Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

am si eu 2 nelamuriri daca ma ajutati, una am intrebat-o dar nimeni n-a raspuns:
-socrii vor s-o duca pe piti la felix.voi v-ati duce pe asa vreme cu ei?daca mi se raceste? stiu ca-s panicata, nu stigati!!!

-voi le mai dati bodyuri care se capseaza? ca eu nu prea gasesc numere asa mari deja.dar asa bine tine cald la spatic...sau dati numai maieuri simple.si daca da, nu iese din pantalon si se raceste la spate?

Meli, mersi de urare...sa dea DD sa fie bine...this time...

si ca sa-ti raspund la intrebari, eu personal nu m-as duce cu el, pe vremea asta...si eu sunt panicoasa, dar mai bine previi decat sa...mai ales ca intra in apa calda, iasa apoi de acolo, cine stie cat de cald e cand iasa din apa...ma rog, ei sunt sensibili...parerea mea...

cat despre body-uri, eu asa stiam ca exista marimi chiar pana la 36 luni, ma insel??? eric inca are bosy-uri...bine, are 86 cm inaltime... paote voi sunteti mai marisoare... dar daca nu gasesti, eu zic ca poti sa-i iei un maieut mai lungut, care sa nu-i iasa din chilotei...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

pui mic, mic

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ne-am intors de-afara, si locul de joaca de la Big + aerul rece de-afara au dat-o gata pe Julia care-a adormit in carucior ca un bebe mic.

La locul de joaca de la Big am intrebat-o pe tipa care e acolo daca ea se ocupa de rezervari si am inceput sa o intreb una alta si tot asa am aflat si eu ca 16:30 e cea mai tarzie ora de la care poate incepe.
Apoi am aflat ca banii se dau unei alte tipe (cea cu nr de tel pe care l-a scris aici Gabi) si avansul (30-50 lei) se da cu 1-2 saptamani inainte cand se da comanda la invitatii ?!? Invitatiile in cazul ca ar fi fost un copil sarbatorit , dar asa nu cred ca mai e cazul de invitatii.
Gabi tu ai vb cu tipa la tel ca trebuie dat avansul sapt asta? Atunci o sun si eu si stabilesc o intalnire si sa-i platesc.Eu credeam ca o voi intalni la locul de joaca si nu m-am gandit s-o sun mai repede.
Felicitari pt bebelina cea mare

andreea ma bucur ca totul e bine cu samburelul cel mic.

Ma duc sa mai strang de prin casa cat e liniste si pace

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc de gandurile voastre bune!

Andreea, felicitari pt samburel! Ce emotionanta e prima ecografie! De fapt, toate! Astea si miscarile lui bebe sunt cele mai dragi amintiri din sarcina. Acum, spre exemplu, asta mica asa dadea din maini si din picioare, ca abia o putea masura! Se anunta mare miscareata Emma mea! Cu Aspenterul nu stiu ce sa zic, mi se pare firesc sa il dea daca e necesar sau exista suspiciune de ceav, nu preventiv. Dar cum nu sunt medic, nu ma pronunt! Eu marturisesc ca sint adepta a cat mai putine(daca se poate deloc) medicamente in sarcina. Dar daca e necesar, atunci nu mai incape discutie!

Adriana, stiu ca e frustrant sa cauti un job si parca atunci cand o faci, nu se iveste. De regula, cand te relaxezi/detasezi, si apare oportunitatea!

Meli, scuze, ca tie am vrut sa iti scriu si nu am mai apucat. La prima intrebare, cu excursia la Felix, daca nu esti linistita si stai cu rezerve si inima indoita, atunci mai bine, nu. Aici chiar nu noi putem sa dam un raspuns. De racit, stii bine ca poate raci si aici.
Legat de a doua intrebare, eu am cam renuntat la body-uri, in favoarea maiurilor, dar mai folosesc uneori noaptea din considerentele expuse de tine.

Ma duc sa pap, asta mica loveste cu tot mai multa putere, cred ca ii e foame!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, cu baile nu stiu ce sa-ti spun. Eu cred ca n-as lasa-o, dar nu te baza pe spusele mele ca si eu sunt panicata cu bolile.
Body-uri eu nu ii mai dau de foarte mult timp fiindca am impresia ca nu sunt asa confortabile. Deci cam de cand a inceput sa mearga, adica acum un an , nu i-am mai dat. Am cautat in schimb sa aiba tricouri(cu maneca scurta) mai lungi cara sa poata fii bagate in pantaloni. Apsopos de asta, am vazut saptamana trecuta la TV o inventie a Andreei Marinwww.protvmagazin.ro/articole/4992852/Andreea-Marin-Banica-a-inventat-body-ul-extensibil.html" target="_blank">body-uri extensibile, mult mai confortabile.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Gabi, intr-adevar, si eu m-am gandit ca trebuie sa iau o pauza prelungita ca atunci sigur apare ceva

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, ce bine ca s-a "prins" bebelusul. Despre aspirina, sincer as mai intreba un ginecolog.

Meli, depinde unde merg la Felix. Daca e vreun hotel cu piscina acoperita si apa calda, n-ar trebui sa fie nici o problema. Daca e vorba sa o duca la bazinele alea descoperite, mai bine pas.
Noi suntem fani body-uri si in carrefour gasesti pana la 3 ani.

Co, perfect de acord . Eventual putem culca puiutii cu o ora mai devreme si gata.

Offf, Adriana, cred ca e greu . Nu-ti pierde speranta pt ca nu stii niciodata cand sare iepurele. Sa iti zic o faza de rasu-plansu: inainte de a ma angaja mi-am depus cateva CV pe net. Dupa ce mi-am gasit job m-au sunat de vreo trei ori dar am refuzat ofertele. Cand aveam eu nevoie de alt job( nu mai imi placea cel actual) nu m-a mai sunat nimeni . Deci, te inteleg ca e frustrant rau.

Lili Ce bine ca ati iesit afara, pe noi ne-a speriat frigul si am fost doar pana la Pollus.

Diana, bine ai venit . Mai spune-ne despre tine.

Nico, multumim de mingiuta. Data viitoare voi fi dotata cu mai multe jucarii

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Ani, iti dai seama daca ar incepe ulterior sa ma sune macar jumatate din cei carora le-am trimis cv(eu am depus multe)

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo

Meli, noi am fost pe vremea asta, anul trecut la Szabo... Ungaria, si mi-am jurat ca nu mai merg la bai toamna. Toti 3 ne-am racit, de la vintul ala de cimpie, si nici in apa nu am intrat nici afara nu am putut sta.
Body-uri eu am mari de la Mothercare, cele de la Carrfour, chiar si de 36 luni, ii sint mici. Poate la H&M, daca mergi in Austria, gasesti sa ii fie bune, ca acolo sint hainele m,arisoare pt 2-3 ani.
Folosesc si maieuri mai lungi, dar tot cu body sintem mai siguri.

Gabi, imediat intri in prenatal! Ce fain!!! Sara cred ca va fi cea mai fericita. Care e DPN?
Noi venim de la 4 jumate, daca nu se schimba ceva in situatie.
Sper sa fim sanatosi cu totii si sa nu cunostem nici un tip de gripa!

Eladeea nu am auzit de aspenter... e aspirina? Sau gresise Ani?

Co, tot cumintica e Cari? Patrick mai are excese de nervbi, incruntari... nu stiu de la ce, dar cred ca e ceva sezonier. SI adoarme mai greu decit pina acuma. Inainte de a se schimba ceasul, de la 19 pina la 20 trageam de el, sa nu adoarma... acum si la 21 inca nu doarme, chiar daca il pun pe la 8 si ceva in pat.
Cred ca s-a obisnuit cu cresa, nu il mai oboseste asa tare ca la inceput.

Adriana, ce mai face Alexia? Merge la gradi acolo?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana, Alexia nu merge la gradi. Acolo sau aici ar fi acelasi lucru din punct de vedere al bolilor. Totusi e ca si cum ar fi la gradinita in conditiile in care in aceeasi casa sta si verisorul ei (doar cu 9 luni mai mare ca ea) si surioara lui care are 2 saptamani si mai vine destul de des un alt verisor (care e cu 2 luni mai mic decat Alexia). Asa ca e o adevarata gradinita acolo. Are perioade de dor extrem, am trecut peste una mai dificila, sper sa nu se mai repete la aceleasi cote. Oricum, peste mai putin de 2 saptamani mergem la ea I-am trimis saptamana trecuta un pachet cu diverse jucarii si lucruri de suflet, care sa-i mai atenueze starea, au bucurat-o tare, spunea la toata lumea ca sunt de la mamica ei! In general am conchis ca trebuie sa ii asiguram un confort psihic, i-am trimis pana si pliante Real, Carrefour , etc ca sa isi poate continua tabieturile (in sensul ca ii place foarte mult sa le rasfoiasca) si sa ii mai atenuam lipsa noastra.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, multu de raspunsuri...da, aspenter = aspirina...
am citit pe net despre aspenter in sarcina, vad ca se da destul de des...mi-a recomandat 1 pe zi pana in sapt. 13...asadar pana scapam de perioada critica...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

pui mic, mic

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput