Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Fetelor multumim pentru gandurile voastre. Nici eu n-as vrea sa nasc acum, macar pana se face mai bine Riana. N-as putea sa stau linistita in spital stiind ca ea nu e bine.

Referitor la dilatatia de 2cm, fina mea a stat o saptamana asa, iar sora-mea chiar 2. Eu stiu ca pt primii 2 cm, am simtit contractii la greu. Mai usor a mers dupa aia. Acuma vad ca am scapat mai usor....momentan.

LauraG, zici ca e mai bine sa te rupi decat sa te taie?? Exact chestia asta a spus-o o cunostinta care a nascut tot asa un baietel de 4,200 kg, a doua nastere, ca a lasat-o sa se rupa, dar ca nu o doare asa de rau ca si la prima cand a taiat-o... Pai si atunci cusatura nu e mai mare daca te rupi? Te rupi franjurat nu drept ca la taietura... sincer, nu prea inteleg...

LauraB foarte frumos din partea fetelor cu babyshower. Miar place sa se organizeze si la noi, dar parca vad cand o sa vina musafirii sa-l vada pe bb, o sa vina cu o gramada de prostii inutile.

Lacramioara sa stii ca si eu la prima sarcina simteam destul de rar miscarile, treceau si 3-4 ore fara vreun semn, speriata l-am intrebat pe dr si mi-a zis ca nu e problema ca unii copii dorm mai mult altii mai putin.

Alina 37+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

sunt activate

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

In ce tine de taietura sau ruptura... eu stiu asa.... ca si la mana daca te tai cu un cutit... lama... se vindeca mai greu decat o rana imperfecta... facuta cu altceva in acelasi loc.... dar e greu de cusut corect... si e o zona in care nu mi se pare o idee buna sa te coase cum reuseste... cica mai trebuie si dupa acum... daca ai un medic bun... care se pricepe la broderie... si are rabdare... ( eventual poate croseteaza sau face goblen in timpul liber) e bine si cu ruptura... dar cred ca e tare dureroasa ruperea in sine

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

sunt activate

33+

la mine nu se vede... da-mi tu un pm cu ce vrei tu... si iti dau raspuns la el cu parola....

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

am eu un mesaj de la Simina ,intrebarea era daca are noutati si raspunsul ei a fost asa
"avem dar nu prea bune.Mai avem de stat aici si fata va primi transfuzii de sange.Poate saptamana viitoare plecam."

Atat mai multe nu a zis,nu stiu ce diagnostic are
Sa ne rugam sa fie bine

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Stephyma intrebai de ceva semne,nu am nimic,in afara unor contractii,care de altfel,sunt din ce in ce mai dese,dar nu sunt dureroase.

Asta e...vine si Raducu meu cand o vrea,eu il astept cu drag

Sa mai continui cu niste agitate pentru fete

Monis

Laura

Ali

: 39+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

am eu un mesaj de la Simina ,intrebarea era daca are noutati si raspunsul ei a fost asa
"avem dar nu prea bune.Mai avem de stat aici si fata va primi transfuzii de sange.Poate saptamana viitoare plecam."

Atat mai multe nu a zis,nu stiu ce diagnostic are
Sa ne rugam sa fie bine

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Doamne, prin ce momente trebuie sa treaca... Ne rugam la DD sa se faca bine cat mai repede. Doamne ajuta!

Alina 37+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
am eu un mesaj de la Simina ,intrebarea era daca are noutati si raspunsul ei a fost asa "avem dar nu prea bune.Mai avem de stat aici si fata va primi transfuzii de sange.Poate saptamana viitoare plecam."Atat mai multe nu a zis,nu stiu ce diagnostic are Sa ne rugam sa fie bine
Doamne, care o fi problema? 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Referitor la taietura/ rupere sa stiti ca nu doare asa tare. In momentul cand m-a taiat pe mine, am simtit fff putin, iar la cusut tot asa putin si mai mult la exterior decat la interior. Ce doare e dupa, pt ca atunci e amortit tot pe acolo, insa dupa cateva ore...atunci durere. Iar taietura/cusatura, pe aici nu e practicata deloc de medic. Moasa si taie si tot ea si brodeaza, doctorul doar o asista. Chiar sunt curioasa sa aud la care dintre voi fac doctorii si lucrul asta manual.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Referitor la taietura/ rupere sa stiti ca nu doare asa tare. In momentul cand m-a taiat pe mine, am simtit fff putin, iar la cusut tot asa putin si mai mult la exterior decat la interior. Ce doare e dupa, pt ca atunci e amortit tot pe acolo, insa dupa cateva ore...atunci durere. Iar taietura/cusatura, pe aici nu e practicata deloc de medic. Moasa si taie si tot ea si brodeaza, doctorul doar o asista. Chiar sunt curioasa sa aud la care dintre voi fac doctorii si lucrul asta manual.
Pe tine te mai doare? 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput