Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!
Raspunsuri - Pagina 10
shtephy spune:
Felicitari Monica!!!!!!Refacere rapida si mult laptic!Bine ai venit pe lume bebelus frumos!Sa ai numai zile frumoase si sa aduci numai fericire in inimile parintilor tai zi de zi!Sanatate amandurora!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nov.dec2009 hai mah, ca tocmai zisai.....joi merg la control...si banuiesc ca ma opreste ori pentru joi..ori pentru vineri..in functie de ce ii apare pe ecran secretoasa e madam dr...ca nu zice nimic concret...sa ma pun si eu pe lista
STRANGE-O CU BURTA SA ITI ZICA...CA, CU USA NU POTI |
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou sanatate multa pentru maya si putere pt simina...eu stiu ce inseamna sa ai copilul in spital...si cu perfuzie si sa faca transfuzie..a mea a facut transfuzie in fiecare zi timp de 4 zile...nu va speriati f tare .mi-au zis ca e mica si ca i-au luat sange mult pt analize( la fiecare 3 ore) si ca nu are timp sa se refaca sangele atat de repede si ca acesta este 1 din motivele pt care ii fac transfuzie..altul este pt ca are o usoara anemie..si globule albe pt ac a avut 2 infectii una dupa alta...a mea Maryouma(este diminutuv de la Maryam) mai are de stat in spital ..va citesc in fiecare zi dar cateodata nu am putere sa scriu...ma bucur pt fiecare fulgusor in parte si imi dores si eu fulgusorul meu cat mai repede acasa... Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009) |
ALEXA IMI PARE SINCER RAU..INSA D-ZEU E MILOSTIV SI VA AVEA GRIJA DE VOI...
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
krelia spune:
hai mah, ca tocmai zisai.....joi merg la control...si banuiesc ca ma opreste ori pentru joi..ori pentru vineri..in functie de ce ii apare pe ecran
secretoasa e madam dr...ca nu zice nimic concret...sa ma pun si eu pe lista
citat din mesajul lui My_Lady0091 KRELIUTZULE,DA TU PE CAND MAMI LA NASCARE...ESTI CAM SECRETOASA LELE |
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
...uitasem ca eram logata sa-l trec pe bebe in lista...
cred ca o s-o inghesui intr-un colt..ca sigur nu are cum sa scape
burtix...eu plec la somn..ca mi-a adormit barbatu' alaturi si mi-e mila de el
..cu bine...pana maine!
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
danyelana spune:
Felicitari Monis si sa-ti traiasca bebele minunat.
Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
shtephy spune:
Am vorbit putin cu Monis ,sunt tare emotionata ,as fi vrut sa o intreb multe lucruri dar nu mi-au venit in cap.
Este bine si spunea ca a fost ok nasterea ,ceea ce ne incurajeaza si pe noi,nu? Iar Filip clar nu este numele bebelusului.
Se gandea si la Laurairina si la Ali.
Pupici si salutari tuturor.
_
My_Lady0091 spune:
PE BEBE MEU SI PE MINE.... DC NU NE TRECE NIMENI IN LISTUTZA CU PROGRAMARI???
ALINA ROXANA,27.02.1985,UM 03.03.2009, Marie Rebecca Ayanna,DPN:08.12.2009,spital municipal Bacau-maternitate.dr.Iordache.
MULTUMIM!!!!
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
shtephy spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion SHTEPHY, SA-TI TRAIASCA SURIOARA . A FOST BUN TORTU? Lili 38 cu Alexandru |
Saru'mana.
Delicios a fost.
Uff,abia am reusit sa culc matza ca am venit mai tarziu acasa si i-am sarit ora de nani si ea era fresh de parca era dimineata.
_