Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!
Raspunsuri - Pagina 11
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Am vorbit putin cu Monis ,sunt tare emotionata ,as fi vrut sa o intreb multe lucruri dar nu mi-au venit in cap. Este bine si spunea ca a fost ok nasterea ,ceea ce ne incurajeaza si pe noi,nu? Iar Filip clar nu este numele bebelusului. Se gandea si la Laurairina si la Ali. Pupici si salutari tuturor. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+ |
SUNT ASA MANDRA DE EA....PE BUNE..A FOST CEA MAI PE POZITIE DE PANA ACUM...N-A PLANS...NU S-A LAMENTAT...PARCA FACEA INSTRUCTIE PENTRU ASTA....A NASCUT USOR SI REPEDE...E O MAMICA EROINA...
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
mary_07 spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 MARY am tras un ochi la fotografiile tale mama ce copii ai .....niste scumpi ......ce frumos dorm ei amandoi acolo bravo aveti copii reusiti .......FELICITARILE MELE Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006) Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei New Burtica Bebica din Burtica www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. Avortul Este o Crima !!!! AMR 10 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!! |
Multumesc tare mult
Monis felicitari!!!!!Sa ai un bebe sanatos,papacios,necolicios si tie refacere rapida si mult laptic!!!
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
lylyana.ion spune:
HEHE, SA VEZI CAND O SA-I CULCI PE RAND CUM ESTE
citat din mesajul lui shtephy Saru'mana. Delicios a fost. Uff,abia am reusit sa culc matza ca am venit mai tarziu acasa si i-am sarit ora de nani si ea era fresh de parca era dimineata. |
Lili 38 cu Alexandru
ionelamaria spune:
Trezit 2 minute, ochii in comp....
Felicitari mami Monis. Ma bucur ca s-a terminat repede cu durerile... si a inceput povestea voastra impreuna... Asteptam nume de bebe bebe de Monis scump si sanatos si fericit
Douradoudou , te cred ca iti e greu sa scrii.... ma bucur mult ca ne mai spui de voi.... Astept cu nerabdare pozici cu fetita mare si mancacioasa acasa. Facem mare petrecere pt printesa ta.
Scris... acu' la nani
Pa
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 PE BEBE MEU SI PE MINE.... DC NU NE TRECE NIMENI IN LISTUTZA CU PROGRAMARI??? ALINA ROXANA,27.02.1985,UM 03.03.2009, Marie Rebecca Ayanna,DPN:08.12.2009,spital municipal Bacau-maternitate.dr.Iordache. MULTUMIM!!!! |
Te trec eu imediat.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
shtephy spune:
Dankutza hai ca m-ai distrat cu Liviu Vasilica.
Krelia multu de vestile bune despre Dana si piciulica al ei.Bravo lor ca sunt bine.
Rebe te asteptam mai des pe aici
Ancutza si Tinonino presimt ca sunteti la panou in frunte saptammana asta .
La multi ani fericiti Lumi si Richard!!! Sa va iubiti si respectati toata viata ! Pentru Lumi si Annabelle.
LauraB multumesc mult pentru sfat,folosesc deja si eu servetele umede ca hartia nu o suport.
Ai avut parte de o surpriza foarte frumoasa din partea fetelor de la sezatoare.
Sper sa avem vesti de la tine cand nasti.
Si eu ma intreb ce fac Lavi si Many bani.Cu Many poate iau eu legatura maine.
Lidia gata,ai fost nasica?
trimit mesajul si revin
_
BoboMom spune:
Monis, felicitari!!! Sa va traiasca fiul! Sa fiti sanatosi!
Lacramioara, da, placenta anterioara face sa simti miscarile mai putin. Nici eu nu-l simt pe al meu f mult in ultima vreme (desi am placenta posterioara), dar testul non-stress iese bine in fiecare saptamana, asa ca e ok. Stai linistita ca e totul bine. Si fireste, daca nu poti sta linistita, mergi la dr.
Alinus, aici in general se pare ca doctorii sunt de parere ca o ruptura se reface mai usor decat o taietura, dar nu ti-as putea spune de ce...
Apropo de ruptura/taietura. Nu stiu daca voua acolo vi se spune sa stati pe colac, dar noua ni s-a spus ca nu e bine sa facem asta, ca bine e sa stam pe ceva moale (paturi, perne).
Simina, multa putere si sanatate pentru Maya!
Alexa, si tie la fel iti urez. Sanatate multa pt Maryam. Sa o luati acasa cat mai repede!
pe toate!
Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion HEHE, SA VEZI CAND O SA-I CULCI PE RAND CUM ESTE
Lili 38 cu Alexandru |
Mda ,am tot zis sa o invat pe Stefi sa o adoarma tac-su,dar nu ,ea vrea cu ma-sa.
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui Laura Garner Apropo de ruptura/taietura. Nu stiu daca voua acolo vi se spune sa stati pe colac, dar noua ni s-a spus ca nu e bine sa facem asta, ca bine e sa stam pe ceva moale (paturi, perne). |
Da ,este foarte adevarat si stiu ca nu prea se spune pe aici lucrul acesta. ca ai amintit despre asta.
_
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui shtephy Mda ,am tot zis sa o invat pe Stefi sa o adoarma tac-su,dar nu ,ea vrea cu ma-sa. |
ATUNCI SA-L ADOARMA TATI PE STRUMFUL CEL MIC
Lili 38 cu Alexandru