Gravidutze si mamici de Cluj -141
Raspunsuri - Pagina 21
mami_alexia spune:
FELICITARI, PAULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Victo spune:
Mersi, mersi..
ma, as merita si eu o sarcina usoara, nu? :) Daca totul va fi ok, prin iulie voi naste :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Aha, 4 +! Deci tu sperai in tacere
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
magdutza24 spune:
FELICITARI PAULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara si bebe sanatos
puisorul spune:
Felicitari Paula 
. Sarcina usoara 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
bb_yasmi spune:
paula vreau sa te felicit si aici!!!
sa ai o sarcina usoara mami x 2 !!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

sara2007 spune:
MULTUMESC DIN SUFLET TU FETELOR PT TOATE URARILE DE BINE.....
LA MULTI ANI MICUTEI BEA....MULTA MULTA SANATATE SI FERICIRE,SA CRESTI MARE SI SA/TI BUCURI PARINTII
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAIL SI GAVRIL...
ELENA felicitari si voua pt botezul micutei,asteptam poze
PAULA felicitari pt cele doua liniute..
fug la nani...somn usor
ioana...mami de sara si graviduta in 30 de saptamani
Karin25 spune:
Salutare!
LA MULTI ANI BREA< IOANA, GABI, MIHAI Sa fiti sanatosi si fericiti!
AM cam lipsit pt ca am avut o saptamana foarte plina. E toamna si toate nevralgiile si lombosciaticile izbucnesc asa ca nu prea am timp nici sa respir!
PAULA Felicitari din tot sufletul! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
DIANA Felicitari si tie si bine ai venit!
ANDREEA FELICITARI pt prima eco! TIN pumnii sa fie bine
MELI Nu vreau sa ma bag peste medicul tau dar nu ar fii bine sa faci niste fizioterapie? In meseria ta e normal sa mai faci cate o nevralgie cu ICVB dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti schimbi meseria. Eu nu sunt foarte pro infiltratii. Eu imi tratez pacientele cu fizioterapie, masaj terapeutic si gimnastica medicala si sunt rezultate foarte bune. Niste antiinflamator gen arcocsia ai luat?: si niste neuromultivit sau milgama? Plus ca la dureri asa mari erecomandat cate un Myolastan seara vreo 3 zile. Daca vrei sa faci fizioterapie te pot ajuta cu drag. Pupici si multa sanatate!
GABI Sunteti niste SUPERBE si tu si Sara
CO Felicitari pt cumintica ta!
ADRIANA Spor la invatat! Pitica ta are niste replici geniale
NICO Ma bucur ca nu e nimic grav POti sa iei totusi preventiv cate 1 gr vit C in 3 prize la 12 ore. Asa se face preventia in Canada. Mama unei prietene e medic acolo si nepotii ei au facut gripa porcina iar ea asa s-a ferit de ea desi a stat in aceeasi casa cu copii.
ALINA Ma bucur ca merge mai bine cu alaptatul!
RAMO Sper sa te acomodezi cat mai repede la noul loc de munca si sa fie ok.
Daca am uitat pe careva va rog sa ma iertati dar a fost f greu sa recuperez 2 capitole.
La mine nu sunt noutati! Munca multa si cam atat. Mi-am mai facut niste analize si am descoperit ca am anti TPO - anticorpi anti tiroiudieni de 10 ori mai mari decat ar trebui. Astept sa imi pot face programarea la Dr Cristina Ghervan la endo dar e asa ocupata incat abia in decembrie am sa pot ajunge la ea. Pana atunci imi vin si rezultatele la cariotip. Asa m-am saturat de analize si de medici... Dar sa speram ca vom ajunge la rezultatul dorit: BEBE.
Cam asta ar fi. Va pup dulce pe toti!

4+ si Stefan (30 oct. 2007)