Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!
Raspunsuri - Pagina 12
lauradi spune:
Shtephy,eram datoare cu multumiri ca ti-ai facut timp sa-mi vizionezi pozeleImi pare rau ca te confrunti si tu cu atatea probleme,dar ,hai ca mai e putin si scapi de toate si intre timp sper sa gasesti ceva remedii sa mai alini durerile.Te admir ca mai ai energie sa raspunzi punctual tuturor.Mie daca mi-e rau,nu-s buna de nimic;uite in dupa-amiaza asta imi fuse iar rau,m-a lovit o durere de stomac sau ce-o mai fi ramas din el,saracu',cu stare de voma ,ameteala si durere de cap,de nu stiam ce sa fac;si bb agitat,se tot impingea in sus,chiar...oare de la loviurile lui sa ma fi simtit rau?Sa se fi impins el in stomac?Acum mi-a trecut,dar m-au luat contractiile-bag juma' de Gynipral
M-am gandit si eu la Lavinia azi,ca n-a mai dat niciun semn si la Roxyaly de care iarasi nu mai stim nimic.Sper ca sunt ok si ne vor da si noua de veste curand.
Eu m-am pregatit(epilat) pt controlul de maine,care va fi pe masa,dar tare m-am chinuit,chiar si cu oglinda...ufff.Mai am si eu 4 saptamani si gata
Alexa, sanatate multa pt micuta si putere sa rezisti in cotinuare.
Laura34 Raluca Magdalena si Radu Mihai
monis5 spune:
Buna dimineata.
Atat ca porumbel calator trimis de monis, cat si in nume propriu, va multumesc ca ati fost impreuna cu ea. Cu noi, de fapt. Si ca veti fi in continuare, ca prea zice toata lumea ca de-abia de acum incepe tambalaul.
Ca sunt bine, sanatosi si frumosi stiti deja. In galeria de poze din semnatura am adaugat una cu copilul (da, inca nu e clar cum il cheama...). E cam urlacios in poza, dar in definitiv cui ii place la doctor.
Cu drag va doresc tot ce-i bun.
--tatal
monis cu poze de azi de ieri
ultima saptamana
lylyana.ion spune:
MA BAG IN PAT, SPER SA SI ADORM...
O NOAPTE LINISTITA VA DORESC, CA SA NE PUTEM AGITA MAI TARZIU PENTRU ALI SI LAURAIRINA!!!
Lili 38 cu Alexandru
Katyuscha21 spune:
ia vedeti asta fetele http://www.youtube.com/watch?v=h9nS834cBzc
Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 10 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Mda ,am tot zis sa o invat pe Stefi sa o adoarma tac-su,dar nu ,ea vrea cu ma-sa. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+ |
Idem si la noiChiar in seara asta a zis ca se duce sa se culce langa taica-su.Buun.N-a durat 5 minute si m-am trezit cu el la mine,ca se culca cu mine de fapt;s-a ghemuit in bratele mele,cu mana pe burta,ca asa zice ca se culca si cu bb si mi-a zis: "a mitat bebe"(a miscat bebe;mie nu mi s-a parut,dar o fi simtit el ceva
lylyana.ion spune:
felicitarile noastre taticule!!!!
citat din mesajul lui monis5 Buna dimineata. Atat ca porumbel calator trimis de monis, cat si in nume propriu, va multumesc ca ati fost impreuna cu ea. Cu noi, de fapt. Si ca veti fi in continuare, ca prea zice toata lumea ca de-abia de acum incepe tambalaul. Ca sunt bine, sanatosi si frumosi stiti deja. In galeria de poze din semnatura am adaugat una cu copilul (da, inca nu e clar cum il cheama...). E cam urlacios in poza, dar in definitiv cui ii place la doctor. Cu drag va doresc tot ce-i bun. --tatal monis cu poze de azi de ieri ultima saptamana |
Lili 38 cu Alexandru
lauradi spune:
citat din mesajul lui monis5 Buna dimineata. Atat ca porumbel calator trimis de monis, cat si in nume propriu, va multumesc ca ati fost impreuna cu ea. Cu noi, de fapt. Si ca veti fi in continuare, ca prea zice toata lumea ca de-abia de acum incepe tambalaul. Ca sunt bine, sanatosi si frumosi stiti deja. In galeria de poze din semnatura am adaugat una cu copilul (da, inca nu e clar cum il cheama...). E cam urlacios in poza, dar in definitiv cui ii place la doctor. Cu drag va doresc tot ce-i bun. --tatal monis cu poze de azi de ieri ultima saptamana |
Felicitari,proaspat tatic!Sa va traiasca,sa fiti fericiti cu totii!Asteptam vesti si poze in continuare.
shtephy spune:
Multe felicitari tati de bebe,multumim de poza,e scump tare.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
shtephy spune:
Lauradi nu stiu ce sa zic cu starea de rau de la stomac ,dar cred ca e posibil sa fie de la loviturile lui bebe.Ce scump e Raducu,sper sa facem fata sa culcam doi pui,daca nu ,ne-or culca ei pe noi.
Lylyana pai i-l pasez lui tati pe bebe cu siguranta ,da la cat e el acasa ....asa o ora-doua pe seara macar.
Somnic dulce.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
My_Lady0091 spune:
NB FETELLOR..SEE U TOMORROW
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA