Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!!
Paula, smechero!!!
Felicitari!!! Sa ia o sarcina usoaraaaaa, fara urma de greturi!
Sa aveti un inceput de saptamina frumos, desi dupa ce zi e si cum ploua afara, e de dorit sa nu adormim pe undeva![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Neata
pentru fetele mele!
Paula, sa fii sanataosa si sa duci la bun sfarsit sarcina!! Felicitari!!!!!!
Spor pe la serviciuri, fetelor:D si astora mici la gradinarit:D
nrl spune:
Buna dimineata
Co, mersi de cafeluta 
Paula, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de ieri 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
tanimi spune:
Victo, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!
La multi ani si de la noi sarbatoritilor de ieri!!!
Elena cum a fost la botez? Ce vreme calda si frumoasa ati avut ...
Noi ieri si sambata am abandonat computerul si ne-am bucurat de vremea frumoasa de afara, am fost in parc si pe dealuri la plimbare cu pitica. Iarinei nu i-am dat in final nimic, i-am curatat nasucul, febra nu a facut si acum parca nu mai stranuta asa des; in schimb am simtit ca ma prinde pe mine ceva si am luat oscillo sambata, iar sambata noaptea asa bine s-a odihnit puiutza mea ...
Adriana, cum merge germana? Inveti singura?
Pupam toate mamicile si sanatate puiutilor, mai ales gradinarilor, ca acum cu caldurile astea infloresc iar si virusii
Nina & Iarina
adab spune:
Buna dimineatza,
cu o mica intarziere vreau sa la urez si eu sarbatoritilor de ieri ( Bea, Ioana, Gabi, Mihai, Mihaela ) un calduros La multi ani cu sanatate si numai bucurii!!!.
Felicitari Paula !!!....ce bucurie mare...sa ai o sarcina usoara mamico!
Noi bine, sanatoase, cu constipatia e mai bine, in ultimele 4 zile a avut zilnic scaun, chiar si la gradi de 2 ori pana acum. Saracutza ii e asa de frica de supozitor (desi chiar numai in situatii extreme am recurs la el) si se straduieste mai mult acum sa faca kk.
Alex vazusem si eu la Metro masutza de desen f. atractiva , in jur de 170 ron , dar nu era decat in cutie si nu prea imi inspira incredere in rezistenta , parca nici scaunelul nu era cu spatar. Acuma sper sa apara prin mai multe locuri masute cu scaunel, inainte de sarbatori.
Gabriela77 spune:
Katia, f draguta bucataria pe care intentionezi sa o cumperi, cam asa ceva am si eu in gand!
Elena, nu iti mai face griji cu suzeta, uite nici eu nu agream deloc ideea, ca atare nu i-am propus-o Sarei, si uite-asa cateva luni bune si-a supt degetelul si m-am tot invinovatit ca de ce nu i-am dat suzeta, s-a dezvatat ce-i drept singura si de degetel, si cred ca s-ar fi dezvatat la fel de usor si de suzeta. Felicitari pt micuta crestina! Sa fie norocoasa si sanatoasa! Felicitari!
La Multi Ani, Ioana!Sa fii fericit si sa ai parte de doi copii minunati!
La Multi Ani, Bea!Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
La Multi Ani, Mihai!
Multumim la randul nostru pt urari! Noi ne-am sarbatorit cu o iesire in oras, doar eu cu tati, Sara a ramas cu buni, apoi am fost la o comedie romantica, tare dragut!
Vai, vai, vai ce fete harnice avem aici! Eu recunosc sportiv ca nu prea mai prestez in ultima vreme, dar cu bunicile aici, nu mai e loc la bucatarie si zau daca ma supar! Sara e bine, fericita, vesela, haioasa si vorbareata, din ce in ce mai agera. E preocupata de moda si accesorii, se schimba de N ori pe zi, a devenit fan H. Montana, credeam ca e doar o toana, datorata reclamei, dar a prins secvente din film si se uuita fascinata! E comunicativa nevoie mare, intra in vorba si interactioneaza cu toti copilasii, e incredibil de fericita in compania lor.Spune poezii, cantece, ce mai...ne incanta! Cra-cra-cra!
Am fost si la la orl-ist pt respiratia ei mai pe nas, dar lucrurile stau bine, in niciun caz nu e de interventie, sunt un pic polipii inflamati, dar fara alte complicatii gen otite sau altceva, spunea dr, o tipa de exceptie, ca sunt firesti si modificarile astea intre 2 si 3 ani si mai ales dupa niste episoade de viroze. Asa ca ne-am mai luat un bolovan de pe inima.
Karin, spor la treaba si sanatate multa! Sigur va veni si bebele mult dorit!
Nina, ma bucur ca e bine pitica!
Paulaaaaaaaaa, felicitari pt cele 2 linute! Bravo mami, si sa dea Domnul sa ai o sarcina perfecta si un bebe la fel!
Ioana draga, auzi la P, ce gentlemen! Ce sa zic, s-a pricopsit Carina, prietenuta noastra!
Cristina, deci asa, atunci trag speranta ca si bebelina va fi o cumintica ca si surioara, desi e tare agitata in burtica!
Co, m-am abtinut eroic sa nu deschid retetele alea, ca altfel riscai sa ma vezi la usa ta in speranta unei portii de tort! Sint convinsa ca au iesit niste bunatati si invitatii au fost impresionati! 
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Ioana13 spune:
Nu are cineva 2 scaune de masina, sa imi vinda mie unul? Vreau sa am unul si pentru masina mea.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:

LA MULTI ,MULTI ANI BEA,IOANA SI MIHAI 

VICTO draga felicitariiiiiiiiiiii iuhuuuuuuuu

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
ALEX29 spune:
Multe multe 

si o saptamana frumoasa
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61