Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Co-eu cred ca am scris-o si atunci, poate-s blonda si am facut ceva de nu a ajuns...da, abia astept sa vina tati, ca ne lipseste deja.si mai ales piti asteapta ca stie ca va primi niste jucarii, camile, tot asta imi canta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

multumesc pt urari in legatura cu job
nu prea ma las eu prada depresiei de felul meu sint optimista si cind imi propun ceva pina la urma tot realizez chiar daca necesita timp si rabdare
sa-mi tineti si mie pumnii pe viitor,da de reusesc sa intru pe undeva ca deja m-am plicti numai acasa,am lucrat mereu si acum sa stau fara e cam greu ca nu pot daca nu misc ceva
ma bucur ca sinteti alaturi de noi si ne sustineti (pe mine si Adriana)deocamdata noi doua sintem in cautari
Antoni-si eu tot asa zic ca si fetele cu baile felix,nu m-as incumeta sa o duc,plus ca acolo e si mai frig in ro
ai grija de tine si sanatate multa,sa te refaci repede
Co- si voua
si scumpei Carina ca tare dulce e
p.s-simbata am fost sa ne uitam la aparate foto,era in oferta unul profesional nikon digital
sotul il cam vroia dar am zis ca sa mai astepte si ni-l facem cadou de craciun ca atunci vor fi oferte si mai bune
noi am avut unu profesional tot nikon si in august cind ne-am intors din concediu nu l-am mai gasit,l-am uitat acolo la mobile-home si era si departe tare,dar era cu film nu digital
mi-a parut rau ca a fost cam scump....dar asta e ne luam noi revansa cu urmatorul sanatosi sa fim
Alex-multi pupici si voua
cind ai timp si chef te asteptam
fetelor nu stiu ce am dar de vreo 2 zile am o pofta de o felie de torttttttt
am mai facut eu diplomat si a iesit tare bun dar daca fac nu ma opresc la o felie si acum am mai slabit putin si tare as vrea sa incerc sa ma mentin daca nu mai reusesc sa slabesc
o seara minunata va doresc

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor..am cam absentat e drept.toata ziua nu suntem acasa si seara cand ajungem acasa nu reusesc nici cum sa citesc si sa scriu.iarasi ma de recuperat.

LA intalnire venim si noi oriunde ar fi si de la cat,numa sanataoase sa fim ,ca in momentul de fata suntem f racite amnadoua.astazi ma stat prin casa la caldurica

SARA trebuia de luni sa mearga la cresa dar s/a imbolnavit.acuma facem aerisol cu ser si prospan.ati mai facut careva la copilasi asa?nici macar n/a consultat/o doctorita,doar la telefon mi/a spus.ii mai dau planta gingival si un sirop secretolitic.iar eu i/au doar osccilo ca doar de acela pot

MULTA sanatate tuturor copilasilor bolnaviori

LA MULTI ANI CU MII DE SCUZE CELOR CARE SI/AU ANIVERSAT ZIUA DE NASTERE ZILELE CARE/AU TRECUT.N/AM REUSIT MARE LUCRU SA CITESC DIN URMA

CRISTINA SINCERE CONDOLEANTE SI MULTA PUTERE SA TRECI MAI DEPARTE PETSE TOT DE DRAGUL COPILASILOR TAI IUBITI

RAMO SINCERE CONDOLEANTE BUNICEI TALE....nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva

ELENA ai niste copii de milioane,am savurat pozele cu mare bucurie

IOANA13 cred ca a fost f frumosa excursia,si eu m/as duce cu siguranta

GABY cred ca abia astepti sa/ti vezi pitica din burtica.eu n/am mai fost de o luna jum,ar cam fi cazul sa merg.ALES e ff activ,il simt f bine cum se misca,cum se pune intr/o parte,cum se intoarce.multe pozitii nu/i plac si ma suteaza.si sughite iarasi f mult.analizele de sange si urina le/ai repetat?eu o singura data le/am fcaut si sapt asta merg sa m/i le mai fac odata

ANDREEA f frumoase pozele voastre si de la botez si de la aniversarea mamarutei

ALEX asteptam vestea cea mare

ANI f fain ca aveti o activitate in plus

MELI pai cu siguranta sa mergi si tu la caracatite.

ma pun sa mai citsec ca am un capitol si cev ade recuperat..

ioana...mami de sara si graviduta in 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Felicitari inca o data Andreea pt bebe,ai sa vezi ca totul va fi bine!!!

Gabi ce putin mai ai!Parca acum erai graviduta cu Sara.

Eu acum am sa intru mai rar...va citesc dar nu prea am timp de scris...Ca seara ma culc devreme,ca la 5 jumate,trezirea...
Despre noul servici ce sa zic...majoritatea colegilor sunt f ok si draguti...darrrr...colega de la mine din birou,de la conta,e tare acritura.Genul de femeie care doar ea are dreptate si ceilalti sunt prosti...nu stiu,e geloasa,ii e frica ca ii iau postul...nu stiu ce e cu ea...De abia azi m-a intrebat cum ma cheama...desi ieri facusem cuostinta...da ma rog,nu eram asa importanta sa-mi retina numele...Si tot felul de chesti...Mai am o colega,dar e in concediu,si doar joi va veni.Sper sa nu fie si ea la fel...Inca nu am inceput lucrul propriuzis,acum am facut protectia muncii,psi-ul...Sper ca ma vor invata programul si imi vor explica...Da incerc sa nu ma stresez prea tare...
Bea e foarte ok cu bona,azi a plans dupa ea can a plecat.Macar sunt linistita din punctul asta de vedere.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI se poate face masaj ,impachetari cu de toate printre care si impachetare cu cioco ,electrostimulare etc
sanatate multa si iti intelegem iubirea ta pt piti
RAMO ignora astfel de persoane nesuferite ,ce e f important ca piticuta ta e bine
IOANA la anul cred ca vom lucra la bb 2
sanatate multa
KATIA mult mult succes

fetelor saptam asta sper sa ma vedeti cu parul lung ,lung ,de abea astept sa mi primesc extensiile

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli,imi pare tare rau ca nu esti bine, dar lasa ca vine tati si recuperezi Cat despre mine...nu stiu daca-s asa de tare pe cat par. Ma straduiesc...Desi-s tanara , am trecut prin momente si mai grele, astea de acum par mizilicuri. Dar le trecem noi pe toate!

Ramona, unde lucrezi? (din pura curiozitate)

Ioana, multa sanatate Sarei. Ce mai face bebe din burtica?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gagici

diana bine ai venit,Felicitari!!!!!!! sarcina usoara si la termen

andreea pt embrionasul mititel , aai sa vezi ca totul va fi ff bine
aspenter am luat si eu dar din luna 6 pana in spat 37, pt circulatie
Ioana mamai de sara, a luat in primul tim de sarcina

gaby ce repede trece timpul , mi-e dor sa mai simt miscari in burtica

meli bodys emai gasesc in mouri dar cei drept mai greut marimea lor , eu i-am gasit la cora pt 3 anisori

nina

lore voi ce faceti?cum sunteti?

katia mult noroc in gasirea jobuui dorit

ioana sara

ramo nu le pune la suflet, astfel de persoane nu merita nici macar un salut , ignora toatal aceasta persoana

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Doamna care vine la noi la curatenie si are grija de Andrei are gripa porcina
Saptamana trecuta s-a internat, ieri au lasat-o acasa cu diagnostic de viroza si azi au sunat-o ca au venit rezultatele de la Bucuresti si e gripa porcina. Eu si Andrei de ieri avem muci, asa ca dupa ce ne-a sunat azi am mers la infectioase, am crezut ca macar o sa ne ia sange pentru analize, da de unde, a zis ca nu avem simptome (mucii nu-s simptome de gripa), sa mergem acasa, sa stam cat mai izolati si daca avem febra persistenta sa mergem sa ne internam
Sper din toata inima ca nu am transmis nimanui virusul, mai ales ca noi tot timpul suntem impreuna cu alti copilasi. Evident exista posibilitatea ca nici noi sa nu-l avem, dar nu am de unde sti...
Of ce necajita sunt

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

ieri am reusit sa merg si eu la control, m-am recuperat tare bine
am descoperit de unde provin durerie groaznice de cap, am tensiunea ff mica 9 cu 5, mi-a dat sa iau siropel de coacaze negre , sa fac o cura de o luna
la Dragos am inceput cura de imunizare cu imunorezistant sper sa nu avem probleme

sanatate tuturor

adriana

ne-am reunit familia si e tare frumos alaturi de scumpi mei coplasi
mai nou Drgaos isi face temele in fiecare zi tare scump ii ,, iar Iulia nu il scapa din priviri , tot dupa el se uita si se iubesc tare mult

cateva pozici pt cine doreste

http://picasaweb.google.com/elenus82/1122009#

nopate buna
fug la culcare cu copilasi mei

Mergi la inceput

nico draga sanatate multa si sper sa nu fi intrat in contact cu virusul

offfffffff gripa asta face ravagi