarile acumulate peste zi, avand incredere in voi, stiind ca voi il iubiti neconditionat.
Meli tare bine ar fi sa se rezolve problema cu mana. 
V-a adus tati camile? ![]()
Ani intreaba-ma numa ce nu fac ai mei
Ieri am fost prima data singura cu ei la mall. Cred ca nu repet degraba experienta!
Daria umbla in 4 labe pe jos, ca-i placea ca aluneca pe gresie, dupa aia s-au bagat amandoi sub un panou de nu ajungeam sa-i scot si ei radeau de mine de se prapadeau, i-am dus sa manance, nu reuseam sa cumpar mancare cu ei langa mine, ca ba unul fugea, ba celalalt, le-am gasit o masa cu fotolii, aproape de locul de unde vroiam sa iau mancare, i-am zis la Vladut sa aiba grija de Daria sa nu fuga de-acolo (ii place sa-l responsabilizez cu grija dupa Daria
), eu m-am dus dupa mancare tot cu ochii dupa ei, cand numa m-am intors cateva secunde de la ei, sa platesc, disparuse astia doi, pe-acolo lume multa, invalmaseala, ai mei amandoi de-o schioapa, nu se vedeau
. I-am gasit repede totusi, ca nu erau departe de locul unde i-am lasat, Vladut o tinea pe Daria de mana si ea tot incerca sa se elibereze sa fuga. El avea grija sa nu o piarda.
Au mai fost faze palpitante, cum ar fi mersul la WC cu amandoi, sau cand unul intra intr-un magazin si altul in alt magazin de nu stiam in care magazin sa intru prima data.
Nico ma bucur ca sunteti bine! 
Co felicitari pentru cumintenia ta!
Adriana ce fain povesteste Alexia!
Ioana de Sara
Ioana de Patrck pupa baiatul cuminte din partea mea! Asa baieti sa tot cresti.
M-am intalnit nu demult cu o mamica a carei baiat e cu vreo 3 luni mai mare decat Vladut. Imi povestea ca al ei baiat deja incepe cu descutii despre fete, ca-i plac, etc. si ma uitam ca al meu n-are nicio treaba cu fetele.
Asa era si tat'su, cred ca l-a mostenit.
Katiapm succes la gradinita!
Alex ai si tu o nazdravana acolo
Macar nu te plictisesti!
Elenuta - nu ti se pare ca al doilea copil creste mai repede? ca mie asa mi se parea! si inca mi se pare. ![]()
Daca am omis pe cineva scuze!!!
pentru cele ne-nominalizate!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Stiam eu ca am uitat ceva. Mai vrea o prietena de-a mea sa vina la intalnirea de Craciun, e si ea pe forum si va citeste, dar nu si-a facut intrarea inca.
Puneti-o va rog si pe ea pe listuta. Scrieti Prietena+Alex.
, sa n-o deconspir.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
bex spune:
Ani, eu nu am facut cu Philadelphia, ci cu o crema de branza Natur de la Plus, e ceva produs nemtesc, e la fel de buna! Quarkul ma gandesc ca e prea slaba...
Paula am tot vrut sa iti raspund si eu. Poate fi ce zic fetele, dar eu inclin mai mult spre o alta varianat, una mult mai simpla...zic si eu, oare nu e obosit? Din experienta mea, Carina dupa ce ajunge de la gradi isi ia perna si merge la somn imediat. CAm 2 ore 30-3 ore doareme in zilele de gradi, in weekend ceva mai putin. Bun, voi dormiti acolo, dar poate nu se odihneste bine, sufiecient, cred ca ce spui tu par simtomele unui copil obosit, nu neaparat
angoasat...Acum na, tu il cunosti cel mai bine!
Cris, ai inceput activitatile cu picii? Ai facut rost de carti?
Katia si eu am tot vrut sa va urez mult, mult succes la gradi!!! Tare draguta bucataria, cred ca o sa merg si eu pe o bucatarie!
Spor fetelor la gatit! Eu asta am facut azi si inca mai am de prestat niste gustarici pentru diseara!
Va pupam
Ioana13 spune:
Ma omoriti cu retele voastre! Eu voiam sa fac niste cuib de viespi, am renuntat, dar dupa ce am citit ce faceti voi, cred ca voi presta si eu ceva.
Cristina, si al meu cred ca incepe sa semene cu tata-su, dar la polul opus de care zici ca a fost al tau. Azi au fost amindoi in oras si a zis ca Patrick imediat s-a agata de o fetita, care facea numai boacane, iar el dupa ea! Daca recita fetita aia o poezie, nu cred ca ar fi imitat-o![]()
Eu am avut azi curs, am scapat mai repede si am zis ca ma duc in oras la colind putin! AM fost cu masina si nu am gasit loc de parcare...asa ca m-am intors acasa necolindata
Am si eu 2 ore libere si le ratez si pe alea!
Co, eu inca nu am prestat praji de asta. Ma voi satura eu de ea la pensie, in curtea copiilor![]()
bex spune:
Ioana
deja cred ca e a 4a sau a 5a oara cand fac reteta asta, asa ca la pensie va fi deja reinventata;)...tare rau imi pare ca nu ai avut noroc cu colindatul...eu stii ce executam..o parcare decenta la Iullius sau la Polus, depinde de necesitati;)
mami_alexia spune:
Salutare!
Co, vad ca iti place sa bucataresti
Mi-ai facut o pofta
Am vazut ca vorbeati de baieti si fetite
Pe Alexia a invatat-o tati ca fetele de la tv au "boxe"(adica sani). Si in naivitatea ei, ii spunea intr-o zi lui Albert(verisorul), foarte dezinvolta,uitandu-se la TV: "Uite, Albert ce "boxe" au fetele astea"![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Victo spune:
Co, ai si tu dreptate..Stefan doarme mai putin la gradi, aprox o ora doar. deci din doua una..ori obosit..ori frustrat..
Ioana, eu inca nu ma bag la capitolul parcari..dar conduc 100 km..huedin dus/intors..si mi-o parcheaza colegii :)
ce mi-a zis azi Stefan..
cica..hai mai aproape mami..apoi...A pus laba pe el..si..l-a maaaancat! ( asta din "Motanul incaltat" ).
mergem la Cora ca nu mai avem rezerve.
Co, bafta multa la bucatarit! te lasa picea?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)