Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!
Raspunsuri - Pagina 13
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Lauradi nu stiu ce sa zic cu starea de rau de la stomac ,dar cred ca e posibil sa fie de la loviturile lui bebe.Ce scump e Raducu,sper sa facem fata sa culcam doi pui,daca nu ,ne-or culca ei pe noi. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+ |
Asta mai mult ca sigurParca ma vad iar zombie si gata sa adorm si din picioareEe,da' le-om trece noi pe toate,sanatosi sa fim.Am plecat la nani.
Mai scot fetele astea o data,ca maine poate nu mai apuc sa intru pana plec la Bucuresti:
Hai Laura!Hai Ali!
_
Laura34+ Raluca Magdalena si Radu Mihai
shtephy spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Si tot pt Shtephy...am intuit si eu ce raspuns vroia sa iti dea Monis aseara, desi nu stiu ce si cum ai intrebat-o . Si eu am recurs la metoda respectiva, vineri noaptea si peste 2 zile am si nascut . Acuma....cum sa-i sugeram si la Tinonino asa ceva??? mai ales ca e si placut, eu zic ca merita incercat. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Mda ,trebuie sa le corupem si pe Tino si pe Ancutza sa presteze activitati din-astea placute si aducatoare de berze cu bebei in cioc.Ce ziceti fetelor,va bagati?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui monis5 Buna dimineata. Atat ca porumbel calator trimis de monis, cat si in nume propriu, va multumesc ca ati fost impreuna cu ea. Cu noi, de fapt. Si ca veti fi in continuare, ca prea zice toata lumea ca de-abia de acum incepe tambalaul. Ca sunt bine, sanatosi si frumosi stiti deja. In galeria de poze din semnatura am adaugat una cu copilul (da, inca nu e clar cum il cheama...). E cam urlacios in poza, dar in definitiv cui ii place la doctor. Cu drag va doresc tot ce-i bun. --tatal monis cu poze de azi de ieri ultima saptamana |
Multumim de vestile la cald Tati de Bebe de Monis. Sa fiti sanatosi si fericiti.
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
M-a papat un tantar... si in loc de sange mi-a furat somnul.....Acum eu ce fac????
MAAAAAUUUUUU!!!
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
citat din mesajul lui douradoudou sanatate multa pentru maya si putere pt simina...eu stiu ce inseamna sa ai copilul in spital...si cu perfuzie si sa faca transfuzie..a mea a facut transfuzie in fiecare zi timp de 4 zile...nu va speriati f tare .mi-au zis ca e mica si ca i-au luat sange mult pt analize( la fiecare 3 ore) si ca nu are timp sa se refaca sangele atat de repede si ca acesta este 1 din motivele pt care ii fac transfuzie..altul este pt ca are o usoara anemie..si globule albe pt ac a avut 2 infectii una dupa alta...a mea Maryouma(este diminutuv de la Maryam) mai are de stat in spital ..va citesc in fiecare zi dar cateodata nu am putere sa scriu...ma bucur pt fiecare fulgusor in parte si imi dores si eu fulgusorul meu cat mai repede acasa... Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009) |
eu iti doresc sa treaca repede zilele in care vei mai sta departe de Maryouma.Multa rabdare,ce a fost mai greu a trecut.
_
shtephy spune:
Lauradi sa vii cu vesti bune de la medic.
Ionela imi pare rau ca nu poti dormi.
_
shtephy spune:
Mai trimit si eu o data niste agitate pentru viitoarele mamici care isi vor tine maine puii la piept
Hai Laura!!!!!!Hai Amalia!!!
Hai Ali!!!!!!Hai Mihai!!!
_
ionelamaria spune:
Imi place numele Amalia... Hastere usoara Laura... asteptam vesti!!
Shtephy, da tu de ce bantui? si tu in pana de somn?
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Merg sa mai incerc orizontala.... sa vedeti ce dorm eu pana la pranz maine... si ce am de citit cand ma trezesc... Dar cum vestile vor fi bune.... spor la scris
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Ionela imi place viata de noapte .
Acusi fug si eu la nani. Somnic dulce pan la amiaza .
My Lady esti in listuta,sa te uiti sa imi spui daca sunt corecte datele.
O noapte linistita.
_