Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela77 spune:
Ioana, asa e, cu siguranta Sara va fi cea mai fericita, a ajuns sa se impace cu plecatul meu la serviciu, dar masoara timpul in functie de venirea mea, mereu zice un pic, pic pana vine mami...iar cand deschide usa, se lumineaza toata, nu stie cum sa mai reactioneze de fericire. Sincer, desi spuneam ca voi veni cat mai mult la serviciu, ma simt usurata ca vine prenatalul, dorm tot mai prost noaptea, stau tot mai rau 10 ore pe scaun in fata calculatorului, atmosfera aici nu mai e asa placuta ca pe vremuri, as vrea sa ma tin putin deoparte de viroze si gripe, ca nue cazul la mine! DPN era 27 ianuarie inainte, acum clar s-a mai decalat, si cum mi s-a prezis din nou ca voi naste mai repede, datorita colului cam scurt...hm....Sanatoase sa fim e tot ce conteza! Apropos de ora de culcare, sa o vezi pe Sara la 22-23 ce activa si vorbareata e!
Adriana, ma impresionaeaza de fiecare data povestirile tale despre Alexia, ce frumos ca v-ati gandit sa ii trimiteti pachet...si cum se bucura ea, sufletelul mic!
Lilly, cred si eu ca a cazut rapusa Julia, joaca si frigul...Asa e, tipa cu pricina nu sta acolo la locul de joaca, imi cer scuze de neintelegere. Poate ca e suficient daca platim avansul cu 2 saptamani inainte, multumim mult de initiativa!
Eu am realizat ca daca cf tuturor masuratorilor, bebelina e s 28, eu am intrat in luna a 7-a..valeleu....
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 26 +
katiapam spune:
salutare fetelor
fac ce fac si nu ma tin de voi
Gabriela-felicitari pt vestile bune de la eco
faci bine ca nu te stresezi,o sa fie totul bine,ai sa vezi
inca putin si intri in relax in prenatal si o sa ai timp sa stai mereu cu Sara
Eladea-felicitari pt prima eco
fii increzatoare
Antoni-si noi tot cu body inca,eu cred ca sint mai comode
acum fiecare cu parerea,dar eu prefer inca body cum da frigul
Ioana-poate s-a obisnuit Patrick la gradi si nu se mai oboseste asa tare
a mea seara nu doarme decit daca oprim lumina,tv,sa fie intuneric si atunci se pune la somn mai mult de frica si dimineata se trezeste odata cu noi
Puisorul-asa zic si eu cu jobul
ma incurajez singura si sotul ma mai sustine
asa zic si eu ca tot sare iepurele de undeva tocami cind te astepti mai putin
Mami-alexia-si eu tot in situatia ta sint
tot caut,trimit cv,mai intreb,mai merg si vb si sper ca ceva gasesc si eu
hai ca sintem in aceeasi faza,nu te descuraja
tu ai noroc ca ai cu cine lasa fetita
eu nici nu am cu cine o lasa,azi ca sa merg sa depun cererea am lasat fetita o ora la prietena mea dar nici ca pot apela mereu,asa o data de 2 pe an.....
Lily-vad ca locuiesti aproape de big din cite spui
si eu
vad ca va tot intelegi pt petrecere o sa iasa frumos
va pup si ne mai auzim
Mami de Giulia -20/06/07
mami_alexia spune:
Katia, spor la cautat. In ce domeniu cauti? Nici la noi nu-i situatia roz cu lasatul la bunici fiindca e foarte departe dar n-avem incotro, ne adaptam.
Gabi,
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
katiapam spune:
Mami Alexia-eu in tara am lucrat o perioada la brutarie-paine dar cel mai mult in tipografie(5 ani) tare mult mi-ar placea sa pot continua dar nu stiu daca am sanse,e cam greu,incerc sa vad pe unde pot intra,ori supermarket ori.....nu stiu
am gasit la 2 minute de casa la brutarie vinzatoare dar nu mi-a convenit salarul....
sper sa gasesc ceva,ma tot incurajez si imi pun sperante
tre' sa caut cresa si pt Giulia dar daca nu lucrez inca nu o duc...si astept sa vad cum se aseaza lucrurile-.....pina la urma o sa fie bine si pt noi
Mami de Giulia -20/06/07
antoni spune:
fetelor, mersi mult de raspunsuri,legat de Felix cred ca voi zice pass, nu de alta dar mi-e frica stiind ca soacra-mea e mai delasatoare.si noi preferam bodyurile categoric doar ca nu-i gasesc mari.
Ioana-mothercare este si la noi undeva?si pt piti sunt mici cele de la carrefour,hihi, lunganii nostri
Gaby- ce dulce e Sara, si piti asa face, cand vin de la lucru parca tremura, nu stie in care directie s-o apuce
Adriana-am mai spus-o si o mai spun, jos cu palaria in fata ta, mi-ar placea sa am si eu macar jumatate de optimism si buna dispozitie,esti o persoana puternica, tare ma minunez de fiecare data!
katiapam-iti doresc sa gasesti cat mai repede jobul pe care-l cauti!
puisorul-da, e piscina inchisa, dar parca tot mi-e frig...mamicile astea grijulii...
si acum sa ma plang, ca doar eu sunt cea care se tot plange
cica mi s-a deplasat un disc la coloana si mi-a prins un nerv, hm, nu stiu, cert e ca nu-mi mai pot misca mana, am incercat eu cateva zile cu tot felul dar nu merge, de 3 nopti dorm in fundic si azi m-am hotarat ca gata, iau lucrurile mai in serios, am fost la medic, maine imi fac analizele de sasnge, radiografie si trebe sa-mi faca infiltratii si sa-mi puna toate acolo la locma plang pt ca a trebuit s-o duc pe piti la buni ca n-o pot nici schimba, sotul numai maine vine acasa din Egipt, si acum stau aici singura, peste tot vad numai lucrurile lui piti, imi lipseste tare, ma doare sufletul ca a plans putin ca am lasat-o, tot zicea ca vrea sa ramana cu mine, eu i-am explicat dar na...stiu ca asta trebe sa fac, ca va trece, dar...tot imi lipseste puiul meu
atata mi-e de draga fetelor, de moooor, dar stiti si voi cum e
Meli+Timea-Larisa
bex spune:
Meliacum am primit, data trecuta cred ca nu
Imi pare rau pentru toate problemele astea...eu is cu lombosciatica pe stanga, asa ca in mometul activarii ei ( de vreo 3 sapt incoace de ex) e groaznic de dureros...plus pitica vrea in brate etc!!!
Bine ca vine tati maine si o sa va intrati in normal!
Andreea, mami de Eric mare si bebe mic
Ioana spor si tie cu jobul! pupici scumpei Giulia!
Cu intalnirea cum decideti, asa sa fie;)
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
v am citit dar nu reusesc sa mai scriu :(
o seara frumoasa
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
antoni spune:
Alex-please, imi spui daca aveti si masaj si daca se face masaj sambata?vreau pt mine, sa ma rasfat putin,hihi
bex spune:
Alex fetelor si voua!
Ani, cam asa facem si noi, cand avem ceva in plan ne aranjam programul de siomn in functie de necesitati, mai repede sau ami tarziu, dar poate noi avem noroc de fetite intelegatoare;)
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)