Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
Ma rog si eu in continuare pentru Maya sa se faca bine cat mai repede. Asta e tot ce putem face noi de aici pentru ele, din pacate. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy am eu un mesaj de la Simina ,intrebarea era daca are noutati si raspunsul ei a fost asa "avem dar nu prea bune.Mai avem de stat aici si fata va primi transfuzii de sange.Poate saptamana viitoare plecam." Atat mai multe nu a zis,nu stiu ce diagnostic are Sa ne rugam sa fie bine _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+ |
Ne rugam sa fie totul bine. Dar ma intreb de ce oare trebuie sa-i faca transfuzii...
35+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
nu stiu care e problema cu Mayuta,nici nu imi pot inchipui.M-am uitat un pic pe net dar nu am gasit ceva care sa implice transfuzii de sange.Poate o sa ne spuna Raluca maine mai multe.
Putem sa ne rugam toate,sunt convinsa ca energia pozitiva le va ajuta.
Doamne ajuta sufletulul mic
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
Alinus25 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Referitor la taietura/ rupere sa stiti ca nu doare asa tare. In momentul cand m-a taiat pe mine, am simtit fff putin, iar la cusut tot asa putin si mai mult la exterior decat la interior. Ce doare e dupa, pt ca atunci e amortit tot pe acolo, insa dupa cateva ore...atunci durere. Iar taietura/cusatura, pe aici nu e practicata deloc de medic. Moasa si taie si tot ea si brodeaza, doctorul doar o asista. Chiar sunt curioasa sa aud la care dintre voi fac doctorii si lucrul asta manual. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Eu nu am simtit deloc cand m-a taiat, dar la broderie m-a deranjat, nu m-a durut dar a fost deranjant... Si sa stii ca dr a facut toata treaba, taiat, cusut, brodat. Moasa doar a asistat.
Alina 37+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007
shtephy spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Referitor la taietura/ rupere sa stiti ca nu doare asa tare. In momentul cand m-a taiat pe mine, am simtit fff putin, iar la cusut tot asa putin si mai mult la exterior decat la interior. Ce doare e dupa, pt ca atunci e amortit tot pe acolo, insa dupa cateva ore...atunci durere. Iar taietura/cusatura, pe aici nu e practicata deloc de medic. Moasa si taie si tot ea si brodeaza, doctorul doar o asista. Chiar sunt curioasa sa aud la care dintre voi fac doctorii si lucrul asta manual. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
pe mine m-a facut medicul si as fi stat in fund foarte usor doar ca eram nevoita sa alaptez stand pe niste scaune de lemn cu care era dotata maternitatea si mi-au facut tare rau.In plus aveam si un hemoroid care m-a suparat tot din cauza scaunelor de lemn.cand am ajuns acasa a fost ok.
_
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Pe tine te mai doare? 35+ Chiara Ada |
Doar daca incerc sa stau in fund, sau daca cumva ma constip doare. De altfel, a durut doar in prima zi putin si atat. Nici cand mi-a scos atele nu am simtit nimic, auzeam doar cum lucra asistenta cu forfecuta si cand a zis GATA nu imi venea sa cred.
Ramona,
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui shtephy am eu un mesaj de la Simina ,intrebarea era daca are noutati si raspunsul ei a fost asa "avem dar nu prea bune.Mai avem de stat aici si fata va primi transfuzii de sange.Poate saptamana viitoare plecam." Atat mai multe nu a zis,nu stiu ce diagnostic are Sa ne rugam sa fie bine _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+ |
Doamne prin ce trec fetele astea!. Sa ne rugam pentru ele... Dumnezeu e mare si le va avea in grija. Maya, fii o printesa puternica asa cum ne-ai arata din prima zi. Te pumam de 1000 de ori si ne rugam sa vii cat mai repede acasa sanatoasa si cu multe zambete pt mami si tati tau
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:
Doamne ajuta sa se faca Maya bine! Imi vine sa plang cand aud ca un copil atat de mic are nevoie de transfuzie cu sange. Sper sa se faca bine si sa plece acasa cat mai repede. Imi inchipui ce e in sufletul SIminei acum. Cum se spune "numai mama sa nu fi". Sa ii dea Dumnezeu putere sa treaca peste asta.
33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
shtephy spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Doar daca incerc sa stau in fund, sau daca cumva ma constip doare. De altfel, a durut doar in prima zi putin si atat. Nici cand mi-a scos atele nu am simtit nimic, auzeam doar cum lucra asistenta cu forfecuta si cand a zis GATA nu imi venea sa cred. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
As spune ca esti bine,bravo
_
RamonaCopot spune:
Deci numai pe aici doctorii is asa de domni si nu fac lucru manual .
Ramona,