Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Meniul lui Dragos:

Ieri:
- dimineata 40g. piure de mar cu biscuite si putin unt
- la pranz ... nimic
- la cina 20g. piure de dovleac placintar cu pui

Azi:
- dimineata 5 miezi de paine cu unt si miere + 1 biscuit
sa vedem ce mai urmeaza...

De supt suge, dar tare rau stau cu productia in ultima vreme; trebuie sa-mi iau iarasi Galafor. Ma tot mir cu ce umple scutecele?!

Cremvursti - mai bine NU!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Cu ce ai facut pranzul???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

iepu trimite-o pe Elenutza pan la mine cu sau fara aspirator!Sau presteaza doar cu aspi din dotare?Mi-a placut tare!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Acum intrebare de 5 puncte!!!Pt ca doua zile la rand, am adus-o pe K cu mainile si piciorusele reci de afara, cu manusi si 2 randuri de ciorapei plus cizmulitze imblanite. am ajuns la concluzia ca ceva nu e in regula in felul cum o imbrac, nu mai zic cat dureaza imbracatul, ca tre sa fug dupa ea sa pun fiecare obiect vestimentar...si ne incalzim si enervam rau.
Sondaj: cum va imbracati puiutii pe frigul asta?Aveti cosmonaut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lucutta, cu vaccinul ai putea intarzia cam orcat, important e ca puiul sa fie perfect sanatos sa i-l faci. In niciun caz sa nu accepti sa ii faca vaccin daca il suspectezi de cea mai mica raceala. Nepoata mea s- apucat de vaccinuri abia la un an si ceva din pricina unei boli al carei tratament a durat foarte mult si chiar nu sunt probleme din pricina asta.

Cu mancarea nu te pot ajuta, noi mancam foarte haotic si am renuntat pentru moment sa-i mai gatesc; vad insa ca se redreseaza. Noaptea se trezesc 80% din bobicei si dintre copii in general la varsta asta. Cam pe la 3 ani probabil ca nus e va mai trezi pentru lapte ci pentru pishu, sau ca a visat urat.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Piolica, dupa 1 an e normal sa nu mai doama atat de mult in timpul zilei sau oricum, sa nu doarma in mai multe reprize. Se tinde spre un singur somnic, la pranz. Asta inseamna ca pana se obisnuiesc cu noul program vor fi un pic mai obsiti, mai maraiti.

Dragos avea un singur somn la pranz, pe la 12-12:30, si dormea intre 1ora30 si 3ore, dupa ce dimineata se trezea pe la 9. Acum, de cand s-a schimbat ora a revenit la programul de somn in 2 reprize mai scurte - una pe la 10:30, alta pe la 16:30-17, pt. ca dimineata se trezeste mai devreme pe la 7-8. Azi, pt. prima data de cand s-a schimbat ora, s-a trezit mai tarziu si vreau sa incerc sa-l readuc la somnul unic la pranz; chiar acum l-am culcat. Sa vad ce iese...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Cu ce ai facut pranzul???

Imi pare rau... nu pot sa divulg ingredientele mele secrete .

Mergi la inceput

Nikolici si pe Dragos la fel il aduc de afara si m-am gandit si eu sa cobor cosmonautul din pod. Dar daca acum ii imbracam in cosmonaut, la iarna ce la mai dam pe ei??? Cosmonaut din blana de ren?

Nu ti-am raspuns complet: eu ii dau - in jos: ciorapi cu chilot, pantaloni cu bretele dublati cu bumbac, in picioare ghetute neambalnite, inca; in sus: body cu maneca lunga, hanorac de polar si haina groasa de exterior + caciula tricotata dublata cu polar subtire; manusi inca nu i-am pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babymom, sarumana. Daca nu reactioneaza pana diseara la remediile de i le-am dat, incepem siropel.

De imbracat, pe Radu mi-am propus sa nu-l bag in cosmonaut pana nu avem minus / probabil -2, -5.... la -15 probabil n-o sa-l scot deloc.
Deocamdata ne imbracam asa: body, salopeta de velur cu captuseala de bumbac, ciorapi pana la genunchi, o bluza de bumbac cu maneca lunga, o jacheta dubla cu tricotaj la exterior si polar gros la interior. Daca mi se pare ca e cazul, am o vesta groasa de fas pe care i-o pun deasupra. In picioare ghetute si am mereu o patura la mine, daca il vad ca da semne de frig il invelesc. Asta pentru ca noi nu mergem inca pe picioare, doar in carucior.

Am si jacheta cu maneci, dar daca e frig rau nu mi se pare eficienta. Nu tine suficient de cald la spinare, in schimb te incarca cu maneci la fel de groase ca restul gecii, si nu te mai poti misca. Mai mult intepenesti decat te incalzesti. De aceea eu nici nu am geci, foar veste si polare. (pt mine)

Daca ii pun geaca respectiva, ii pun polar subtire pe sub ea, si merge pana la 7-8 grade sa zicem...
Pe Teo il imbrac cam la fel, plus manusi, si inca o bluza in plus fata de Radu, care e mai calduros.
RAdu nu vrea manusi ca nu-si poate suge degetul

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eu inca nu am trecut la cosmonaut...si il imbrac asa: body mai grosut cu maneca lunga si pullover(sau cum se scrie?) gros bine , daca este fff frig atunci pe sub cel gros ii mai dau o bluza subtire... geaca cu polar, dres, sosete pantaloni cu polar si ghetute fara blana. ...desigur caciula grosuta si fular la gat ca geaca nu pot sa o inchei pana sus ca l-ar strange la gat... si manusi daca este cazul si acum a cam inceput sa fie cazul.
Dar am observat o chestie...daca il plimb in carucior(atunci cand avem cumparaturi de facut) atunci si el este rece la maini si la picioare cand ajungemn acasa, dara daca mergem in parc si il las sa zburde pe acolo atunci se incalzeste si nu-i mai sunt reci nici mainile nici picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Piolica, dupa 1 an e normal sa nu mai doama atat de mult in timpul zilei sau oricum, sa nu doarma in mai multe reprize. Se tinde spre un singur somnic, la pranz. Asta inseamna ca pana se obisnuiesc cu noul program vor fi un pic mai obsiti, mai maraiti.

Dragos avea un singur somn la pranz, pe la 12-12:30, si dormea intre 1ora30 si 3ore, dupa ce dimineata se trezea pe la 9. Acum, de cand s-a schimbat ora a revenit la programul de somn in 2 reprize mai scurte - una pe la 10:30, alta pe la 16:30-17, pt. ca dimineata se trezeste mai devreme pe la 7-8. Azi, pt. prima data de cand s-a schimbat ora, s-a trezit mai tarziu si vreau sa incerc sa-l readuc la somnul unic la pranz; chiar acum l-am culcat. Sa vad ce iese...

Mersi frumos pt raspuns! Azi cred ca va face doua sieste, tocmai ce s-a trezit, asa ca o sa o culc din nou peste vreo 4 ore. Sa vedem ce iese. Dar cred ca azi va fi o exceptie.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput