Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am venittttttt!!!!!!!!!!A fost super...m-au trecut niste emotii,eram fascinata cand l-am vazut pe bebe..e tare nelinistit,a facut tot timpul tumbe,ne-a aratat palma,s-a intors pe toate partile......La masurat domnu doctor ,a zis k e super,toate valorile sunt perfect normale,inima bate cum trebuie...mi-a dat si foaia detaliata dar ma uit ca pisica in calendar.Din pacate nu mi-a zis ce sex areAm 13 sapt si 5 zile...a zis k e prea mic sa vada,dc vrem neaparat poate sa se uite cu sonda vaginala si ne spune,dar am preferat sa astept pana luna viitoare.Oricum,important e ca este sanatos ,nu ce este.

http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo 14 s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Rezultat Beta HCG = 8173 mUI/ml Eco Maternitate : sarcina oprita in evolutie 7 saptamani cu astea fiind spuse meu este acum langa fetitele Aylei se joaca cu ele si stiu ca sunt bine acolo unde sunt si ca au grija de mine si de voi toate Insa au ramas atatea intrebari fara raspuns la care Dumnezeu nu vrea sa imi raspunda nici in ruptul capului DE CE TOCMAI MIE ?! DE CE MIE CARE MI-L DOREAM DE CE DA LA ALTE FETE COPII CAND ELE NU ISI DORESC, II OMOARA SAU ABANDONEAZA ? DE CE? "De ce?" nu imi da pace in momentele astea

Fetelor va multumesc de 10000000 de ori ca ati fost langa mine si v-ati rugat pentru mine, dar Dumnezeu a considerat ca e mai bine asa

Va doresc sarcina usoara si la TERMEN!

O sa mai intru sa vad cum va simtiti cum mai decurg lucrurile ca asa drag am prins de voi incat mie greu sa plec de aici !

Va pe toate si multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine

Andra
Andra nu imi gasesc cuvintele sa-ti spun cat de rau imi pare pentru pierderea ta,si pentru clipele prin care treci.Nu iti pierde speranta in Dumnezeu,o sa vezi k apropiindu-ti sufletul de El curand o sa ne povestesti si tu cum misca bebelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

alina imi pare rau din tot sufletul, stiu ce inseamna sa pierzi o sarcinainsa DD te va intari sa treci peste si sunt sigura ca vei intra cat de curand sa ne dai vesti bune ca esti din nou
cris , felicitari pt vestile de la eco, si DD ajuta sa fie asa in continuare pt toate fetele sa nu mai auzim de vesti negative

fetelor oare gaseste sotul meu prune in Real?...ca tocmai ce l-am trimis....
am apa in gura parca as fi copil mic si imi dau dintii

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crina la noi Alexandra avenit dupa 6 ani de asteptari, iar gemenele dupa 2 ani. Ai sa vezi, ca va fi bine.

Andra, sufletel, am sperat din toata inima, ca o sa fie bine. Imi pare foarte rau, sunt convinsa ca foarte curand iti vei tine puiul in brate. Suntem cu sufletul si gandul alaturi de tine. Cat de curand te asteptam cu vesti.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Am venittttttt!!!!!!!!!!A fost super...m-au trecut niste emotii,eram fascinata cand l-am vazut pe bebe..e tare nelinistit,a facut tot timpul tumbe,ne-a aratat palma,s-a intors pe toate partile......La masurat domnu doctor ,a zis k e super,toate valorile sunt perfect normale,inima bate cum trebuie...mi-a dat si foaia detaliata dar ma uit ca pisica in calendar.Din pacate nu mi-a zis ce sex areAm 13 sapt si 5 zile...a zis k e prea mic sa vada,dc vrem neaparat poate sa se uite cu sonda vaginala si ne spune,dar am preferat sa astept pana luna viitoare.Oricum,important e ca este sanatos ,nu ce este.

Felicitari. Lasa mai bine sa afli mai tarziu, ai vazut pe mine ce m-au ametit de cap.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

andra nu stiu cat te ajuta "de ce-urile" acum...raspunsul nu il vei afla. concentreaza-te pe lucrurile placute si nu iti invarti singura cutitul in rana proaspata...si eu m-am intrebat la un moment dat "de ce?"...e uman pana la urma...insa nu ajuta, crede-ma.nu suntem noi in masura sa judecam de ce unul are si altul nu, de ce lui i se da si mie nu... asa a vrut Cel de Sus. tu ridica-te si mergi cu credinta si speranta mai departe

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Rezultat Beta HCG = 8173 mUI/ml Eco Maternitate : sarcina oprita in evolutie 7 saptamani cu astea fiind spuse meu este acum langa fetitele Aylei se joaca cu ele si stiu ca sunt bine acolo unde sunt si ca au grija de mine si de voi toate Insa au ramas atatea intrebari fara raspuns la care Dumnezeu nu vrea sa imi raspunda nici in ruptul capului DE CE TOCMAI MIE ?! DE CE MIE CARE MI-L DOREAM DE CE DA LA ALTE FETE COPII CAND ELE NU ISI DORESC, II OMOARA SAU ABANDONEAZA ? DE CE? "De ce?" nu imi da pace in momentele astea

Fetelor va multumesc de 10000000 de ori ca ati fost langa mine si v-ati rugat pentru mine, dar Dumnezeu a considerat ca e mai bine asa

Va doresc sarcina usoara si la TERMEN!

O sa mai intru sa vad cum va simtiti cum mai decurg lucrurile ca asa drag am prins de voi incat mie greu sa plec de aici !

Va pe toate si multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine

Andra

Andrutza draga, si tu ne esti aproape in continuare! Imi pare sincer rau! Sa iti vindece DD ranile cit mai curind daruindu-ti un alt sufletel care sa vrea sa stea in burtica pina la sfirsit! Te pup cu drag si imi pare sincer rau!
Sa intri si sa ne spui ca esti bine, altfel ne facem griji pentru tine! Te asteptam aici! Nu conteni sa ne cauti! Pune-te pe treaba dupa pauza indicata de medic si ... ink insist: schimba batrinelul care te-a adus pe tine pe lume, pentru a simti ca o iei de la capat cu adevarat! Tind sa iti spun si tie la fel ca si crinei, Dumnezeu a considerat ca ink nu e timpul! Poate ca mama nu ar fi reactionat intocmai bine, poate ca... nu stiu ce sa spun dar Dumnezeu e singurul care stie! Vreau sa te mai intreb: imi amintesc eu gresit sau tu ai mai pierdut si inainte o sarcina? Astea sunt aspecte pe care trebuie sa le descrii noului medic si sa ia el masurile necesare spre mai bine!

si capul sus scumpete! Sa nu te reapuci de fumat, trupusorul tau va primi curind un nou sufletel si trebuie sa fie pregatit! Te imbratisez!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Neatza burtici de mai sau iunie!!!!!Bine ne-am regasit! Dupa cum v-am zis aseara am fost la eco,doctorul a zis k bebelul are valori normale cand l-a masurat,dar a mai zis ceva care m-a pus pe ganduri..in tp ce ii masura craniul a zis:"e cam mare pt varsta lui"...a mai masurat el si a zis k e bine..dar eu am ramas tot la fraza dinainte...Ideea e k mi-a dat valorile dar eu nu stiu ce inseamna...ma puteti ajuta?
BPD-26,1 mm
OFD-35,3 mm
HC-97,2 mm
ASD-22,6 mm
AC-73,5 mm
FL-14,2 mm
NT-1,9 mm

Ma gandesc sa-mi schimb ginecologul de luna viitoare,pentru ca aseara i-am cerut un nr de tel in cazul in care Doamne fereste am vreo problema,dar mi-a zis sa sun la cabinet,in conditiile in care luni am sunat la cabinet de dimi si nu mi-a rasp nimeni pana la ora 17..plus k i-am aratat analizele de urina k mi-a iesit leucocitele cam mari,si aproape k nici nu s-a uitat pe ele.Nu stiu ce sa fac...e de treaba omul dar parca nu prea isi da interesul...

14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Abia acum am ceva timp, toata dimineata m-a alergat Mihaita de colo-colo, plus ca mi-a inchis computerul de nu stiu cate ori..

Moni, Ioana, va asteptam cu vestile de la eco..

Crisa, imi pare rau..nu stiu ce as mai putea zice ..,sper ca DD sa aiba grija si in curand sa va bucurati de un bebe mic!

Andra, offf!!! Imi pare atat de rau; am tot sperat ca restul fetelor ca e doar e eroare medicala si ca bebe din burtica e bine..Adesea ne putem cu totii intrebari DE CE EU? DE CE MIE? dar niciodata nu gasim raspunsul..Dumnezeu stie de ce se intampla toate si ce scop au.

Cris, felicitari...Masuratorile la eco arata ca unele parti ale corpului s-au dezvoltat mai mult , altele mai putin si, in functie de ele se face o medie si se da varsta ecografica a fatului.
DBP= diametru biparietal ( masurat intre cele 2 oase laterale ale craniului)
AC= circumferinta abdominala
LF=lungime femur
TN=translucenta nucala ( in mod normal sub 3 )
HC=circumferinta craniana

revin, trage Mihaita de mine,,,nu stiu cat de coerenta am fost

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit fetele!

slabutza miscarea astazi, ce faceti? Sunteti bine?

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput