Gravidutze si mamici de Cluj -141

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI ma bucur mult ca e bine mamaruta
IOANA am doar un scaun si nu stiu pe nimeni ce ar vrea sa vanda :(
NINA bravo tie pt plimbarile de ieri ,noi am lenevit toata ziua in casa
ADA sincer habar n am ,dar daca ai mai vazut tu modelul acela de masuta si zici ca nu i ok mai bine asteapta ca sigur vor mai aparea si alte modele
CO ne zapacesti cu retetele tale

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello hello. despre ce sa va povestesc mai repede, despre burtica sau despre Stefan?:)

eu sunt super ok, e drept ca saptamana trecuta pe la 9 seara ma palea un somn de numa..da am zis ca e de la naveta :)

acuma in schimb sunt numa o energie..dar trebuie sa ma menajez, nu? :)
cred ca imi voi face si eu o programare la dr Rotar sa vad cum e, ca oricum la Gynia cred ca vreau sa nasc, ca as vrea sa dorm si eu 5 minute in alea 4 zile cat stau in spital si nu mai vreau sa vad carpele alea murdare..si sa ma asez pe masa aia dupa inca alte nu stiu cate paciente... mai mult sau mai putin prietene cu igiena. si chiar asa si fiecare dintre noi putem avea cate o minune de sreptococ, stafilococ, etc...si moasa acra..si asistente care de-abia dc vin sa iti spuna una-alta...si care urla la vizitatori sa iasa ca vine domnu profesor..si mancare naspa.....si refuza sa iti schimbe lenjeria super transiprata..ca nu e program de asa ceva..deci, eu clar nu mai vreau
Cu Stefan cat am fost internata n-am dormit deloc de luni seara pana vineri..a fost cumplit.

si vorba lui Gabi..parca ma apuca si o tristete oarecum, stiind ca e ultima sarcina.

Paula 4+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRISTINA da ai alergat nu gluma cu strengareii tai ,ce bine ca Vlad are grija de surioara lui
ADRIANA chiar asa cum te descurci cu germana ?????Tiadris mai nou canta si mai scoate si cateva cuvintele in germana si sincer asa mi de aiurea ca nu stiu nimic ...cred ca iti calc pe urme
ANI daca nu pui poze sa te vad iti dau bataita

cateva poze http://picasaweb.google.ro/sanda252003/CUPARULLUNG#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, azi chiar ne-ai onorat cu prezentaSi eu as fi pusa in aceeasi situatie cu germana, dar vestea buna e ca poate va invata Tiadris!

Victo, eu cred ca nu suporta comparatie tratamentul de la o clinica de stat vs clinica privata! Asa ca e minunat si reconfortant daca iti poti permite sa nasti la Gynia. Nici amintirile mele din cele 3 zile de stat in Gine 1 nu sunt placute, din multe aspecte, noroc cu minunea mea la care ma uitam ore in sir...Eu din pacate nu imi permit la momentul asta o clinica privata, mai ales ca de data asta trebuie neaparat sa recoltam si celule stem, la Sara nu am facut-o. Imi place ca incepi a iti faci planuri cu burtica! Adevarul e ca timpul trece asa de repede, zilele astea ma gandeam ca trebuie sa fac inventarul hainutlor pt Emma, nu mai e foarte mult si vine minunea pe lume!Din fericire, fiind fetita, acum investitiile nu vor mai fi asa de mari ca in cazul Sarei! O gramada de haine si rochite au ramas nepurtate...Carucior ne trebuie ca daca ni l-au furat anul trecut...

Ioana, eu am doua scaune, dar cum mai vine un membru in familie....

Cred ca pitica si-a schimbat pozitia si s-a lansat, ca prea loveste colul...O simt mai energica si mai vioaie, zi noapte da din maini si din picioare. Vai ce dor imi va fi de tumbele ei. Incep sa ma gandesc cum va arata, pe cine va semana, cum va fi personalitatea ei, cum se va intelege cu Sara...Mai nou, Sara si-a botezat un bebelus Emma, am luat-o ca un semn bun, desi sunt momente in care tranteste cu ea de toti peretii!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput