Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 6
mami_alexia spune:
Of, mai, Nico...E important acum sa nu va panicati si sa asteptati cuminti acasa rezultatele. Cred ca preventiv puteti lua antivirale, trebuie sa intrebi medicul. Multa sanatate

PS: acum am citit mai atenta..deci nu v-a luat sange? Ce sistem medical avem! Si nu se poate sa va faceti nicaieri altundeva analizele?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Ioana13 spune:
Nico, atit de aproape a ajuns gripa asta?
Din Cluj a luat-o? Sau a fost in plimbare pe undeva?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
Din Cluj a luat-o, Ioana, adica n-a fost plecata
In alta ordibe de idei, Meli, si eu ii dau body, tot din carefour sau din real, cele de 36 de luni ii sunt bune acum... Multa sanatate
Adriana
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
antoni spune:
Nico-in primul rand nu te panica, ca poate nu e mai nimica, dupa care, eu sincer m-as duce sa-mi fac analizele de sange.pt ca nu e totuna daca iei din timp antiviralele.duceti-va maine la policlinica Grigorescu, ca m-am interesat si fac contra cost analizele de sange.si ca si antivirale se dau tamiflu, acum nu cred ca are rost sa va apucati fara sa stiti ce e.si altceva, de fapt e o forma de gripa, deci daca o tratati din timp, poate fi o forma la fel ca oricare alta!adevarat ca e mai dura ca si prezentare, dar asta e, sincer va zic ca eu cred ca o va lua razna, nu ai cum s-o controlezi sa nu se dea mai departe, zic eu ca-s mult mai multi oameni infectati decat am crede...sanatate multa va doresc!tine legatura cu tanti sa vezi ce manifestari mai are si daca vezi ca se potrivesc, mergeti la medic.iti tin pumnii sa fie alarma falsa!
Alex-mersi mult, mi-am facut programare pe vineri, abioa astept sa ma duc!
si eu am gasit bodyuri pt 3 ani, dar sunt deja prea mici pt lungana mea, hihi.
noapte buna fetelor!
antoni spune:
neata fetelor!
eu ultima, eu prima, hihi, se vede ca nu pot dormi de durere si stau pe capul vostru.ma pregatesc la medic sa vad de mana,sper sa gaseasca odata ceva ca nu mai pot.
sa aveti o zi frumoasa!
bex spune:
Neata
pentru fete!
Vai, Nico, am citit nauca, cum adica nu v-au bagat in seama..incredibil! Dr. Cercel zice ca primul semn sunt mucozitati lichide, apoi subfebrilitate pana la 38 si eventual dureri in gat. Ma gandesc cat pot fi de inconsienti, in loc sa aveti prioritate, ca tu cat esti de constiincioasa ai si mers la dr...ofof..Sper din suflet sa fie o receluta normala si sa va fi alarmat degeaba!
Meli sa fie un diagnostic bun la dr, sa scapi de durerea asta...
Ioana, sa fie dragul nostru Patrick sanatos, cuminti stiu ca sunt ai nostri, doar ca au si ei faze
Ioana, mami de Sara
pentru voi!
Elena Tare dulci piticii tai
Adriana sper sa se termine cat mai repede seria asta de cautari si saiti gasesti locusorul rezervat pentru tine;)
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Nico, la ce spital ati fost, ca sa stim sa nu ne ducem. Cum a fost noaptea?
Edit: Meli , am comandat de la cineva care sta in Anglia, body de la Mothercare, dar este un site care aduce de acolo... de aceea iti ziceam de H&M, ca poate ai drum spre unul. Sau este Mother... in Bucuresti.
VA doresc o zi minunata!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
Neata!
mai fetelor...mie mi-e tare groaza de gripa asta, sincer...in condiile date, prefer sa ma izolez daca e cazul...mai ales in primele 3 luni, care sunt critice...uffff...
Nico, poate totusi e o viroza la voi...nu te panica ...
asteapta rezultatele..stiu ca e f greu...
Meli,Adriana, cred ca va e tare dor de puiute...din pacate in viata apar si situatii care nu depind de noi si care implica diverse sacrificii...

Adriana, stiu ca e nasol ca nu agsesti jobul dorit....dar nu te panica...perioada asta cred ca e cea mai critica in ceea ce priveste angajarile...o sa vina si vremuri mai bune...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
pui mic, mic
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nrl spune:
Multumesc de incurajari
Noi, in afara de mucozitati abundente suntem ok.
Dar ma enerveaza ca nu ne-au facut niste analize, sa stim o treaba.
Pentru noi e groaznic sa stam doar in casa, ca suntem obisnuiti sa fim foarte activi. Problema e ca doar la spitalul de infectioase se fac analizele de depistare, de fapt si ei doar recolteaza si apoi trimit la Bucuresti
. Ma gandesc sa mai incerc o data sa vad daca nu ii conving sa ne faca analizele, dar mi-e groaza de statul la coada acolo, ieri erau persoane care asteptau de 5 ore!!!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Offf, asa m-a bulversat vestea ta, Nico!!!! Mi se pare de neconceput atitudinea celor de la spital. Vezi? De asta spuneam eu ca mi-e frica, de lacunele sistemului medical romanesc. Nu exista inca un protocol/procedura...ce sa zic...ca altfel e o gripa si se trateaza cu antivirale. Acum, ma gandesc ca linistiti nu stati pana nu aflati rezultatul! Offff! Sper din suflet sa fie o simpla viroza, si sa fi fost numai sperietura asta!
Meli, sanatate si tie, of, cat de dureros este, bine ca macar ai luat atitudine! Poate ca mai bine sa nu mearga piti la Felix, nu prea e momentul.
Ioana, bine ca ai mai dat vesti, si eu tot un set de analize am facut, in primul trimestru, mai fac unul in trimestrul 3. Ma bucur ca e totul in regula cu ALES si voi! Sa treaca repede viroza! Deci incepeti cresa? sau gradi?
Adriana, si eu sint convinsa ca va veni si jobul potrivit pt tine! Capabila esti, slava Domnului!
Ramo, sa fie intr-un ceas bun serviciul tau! Mare lucru ca Bea s-a obisnuit asa tare cu bona. Cat priveste colega, stii ca peste tot exista si exemplare din astea. pacat ca e chiar colega de birou. Oricum, inceputul e greu oriunde. Poate ai noroc si cealalta colega e draguta!Chiar asa....repede a trecut timpul, parca acum eram gravidute cu Sara, Bea....
Andreea, si eu, gravida fiind ma simt mai vulnerabila in fata gripei, de izolat insa nu prea vad cum ne-am putea izola,a dica nu ma vad stand doar in casa...Eu am urmarit subiectul, si m-am ingrozit cate am citit si de vaccin! Adica, eu una, nu o sa il fac, clar!
Elena, ce bine ca te-ai refacut frumos, cat despre piscotina e adorabila, a crescut asa de mult....
Co, bine ca mai poti respira zilele astea. Dupa asa un weekend agitat!
Alex, Tiadris e ok? CE mai face mamaruta nastrusnica?
Katia, si eu sint convinsa ca iti vei gasi locsorul, asa se intampal sunt si perioade din astea...Pupici Juliei!
Andreea, voi cum mai sunteti?Daria?
Noi bine,sanatoase, Sara e tot mai dulce, tot mai vorbareata,azi am fost tare mandra de ea, a urmat exemplul Mariei de care ii povestisem ce frumos s-a despartit ieri dimineata de mama ei si mi0a spus dimineata senin, Pa mami! Sara cuminte! Offf, ce fericita am fost sa nu mai plec pe furis! Desigur mi-a smuls promisiunea unui ou kinder, dar ce nu fac eu pt fericirea ei???![]()
In alta ordine de idei, sint total descoperita pe saptamana viitoare, mami trebuie musai sa plece, buni e rau bolnava, cumnatul s-a angajat...Eu as putea sa-mi iau oricand medical, dar mi se pare cam aiurea cand in 3 sapt intru in prenatal
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
27 +