Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 8
dariandra spune:
Noi sper sa fim spre bine.Daria mai tuseste si-i curge nasucul.Foarte interesant ca o apuca tusea cand doarme, in rest daca tuseste de 2 ori/zi.Temperatura nu are si in rest este super activa, mananca bine.
ADRIANA - Mi-au dat lacrimile cand am citit de lucrusoarele dragi trimise Alexiei.Si acum, cand primim pachete de acasa, in momentul in care deschid geanta gasesc la suprafata o floare draga (trandafir, narcisa,zambile, ghiocei), care stiu ca-i trimisa de mama.Nici nu mai vorbesc de surprizele facute si de scrisorile pe care le pastrez cu atata emotie in sertarul cu amintiri - sunt scrisori de suflet,scrisori de incurajare din timpul facultatii, deci de aproape 10 ani.
Trebuie sa recunosc, mai cam "rascolit" putin mamica Adriana.Un pupic si o imbratisare calda pentru Alexia.
mami_alexia spune:
Ioana,i-a zis nimeni ca "a taiat tati papu", a gasit ea o logica pentru faptul ca nu mai e![]()
Meli, multa sanatate
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
dariandra spune:
GABI - E tare dulce Sara.Parca o vad cum te asteapta cu atata emotie.Cred ca de fapt, toti la varsta asta isi doresc dulciuri in primul rand.
Am intrebat-o si eu pe Daria ce-si doreste de la Mos Craciun si mi-a zis asa: "baton de cereale, bebelus si figurine cu Alba ca Zapada".
Acum nu stiu de care bebelus, oricum sa speram ca nu unul viu
.Chiar m-am gandit, ca daca isi doreste bebelus, probabil ii voi lua unul din colectia Anne Geddes 9tocmai am vazut o oferta la Kauffland), ca mi se par tare reusiti si delicati.
NICO - pentru linistea ta, ar fi bine probabil sa gasesti o solutie sa faci totusi analizele necesare.Sanatate multa si sa speram ca totul va fi in regula.
KATIA, ADRIANA - Bafta multa!Fiti perseverente si cand va veti astepta mai putin atunci se va ivi si postul mult visat.
MELI - eu una, nu sunt deloc de acord cu Felixul, in primul rand in apa aia cred ca, colcaie microbii in legea cea buna (probabil sunt eu mai panicata) dar nici radioactivitatea exagerata am citit ca nu este buna pentru copii.
Mie una nu-mi face bine apa termala - am testat de mai multe ori (dupa 10' de stat in apa, ma iau ametelile, dureri groaznice de cap, stari de voma).
Sanatate multa!
ALEX - ma distreaza tare nazbatiile lui Tiadris.Imi pare rau pentru manusa.
mami_alexia spune:
Andreea,
. Si mie imi plac mult pachetele
Iar pentru Alexia cred ca fost o oaza de liniste, chiar daca acolo are tot ce ii trebuie, tot noi, parintii stim ce i-ar placea. Multa sanatate Dariei.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Andreea, ce ma bucur ca sunteti mai bine! Deci astea sunt preferintele Dariei, cred totusi ca se refera la un bebe adevarat
Intr-adevar, reusiti bebelusii de care spuneai!Ce frumos va fi cred spritul Craciunului anul acesta cand ei deja inteleg asa multe!
Adriana, ce simpatica e Alexia cu comentariile si deductiile ei logice!
Va multumesc pt aprecieri, m-au facut sa ma umflu nitel in pene...Cred ca tare intrecuta voi fi cu 2 fete cucuiete!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +
bex spune:
No bun!
Vazut pisicutele Sara si mami, Sara e o dulceata, iar mami parca ti-a crescut vizibil burtica in 2 saptamani de cand nu ne-am vazut:)
Andreea...ce frumoas scrii tu acolo de pachete de acasa...eu cam de 10 ani nu am primit..dar stiu cum mergem la posta si intotdeauana aveam si o scrisorica si o surpriza in pachet...ce norocoase suntem fetelor ca putem da piticilor nostri atata atentie si dragoste pe care la randul nostru le-am primit...
Adriana tare dulce pitica cu replica ei! Nu vreau sa ma gandesc cat ti-e de dor...
Sa ne laudam si noi, ca stiti ca nu suntem foarte, foarte laudaroase, doar asa cateodata;) Azi Carina a aparut al panoul Vip of The Week:) cica pentru foarte buna purtare.:) Cred ca este printre primii daca nu prima de la grupele baby care apare:) asa ca am fost tare mandra de ea, desi na...meritele nu au fost deosebite, ce-i drept![]()
Nico, voi cum sunteti? Sper sa vii cu niste vesti bune!!!!
Meli, m-am speriat cand am citit, cum sa iti schimbi meseria? Of, of, sper ca totusi nu av fi cazul...
Ioana, hai am ca nu chiar scoli de balet sunt ale noastre, ca am tras la litere de nu am cuvinte, la peda mai lejer, ce-i drept...dar lasa ca recuperez acum de imi fumega mintea
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
Intrebare: ati vazut pe undeva vreun ELMO? Am vazut si eu in Iulius la un magazin de jucarii dar costa 100 lei+. Si n-as da chiar atata
Gabi, ce frumos v-ati jucat voi cu dovlecii! Iar mami si Sara intregesc foarte frumos tabloul!
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
OanaAlina spune:
Ramona – hai ca poate e doar o chestier de inceput si nu trebuie pusa la suflet!
daca ai colege faine in rest, e mult mai important! Tu un lucrai la sotul tau in firma???? Am retinut eu gresit????
Nico – un stiu ce sfat iti pot da… cu siguranta ca cea mai buna metoda este sa va faceti analizele si in functie de asta sa vadeti ce veti face ulterior! Tinem pumnii sa fie doar o alarma falsa! Multa sanatate va dorim!

Gabriela – esti o graviduta suuuper! Iar Sara este la mare inaltime cu dovleceii! V-ati distrat pe cinste din cate se pare….

O zi frumoasa tuturor!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
mami_alexia spune:
Co, VIP OF THE WEEK!
Foarte frumos!
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
ALEX29 spune:
fetelor multumesc de consolare ![]()
ADRIANA draga super tare mamaruta ta 
MELI sper sa ti fie mai bine maine,nu poti lua nimic pt durere ?
GABI chiar ca esti o mamica cu burtica f frumoasa ,bravo tie
super poza asta http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/4074823514/
totusi C mai are timp de voi
,in cazul nostru e tot la fel :(,chiar aseara mi a spus Clau sa i fac program copilului sa apuce so vada si el macar 30 de min pe zi
asa ca incepand de astazi Claudia o va duce in fiecare zi la birou 
ELENA draga ma topesc cand iti vad ingerasu 
ANDREEA chiar asa,ce fain ca vin sarbatorile
.....o sa stau sa ma gandesc f bine ce fac cu bradutul ,deja imi imaginez tot felul de scene ![]()
IOANA vezi ce d soara mare am?ti ar placea o de nora
de fapt ...mi am amintit ca te ai incuscrit cu d na Co ![]()
multumim de info 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61