Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
tigruta spune:
Buna fetele..va salut pe toate
Andra imi pare atat de rau
, dar te rog nu-ti pierde speranta..te inteleg perfect prin ce treci..dar trebuie sa fii optimista ca totul va fi bine si in curand te vei bucura din nou de bebe..daca tin eu bine minte avea activitate cardiaca cand ai mai fost la doctor??
fetele care stiti e posibil sa aiba activitate cardiaca si apoi sa se opreasca in evolutie???
va pup si va doresc o zi frumoasa..si sa auzim numai de bine
dana81 spune:
Ce vesti triste
AlinaBu imi pare rau, stiu ce inseamna, ca sa-ti spun ce mi-a spus mie dr la prima sarcina pierduta..."organismul respinge ce nu e bun, degeaba ne incapatanam noi sa pastram, si daca ai ramas odata insarcinata e sigur ca esti pe drumul cel bun".Te imbratisez cu drag.
Crina asa am patit si eu la a 2 a sarcina, test pozitiv, fug repede la Bucuresti la dr. Tutunaru cu emotii si sperante si nu era nimic acolo, in 2 zile m-a busit o hemoragie puternica , apoi mi s-a spus ca ar fi fost avort menstrual.Dar mie imi iesise valoarea BHG pt o sarcina de 4 s.Si uite acum am o minune de fata si un bb pe drum.Nu ti pierde speranta
Taty Ana eu merg la Alina Calin de 3 ani si sunt foarte multumita de ea.Acum inca nu am ajuns la eco, am sa merg peste 2 saptamani.Aveti grija cu gripa
6+
CLARA ANDREEA 06.08.08
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi crina ce fel de test ai facut? exista posibilitatea ca un test sa fie fals pozitiv in caz ca erai la ovulatie cand l-ai facut...(ca zici ca nu ti-a venit menstra inca)... ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
testul care mi l-am facut a foat batza
din 22.09 nu mi-a mai venit ciclul
acum am venit de la spital si mi-a spus doctora ca am un chist pe ovarul drept si poate de aceea nu mi-a venit ciclul
este o coincidenta cam mare
am sa ma duc din nou luni sa mai imi faca un eco sa vedem cum evolueaza chistul
oricum cel mai mult ma bucur ca nu a fost o sarcina extrauterina ca ieri asta credea doctora cand a vazut ca nu e in uter nimic
Vivela spune:
Andra, atat de rau imi pare
. stiu ca nimic nu te alina acum, nici chiar daca ai gasi raspunsul la intrebarea "de ce?"... timpul inapoi n-ai cum sa-l dai.
si de n-as fi trecut si eu prin asemenea necaz, poate ca ti-as fi zis si eu ca o sa fie bine, o sa faci alt copil... pe mine nu m-a durut nimic mai rau decat acest "indemn" - "o sa faci altul", ca si cum poti sa pierzi oricate sarcini, ca doar poti sa faci alt copil... NU! un copil nu poate fi inlocuit cu altul! da, cu certitudine vei face un copil, doi, trei, cati doresti, dar acesta isi va pastra locul lui in inima ta, separat, distinct. e adevarat ca amintirea va durea mai putin cu trecerea timpului, dar nu va disparea cred, niciodata.
putere iti doresc, draga mea
.
cris, felicitari pentru eco, nu-ti mai face singura probleme, bucura-te ca bebe e bine. sunt sigura ca daca era ceva serios iti spunea medicul. si nu te supara pe el - in sarcina analizele sunt un pic modificate fata de normal, cei de la laborator nu dau alte limite pentru sarcina, asa incat e posibil sa apara uneori abateri care nu au cauza patologica. cel putin mie asa mi-a explicat doctorul meu
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
crina-s spune:
fetelor va pup dulce
am pierdut 2 bebei, a treia oara a fost eroare dar nu ma las, va promit
am sa mai intru sa vad ce mai faceti
va doresc din tot sufletul tot binele din lume si bebei sanatosi in brate!
pentru cele care trec acum prin clipe grele ca si mine : cadem si ne ridicam din nou intrucat suntem luptatoare. dumnezeu o sa ne vada si o sa se mileasca de noi si ne va reda fericirea
toate au un rost in viata
discordia spune:
andra, draga mea, imi pare atat de rau de ceea ce ti s-a intamplat, cuvintele sunt de prisos, iti doresc putere multa sa treci peste acest necaz
maine ma duc si eu la eco, iar azi am fost surprins placuta sa fiu sunata de unul din sefii mei de la bucuresti si sa ma felicite pt sarcina. Mi-a inseninat ziua, cei de aici nu s-au sinchisit sa imi zica nimic, nu asta conteaza, sper sa imi aprobe raportul de invoire platita pt maine.
mamica de fetita si
11s+
discordia spune:
Incepand de azi intram in 12 sapt, sper sa ajungem cu bine pana la termen toate si fara alte vesti proaste. Se pare ca in ultimul timp, in fiecare sapt ne mai paraseste cate o colega de odiseee. Doamne ajuta sa nu se mai intample nimic rau nici uneia dintre noi si nici puiutilor nostri.
Va pup.
mamica de fetita si
12s+
discordia spune:
Stiu ca poate este cam devreme pt asta, dar voi v-ati gandit cat veti da la nastere medicilor? Eu nu am dat prea mult la sarcina trecuta, dar din cate am mai citit pe aici se discuta de preturi exorbitante si nu ma refer la nasterile la clinicile private, ci la cele de stat.
Cand mergeti la consult dati ceva dr? Mie imi este cam rusine sa ii dau, nu prea sunt obisnuita cu spaga, niciodata nu am fost singura cu dr.mea sa ii dau, data trecuta cand am platit eco, nu am mai stat sa iau chitanta, desi ea a insistat sa astept... Voi cum procedati? Sper ca nu va suprati ca pun asemenea intrebari, mai ales ca nu sunt la prima sarcina![]()
mamica de fetita si
12s+
maitreyi spune:
crina testele barza sunt printre cele mai proaste de pe piata...si eu am patit-o sa imi iasa barza pozitiv cand nu eram insarcinata. da foarte multe fals pozitive...sure check sau clear blue sunt printre cele mai bune. 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
cris_09 spune:
Discordia si eu sunt la prima sarcina...si nu prea sunt obisnuita cu doctorii
...nu am fost niciodata internata..nu am avut probleme...Dar la eco,i-am lasat data trecuta 20 de lei in plus...iar ieri nu i-am mai lasat nimic pentru ca nu am fost prea multumita de "prestatia" lui
.La nastere eu ma gandeam la 600-700 de lei,dar probabil depinde si de felul in care nasti...eu stiu...habar nu am,nu am mai trecut prin asta...dar pana atunci o sa incerc sa ma mai informez,"cam cat merge o nastere"
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo