Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Paula, zic atunci ca varianta oboseala e valabila! Acum mai urmareste si tu cat doarme si comportamentul in functie de asta...Ma lasa si am si ajuta;) Sta frumos pe scaun, din asta normal, ala de masa l-am strans ca nu l-a mai folosit de vreo luna si cand vad ca e cam plictisita, o mai trimit dupa diverse chestii din camera, chestii "de maxima necesitate", cartulia nu stiu care sau papusa, asa ca ne descurcam, iar azi dupa ce am terminat mancarea pentru pranz, a mers si si-a luat maturica "mami curatenie" , asa ca eu cu aspiratorul, ea cu ale ei am facut si curat...azi am fost singurle, ca altfel curatenia e treba lui tati;)

Adriana pe langa chestiile normale pe care le fac, bucataria imi aduce satisfactii foarte mari, pot sa zic ca e un hobby constructiv;) ce scumpa e cretulina noastra, e acum in perioada "perlelor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao fetele!
Stefan e bine, a mai avut muci, fara tuse. acum s-au cam dus si astia (tratati cu ser fiziologic si curatat nasul cu BB).
Practic au fost doua ture de muci si doua de tuse de la inceputul lui septembrie, de cind merge la cresa. la tuse am folosit aerosoli cu flixotide si ser, plus acc praf ultima data.

Aaaa, si voiam sa-ti zic ca si stefan face la fel dupa ce vine de la cresa...e o zgitie mica si face toate prostiile, desi stie ca nu are voie. se lasa cu pus la colt si cu plinsete...

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ancab, cum mai e Stefan? cate episoade de tuse si muci a avut?
noi dupa o sapt de cresa vad ca o luam de la capat.asta fiind al treilea la noi.
ii fac iarasi aerosoli cu Acc, curat nasul..si cam atat. tu cu ce ai facut?
am in plan si septilin, insa abia pe la inceputul lui oct am terminat cura cu imunogrip jr si nu stiu dc e ok sa ii dau asa de devreme.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am facut pina la urma niste cuibi de viespi, m-ati ambitionat.

Adriana, cred va veti distra(si noi prin intermediul tau) din ce in ce mai tare cu perlele ALexiei. Ea de cind era bb avea figura de copil creator de perle(nu prea a inspiratie acum, nu gasesc o formula mai acceptabila).
PAtrick a invatat de la vaca ... ca are tzitze si de atunci cam asa le spune si la animal si la mama-sa Trebe sa inlocuiesc cumva formula asta.

Co/b], de linga Iulius plecasem, ca acolo au fost cursurile, dar vazusem zilele trecute oferta, asa ca m-am aventurat in oras. Nu am crezut ca e atit de aglomerat si simbata la 1.

[b]PAula
, cred ca trebe sa ne obisnuim cu mucii astia.. pina a primavara nu cred ca vor trece sau oricum cu pauze mici.
La Patrick, cu cit trece timpul de cind merge la cresa, cu atit se raresc comportamentele nedorite care au aparut la inceputul perioadei.

Azi a dormit 3 ore... nu stiu cind va adormi in seara asta.
Nici luna asta nu a venit bb... cred ca renuntam, cine stie, poate il pacalim

Noapte bunaaaaa

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu renuntam Ioana, numa nu ne mai punem asa mari sperante..si dupa 2 sapt de intarziere, candva..ne-om zice..hai sa fac totusi un test..:)
mai, daca nu ar tusi, as accepta mai usor mucii astia. in seara asta l-am frictionat un picut cu pulmex din acela. deocamdata doarme de aproape o ora si nu a tusit. oricum e mai bine fata de celelalte dati, pt ca ii curg mucii, nu raman pe acolo pe undeva.

sper totusi ca la anul sa ii fie ceva mai usor. ca de aia nici nu ma gandesc acum sa renunt la gradi, daca tot am inceput "cura naturala de imunizare" , hai cat putem sa o ducem pana la capat.(bine, cat timp nu sarim dintr-un antibiotic in altul)

ps..s-au implinit 2 ore de somn si nu l-a apucat tusea. Sper ca e de la pulmex. Ani,

ma duc si eu la nani, sa nu ma bucur prea mult, ca cine stie ce noapte vom avea. pa pa

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

la multi ani Mihaele, Gabriele si derivate !
Offff noi tot cu dureri de burtica si nasuc infundat. noroc ca papa de la mine laptic. macar atata reusita sa am.
pupici. sa aveti o zi frumoasa chiar daca afara e nasol rau

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza calda si buna
LA MULTI ANI IOANA!!!!!!!te pupam dulce si abia asteptam sa va vedem
LA MULTI ANI BEIUTZA!!! sa le aduci parintilor numai fericire si impliniri dulci ptr o printesa dulce,dulce
LA MULTI ANI!!!!!!tuturor MIhaililor si GAvrililor

Mergi la inceput

La multi ani, Bea!!!! Sa cresti mare, sa fii despteapta si sanatoasa!!!

LA multi ani, Ioana, mami de Sara si Ales!!! Multa fericire!!!!

Mergi la inceput

La multi ani, Gabi si Gabriela! VA steptam cu ceva sau

LA multi ani Mihai si daca este vreo Mihaela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, BEA!
LA MULTI ANI, IOANA!
LA MULTI ANI, GABI!
LA MULTI ANI, GABRIELA!
LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor zilei de azi!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI BEA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE NOROC SI IMPLINIRI!

LA MULTI ANI IOANA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI MULTE IMPLINIRI DE LA VIATA!

SI LA MULTI ANI MIHAI, MIHAELA, GABRIELA, GABRIEL !!! DISTRACTIE PLACUTA SI MUTLE CADOURI,...DE CE NU...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput