Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
Viriniana spune:
Salutare burtici!
Am trecut sa va salut si in special sa ii spun Andrei ca am urmarit cu sufletul la gura ... am asteptat sa spui ca a fost o greseala...dupa primul BHG valoarea era Ok...Imi pare tare rau...
uite o
si sa dea DD sa fie bine urmatoarea sarcina!
Oricum, intre timp am citit si de Crina...
O
si pentru tine! Sper sa scapi repede de chist!
De 3 zile citesc, recunosc ca astazi am tras cu ochiul si la burticile de noiembrie-decembrie...de curiozitate.
Cris - felicitari pentru rezultate!
Stie cineva la ce varsta a sarcinii se face dublu test? Sau in ce interval mai bine zis ... 
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Salut fetele! N-am mai intrat de alaltaieri, si s-au intamplat multe... Andra, imi pare atat de rau, n-am cuvinte... Parca retraiesc alaturi de tine propriile tragedii. Prostia mea a fost ca incercam sa par puternica si indiferenta in fata celor din jur, deci sfatul meu e sa iti plangi pierderea din tot sufletul, plangi atat cat simti nevoia pe umarul cuiva drag si apropiat, pe urma gandeste-te la cat esti de tanara, la anii frumosi pe care ii ai inainte, si vizualizeaza acolo, in viitorul tau, bebeii tai ![]() Crina, sorry ca nu ti-am respuns la mesaj, pe viitor te poti interesa de evaluarea riscului maternal la responsabilul SSM (sanatate si securitate in munca) de care apartineti ca unitate. Eu lucrez la BCR, si dupa cum am scris, cica la noi nu exista riscuri... Imi permit sa iti dau un sfat, avand in vedere ca si tu ai pierdut 2 sarcini, ca si mine: neaparat vb cu un medic ginecolog (te sfatuiesc sa ceri si alta opinie in privinta avorturilor) sa faci niste analize, sa vezi daca nu ai si tu insuficienta progesteronica - in cazul meu, daca luam progesteron inainte sa raman insarcinata, nu mai aveam problemele de pe care le am acum (by the way, de azi dimineata iar a inceput secretia roz ). Eu am ramas insarcinata la doua luni dupa ce am aruncat la gunoi punga cu teste de ovulatie si de sarcina (ca devenisem doi robotei care faceau sex numai programat), in concediu, la mare. In concluzie, FARA STRES!!! Iti tin pumnii Sabina, sincer, te invidiez ca ai trei fetite, si eu vreau macar una Ma rog pentru bebitza mica sa poata sa pape sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa. ![]() Felicitari pentru fetele care au fost la eco Mie imi e deja dor de bebe meu, m-am obisnuit sa il vad saptamanal, dar mai am putin, ca in 10 ma duc si eu le medic. Mie parca mi se face burtica tuguiata tare, apoi isi revine la normal. Nu ma doare, simt mai mult o tensiune. Voi ati patit? ![]() Nana 12+ |
Nana multumim. Si eu sper sa fie bine pana la capat. Eu am patit ca tine la prima sarcina, am tinut copilul cu injectii cu scobutil, nospa si duphaston.
Sabina
15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
gabriella_t spune:
Ma uitam la preturile voastre sii ma cam ia groaza.Faptul ca stau in Italia imi ofera niste avantaje...nu platesc nimic la nastere...nici macar un cent iar conditiile din spital sunt incomparabile...dar preturile la controale ma cam ustura.As fi putut sa merg in spital si sa nu platesc nimic dar asta insemna sa fi facut doar 3 controale pe toata sarcina daca nu ma insel , iar dupa SEU am preferat sa am ginecolog privat.
Alta chestie...voi nasteti cu dr care va monitorizeaza pe parcursul sarcinii ...ceea ce la mine este aproape imposibil pt ca ei nu vin in afara programului.
Nu stiu cat cost in Romania epidurala dar aici daca vreau ma costa 500 euro dar mai nou cica ar fi 1000.
Oricare ar fi costurile eu cred ca la urma merita fiecare banut.
10+
Ioana5255 spune:
Eu nasc la clinica privata si ma va costa in jur de 120 de milioane nastere gemelara. Pe langa astea se adauga costurile bilunare pentru consultatii, eco si daca e cazul analize.
Sabina
15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
n_a_n_a spune:
Din cate stiu eu, se face intre 11 si 14 saptamani, prietenele mele care au facut dublul test l-au facut la 12 saptamani, dupa morfofetala. 
Nana
12+
anamariam79 spune:
Legat de bani si nasteri, am auzit cam 500 de euro cezariana, pentru Iasi. (sunt din Iasi, si locuiesc de mai bine de 1 in in Bucuresti).
Iar dublul test, da, in jur de 12 saptamani, intai faci ecografia, si apoi cu copia dupa ecografie te duci la luat sange, completezi un chestionar scurt, si rezultatele vin in 10-15 zile.
Ana
12+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
n_a_n_a spune:
Fetele, eu am tinut socoteala cu banii pe consultatii, analize si medicamente pana am trecut de 1.500 lei... Am renuntat ca ma lua depresia, si oricum, multumesc la DD ca am de unde da.
Si eu o sa nasc la maternitate privata (slava Domnului ca s-au deschis doua in Arad anul asta, ca spitalul de stat e o INFECTIE!!!) si ma costa 1.500 Euro - indiferent daca e nastere naturala, cu epidurala sau cezariana. Sper din suflet sa nasc vaginal, dar ma tem ca dupa atata tratament de fixare, sa nu mai vrea sa iasa singur...
Imi merge net-ul super prost
cine stie cand va aparea mesajul
Nana
12+
NicoletaB spune:
Buna seara fetelor!
Imi pare tare rau de pierderi voastre fetelor!

Maine ma duc si eu la prima eco si am asa emotii, azi am fost la inmormantarea bunicii sotului.
Dar din pacate/fericire viata merge inainte.
Vreau sa va binedispun cu ceva tematic:
Post vacant la Oficiul fortei de munca Bucuresti
Un cetatean se prezinta la Oficiu si vede anunt : Se cauta asistent pentru
medic ginecolog. O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si
daca poate da ceva amanunte despre ea.
- Da, trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine, apoi de lenjeria
intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija zonele intime,
apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian, apoi sa
le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite
pentru examinarea medicului. Este pentru inceput un salariu lunar de 2000
ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate. Dar trebuie
sa mergeti la Ploiesti.
- O, da ? De ce, acolo este slujba?
- Nu, slujba e in Bucuresti, dar acolo e capatul cozii!
6+
NicoletaB spune:
CUM INCEPE CEARTA...
Sotia s-a asezat langa mine, in timp ce butonam canalele de televiziune...
M-a intrebat: " Ce vezi la televizor?"
I-am raspuns: "Praful".
Si atunci, a inceput cearta....
Stateam la o masa la bowling cu sotia; eu schimbam priviri cu o fata ametita bine, singura la masa de alaturi, in timp ce ea legana paharul.
Sotia m-a intrebat: " o cunosti?"
"Da" am spus. " este o prietena mai veche... A inceput sa bea de cand ne-am despartit, sunt deja ani buni de atunci, si de aceea n-o mai prea vezi treaza.
- "O, Doamne!", spuse sotia, "nu mi-am inchipuit ca cineva poate sarbatori atata timp !"
si...a urmat cearta....
Dupa pensionare, m-am dus la Casa de Pensii sa-mi iau decizia.
Femeia care m-a primit, mi-a cerut cartea de identitate ca sa definitiveze dosarul.
Am cautat prin toate buzunarele, pana cand am inteles, ca am uitat-o acasa.
Functionarei i-a parut rau de mine, ca trebuie sa merg acasa si sa vin iar mai tarziu, dar a gasit o solutie; mi-a zis: "Descheie-te la camasa!"
M-am descheiat si ea a vazut parul rar si carunt de pe piept.
Mi-a spus: "parul asta carunt, e suficient pentru mine, sa te cred".
Si mi-a procesat dosarul.
Intors acasa, i-am povestit bucuros sotiei ce mi s-a intamplat.Ea mi-a spus: -" Hai! Si de ce nu ti-ai dat jos si pantalonii?
Puteai obtine si o pensie de invalid permanent... "
Dupa ce s-au certat bine, doi soti merg in masina fara sa-si vorbeasca.
Trecand prin dreptul unei crescatorii de porci, el spune:
"Nu stiam ca ai rude prin zona asta..."
Ea raspunde:
"Ei bine, am - socrii!..."
Mi-am scos sotia la un restaurant. Chelnerul, mi-a luat mie comanda:
"Vreau o friptura de vita, cu garnitura." chelnerul m-a intrebat:
"Nu va ingrijoreaza vaca nebuna ?"
"Nu, poate sa-si comande si singura ce vrea" - am raspuns.
Si atunci...
6+
n_a_n_a spune:
Sabina, cate kg ai pus cu Alexandra? Cred ca de la statul in pat o sa iau mai mult decat as fi luat in mod normal. Pana acum am pus deja 2 kg!!! Am plecat de la 53 kg la 1,65 m
Dar tu, Maitreyi?
A mai fost careva "consemnata" la pat?
Nana
12+

Ma rog pentru bebitza mica sa poata sa pape sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa.