Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
discordia spune:
cris_09, pretul spus de tine mi se pare unul rezonabil, eu ma cam speriasem, era un subiect pe DC in care se vehiculau sume mult mai mari si ma gandeam ca poate sunt eu prea inapoiata![]()
mamica de fetita si
12s+
cris_09 spune:
Pai eu ma gandeam si la recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical,care costa 3000 lei...ce mai dai la doctor,ce dai la asistente cat esti internata,ce mai trebuie cumparat atunci pt bebel,incep pregatirile pt.botez...falimentam
.Oricum,sa mai asteptam si alte pareri,sa nu fim noi pe din'afara![]()
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
lauriciu spune:
Buna, burtici!
N-am mai intrat de un secol, nu pot citi din urma. Avem extrem de mult de lucru.
Nu am "recuperat" decat ultimele cateva pagini, destul cat sa inteleg ca ne-au mai parasit cateva fete. Imi pare foarte, foarte rau. Toate vin in viata la timpul lor.
Am mai vazut, insa, si multe nume noi, pe care vreau sa le felicit si eu. Sarcina usoara si bb sanatos va doresc!
Noi suntem in 14 saptamani, am fost marti la eco, toate sunt in parametri, nu s-a vazut sexul, in schimb e intreg si sanatos.
Misca de-acum zilnic aproape (dupa prima topaiala au mai trecut vreo 10 zile fara nici o miscare, de ma si speriasem...si, cand sa incep sa ma ingrijorez, hop!)
O sa mai fac un set de analize in saptamana 16, sa vedem niste valori.
Suntem, deci, bine. Bb e bine, Radu e bine. Doar ca nu intru prea des, fiindca nu-mi permite timpul.
Va pupacesc, sper sa ma mai linistesc si sa pot fi cu voi mai mult!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
13+ de...fetita (zice Raduc) bebe 2 la purtator
gabriella_t spune:
AlinaBu si Crina_s imi pare tare rau pt ce vi s-a intamplat dar nu uitati niciodata ca Dumnezeu este alturi de noi si nu intarzie mult pana ne indeplineste si cele mai ascunse dorinte.Aveti grija de voi.
Noi am avut cateva zile destul de rele cu greturi crunte.Am luat rezultatele la analize si mi-a iesit ca sunt anemica si ca am acetona in urina ceeea ce nu e prea extraordinar dar o sa vedem ce zice dr maine cand mergem la control.
Ma bucur tare mult pt voi ca v-ati vazut bebicii la eco si ca sunt toti bine si sper si eu sa vin maine cu vesti bune...facem 11 saptamani.Nu cred ca o sa ne spuna ce o sa avem...sper sa am rabdare si sa mai astept pana luna viitoare si sa imi spuna sigur ca sa nu am surprize .
Le urez bun venit noilor burtici sa fie sanatoase ele si bebi lor, si mai sper din tot sufletul sa ramanem in echipa completa pana la sfarsit.Ma intristeaza teribil si imi provoaca o frica groaznica de fiecare data cand citesc cate o veste rea.
Le trimit un pupic si o imbratisare lui Jassy si Monicai.Mai dati cate un mesaj din cand in cand...gandurile noastre sunt alaturi de voi si vrem sa stim daca sunteti bine.
Daca greturile ma mai lasa acum incep cu poftele ...poate sunt doar fluturasi de-ai mei dar mi-e pofta de o gramada de lucruri si am noroc ca am gasit cam de fiecare data ce pofteam.
Sanatate tuturor puiutilor vostri raciti...sa se faca bine ca saa va insenineze fiecare zi.
Pupici si floricele pt toate 
10+
Reallaura spune:
Buna fetele
NU mi-a mers netul 2 zile si tare plictiseala a fost
Constat ca totusi am pus 2 kg, f repede, manacand prostii si ma cam supara. Sper macar inca 3 sapt sa nu mai pun nimic, sa ajung la 5 l cu scorul asta.
Sabina poftim??? Ce rasturnare de situatie cu sexul gemenilor! Sper sa fie sanatoase si cele 2 mici probleme de care spui sa se remedieze repede! Sanatate multa Alexandrei,,,pe mine febra ma speria atat de tare cand era Mircea mic, ziceam ca e mai rea ca drogurile…brrr!
veronicka felicitari pentru vestile de la eco…moama ce nerabdatoare sunt si eu ca pe 12 nov ma duc la TT
cris_09 eu dimineata beau laptic cu un strop de cafea sau ceai cu lapte. Eu as schimba medicul daca nu imi da numarul de telefon. Pai daca se intempla ceva ce faci??
andrada ce simpatic e Antonio haha cu apa la avion…Bietul de el ce se bucura de branula lui..
sanatate multa. Vaccinul – nici eu nu –l fac.
Ale transvaginala se face pana la 12 s. Mie la 10 s mi-a spus –aveam si o doctorita buna- sexul la Mircea. Succes poate vei afla una alta!
anamariam merci de sfaturi. Gargara cu apa calduta o sa fac si eu ca tot ma doare nitel gatul..
Alina_BU, Crina_S Imi pare tare rau. Dumnezeu stie mai bine! Sper ca visul de a va tine bebeii in brate sa vi se implineasca cat de repede!
lauriciu felicitari pentru eco si vestile bune…Eu una la prima sarcina acordam mai multa atentie miscarilor lui bb, nu stiu, acum parca nu-mi dau seama daca misca. Uneori mi se intareste uterul, daa, asta simt, dar fluturasii aia inca nu cu certitudine.
Gabriela_t Imi pare rau de micile probleme cu analizele, dar sper sa remediati repede! La cat mai putine greturi!
Bun venit noilor mamici!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
15+
Reallaura spune:
Asta cu banii la doctor.
Eu am facut ceza prima oara, prin urmare si acum va fi ceza. Am inteles ca o cezariana e undeva la 500 de euro. Mi se pare mult, dar asta e. La Mircea, acum 1 an i-am luat doctorului o carte, vreo 8 milioane. E prieten de familie si nu vrea sa ia nimic, asa cadoul nu l-a putut refuza. Acum, sa vedem. EU inclin sa insistam cu banii, doar n-o sa-i facem biblioteca.. O nastere naturala ar trebui sa fie mai ieftina, undeva la 2-300 de euro. Asa am inteles, acum cred ca depinde de oras, de dr, de spital, de banii pe care ii ai pana la urma. Daca nu ai, nu ai, asta e. Nu e suma fixa.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
15+
ioana1234 spune:
[quote]citat din mesajul lui cris_09
Pai eu ma gandeam si la recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical,care costa 3000 lei...ce mai dai la doctor,ce dai la asistente cat esti internata,ce mai trebuie cumparat atunci pt bebel,incep pregatirile pt.botez...falimentam
.Oricum,sa mai asteptam si alte pareri,sa nu fim noi pe din'afara![]()
cu ce banca te-ai gandit sa colaborezi ,in legatura cu recoltarea de celule stem ? eu inclin spre cei de la cluj, dar inca nu m-am hotarat.
dana81 spune:
Pfiu ce scoruri fetelor...posibil in Bucuresti.Eu anul trecut la nastere naturala am dat 300ron dr, 100 ron moasei, si maruntei de 10, 5 ron la infirmiere si asistente.Tot sejurul in spital nu m-a ajuns mai mult de 700 ron.Pe de alta parte la cabinetul dr particular am decartat in 9 luni cat pentru o masina
.Dar a meritat partea asta.
6+
CLARA ANDREEA 06.08.08
n_a_n_a spune:
Salut fetele!
N-am mai intrat de alaltaieri, si s-au intamplat multe...
Andra, imi pare atat de rau, n-am cuvinte... Parca retraiesc alaturi de tine propriile tragedii. Prostia mea a fost ca incercam sa par puternica si indiferenta in fata celor din jur, deci sfatul meu e sa iti plangi pierderea din tot sufletul, plangi atat cat simti nevoia pe umarul cuiva drag si apropiat, pe urma gandeste-te la cat esti de tanara, la anii frumosi pe care ii ai inainte, si vizualizeaza acolo, in viitorul tau, bebeii tai 
Crina, sorry ca nu ti-am respuns la mesaj, pe viitor te poti interesa de evaluarea riscului maternal la responsabilul SSM (sanatate si securitate in munca) de care apartineti ca unitate. Eu lucrez la BCR, si dupa cum am scris, cica la noi nu exista riscuri... Imi permit sa iti dau un sfat, avand in vedere ca si tu ai pierdut 2 sarcini, ca si mine: neaparat vb cu un medic ginecolog (te sfatuiesc sa ceri si alta opinie in privinta avorturilor) sa faci niste analize, sa vezi daca nu ai si tu insuficienta progesteronica - in cazul meu, daca luam progesteron inainte sa raman insarcinata, nu mai aveam problemele de pe care le am acum (by the way, de azi dimineata iar a inceput secretia roz
). Eu am ramas insarcinata la doua luni dupa ce am aruncat la gunoi punga cu teste de ovulatie si de sarcina (ca devenisem doi robotei care faceau sex numai programat), in concediu, la mare. In concluzie, FARA STRES!!! Iti tin pumnii
Sabina, sincer, te invidiez ca ai trei fetite, si eu vreau macar una
Ma rog pentru bebitza mica sa poata sa pape sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa. 
Felicitari pentru fetele care au fost la eco
Mie imi e deja dor de bebe meu, m-am obisnuit sa il vad saptamanal, dar mai am putin, ca in 10 ma duc si eu le medic.
Mie parca mi se face burtica tuguiata tare, apoi isi revine la normal. Nu ma doare, simt mai mult o tensiune. Voi ati patit?
Nana
12+
Alysh spune:
Buna fetelor,
Eu am dat 12 mil la dr pt cezariana, 3 la mana a 2-a, 3 la anestezist, 1 mil la asistenta sefa, 50 ron la asistenta care m-a "pazit" in noaptea de dupa operatie (am pus ghilimele ca eu m-am chinuit si ea a dormit neintoarsa, nu puteam dormi de sforaiturile ei
) si in rest cate 10 ron la fiecare spalat, schimbat pansamente, facut injectie, etc.
Laurita
Alina, Crina, Dumnezeu sa va dea putere si sa va ajute sa va indepliniti visul!
ALI, mami de Vlady si
7+