Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

sunt activate

33+

la mine nu se vede... da-mi tu un pm cu ce vrei tu... si iti dau raspuns la el cu parola....

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

gata acum le-am activat, sorry, mai devreme am uitat sa salvez setarile

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Shtephy intr-adevar is mult mai bine. Acum cand citeam mesajul despre DANAn, cu travaliu inceput la 6 seara si nasterea la 8 jumate a doua zi, parca nu m-as mai vaita atata cu nasterea mea. Incet incet parca mi se sterge din memorie durerea aia crunta .
Am citit si mesajul cu alaptatul. si eu cred ca o sa se regleze el cumva, doar ca are abia o saptamana micutul meu si trebuie sa am si eu mai multa rabdare. Uite, acum daca am reusit sa-l fac sa pape din amandoi sanii doarme deja de 2 ore si cand se trezeste trebuie sa-l schimb ca deja e scutecul plin. Cu rabdare evoluam si noi!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si tot pt Shtephy...am intuit si eu ce raspuns vroia sa iti dea Monis aseara, desi nu stiu ce si cum ai intrebat-o . Si eu am recurs la metoda respectiva, vineri noaptea si peste 2 zile am si nascut .
Acuma....cum sa-i sugeram si la Tinonino asa ceva??? mai ales ca e si placut, eu zic ca merita incercat.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

uf ce veste proasta de la Simina, , sper sa isi revina cat mai repede bebe Maya. Sa aiba DD grija de ele, si sa vina cat mai repde acasa sanatoase.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Shtephy ai un PM de la mine

ALI

Mergi la inceput

Am gasit pe net http://www.romedic.ro/anemia-carentiala-feripriva/cauze, oare e posibil sa aiba Maya asa ceva? Parca zicea Simina ceva de anemie. Nici nu imi pot imigina ce este in sufletul ei acum.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

FETELOR multumesc pentru , incerc sa daca pot ceea ce nu prea cred si copilul se misca asa de tare parca ar sti ce il asteapta maine.

Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Fetele eu nu prea simt bebele miscand asa la 2 ore cum zice doctorul ca ar trebui si cand misca e foarte finuta, adica imi pare ca face miscari destul de slabe. Nu ar trebui sa simt niste batai mai dese si energice oare? Sunt totusi in saptamana 32. e adevarat ca am si placenta anterioara, o fi posibil sa atenueze loviturile de picioruse si pumnisori?

Saptamana 32+

lacramioara exact aceeasi problema o am si eu! Trec ore intregi si nu o simt si cand misca, e tare finuta. Insa noaptea sau dimineata pe la 6 o simt mai energica uneori, dar nu dureaza mult. Si eu sunt cam ingrijorata...

32+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONA COPOT te pupic si te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Si de la mine niste agitate

HAI MONIS

HAI ALI

HAI LAURA

SIMONA ma rog in continuare ptr. micuta MAYA.

Doris 36+ Matteo ......

poze

AMR 4SAPTAMANI

Mergi la inceput