Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babymom m-am ingrozit cand am citit meniul lui Dragoselu!!! Nu te intreb cum rezista el, caci vad ca ii merge bine.., te intreb cum rezisti tu?!?!?! Adica stiu teoria, ca nu trebuie sa ne stresam, sa fim zen, bla, bla...dar sincer TU REZISTI?!?!?

nikolici si daria are mainile gheata si picioarele un pic reci cand venim de afara, iar eu am ganduri ca ceva nu e in regula cu circulatia ei periferica... Noi nu avem cosmonaut dar nu cred ca i l-as fi dat INCA daca aveam... Noi iesim afara asa: Ciorap pantalon subtire, salopeta de raiat necaptusita, sosete (doar pentru ne sunt maricele cizmulitele) si cizme de piele dublate dar neimblanite, body cu maneca lunga, polar, ceaca de raiat dublu captusita, caciula de polar subtire. manusi nu i-am dat inca, dar cred ca aici gresesc, pentru ca la 4 gr este cam ca iarna.. deci ar trebui sa ma gandesc serios la asta...

La iarna, am sa-i dau ciorapi pantaloni grosi, pantaloni captusiti, cizme imblanite, body ML, bluza subtire, polar, geaca de fas captusita, caciula groasa si manusi!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello!
N-am mai intrat de cateva zile, dar v-am citit. Ma bantuie o lipsa de chef groaznica, plus oboseala din care parca nu-mi mai revin, treburile casnice, etc. Dar...nu sunt in butoi, cel putin nu inca.
tuturor boboceilor care s-au sarbatorit in ultima saptamana
Anamona, scorpioanca veritabila ce esti!!!
Am vazut filmulete frumoase cu Karinutza petrecareata (nu degeaba a ales ea la turta device-ul ala, ca nu-mi vine sa-i zic altfel), Elena , cea mai tare la capitolul curatenie si sigur am mai vazut pe cineva, insa nu-mi aduc aminte nici sa ma picati cu ceara. Chiar din starea asta de lehuzie intarziata ne mai revenim vreodata? Ca eu am impresia ca nu, in ceea ce ma priveste.
Referitor la imbracat noi avem asa: in sus body maneca lunga si un pullover, geaca de iarna, caciulita si manusi (depinde de dispozitie), iar in jos dres, sosetele, pantaloni salopeta jeans sau de pantaloni velur si ghetute neimblanite. Dar la fel ca zi Andy_g, observ ca vine cu mainile si picioarele reci daca sta in carut. Daca zburda se incalzeste repede fata.

LE: Da stiam...am vazut-o si pe Andutza, cum papa ea singurica si are grija si de mami, careia ii ofera piciorusul! Super dulce! Ramo, sa te mai plangi ca nu mananca picea!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica mii de scuze , am uitat total de link, ca am gasit un alt site pentru comanda cu taxe mai mici

Cum ne imbracam : body maneca lunga+ pulover, dres + salopeta sau pantaloni. Geaca groasa + caciulita. si ghetute in picioare. Nu avem inca cizme , asteptam strainatatea Ieri i-am pus si manusi si le mananca nu ii plac, mai ales ca nu mai poate apuca jucariile Dar fara ele ii ingheata rau manutele.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

andreutac eu de cand l-am nascut pe Matei m-am linistit fff mult, si dupa Daria parca sunt tot timpul in reluare... (de asta si cred ca ma ingras asa tare.. dra asta e alta poveste.. sau o alta scuza..) Inainte eram fff agitata, nu stateam locul 1 secunda, eram sufletul petrecerilor si zapacita grupului.. Totul s-a schimbat dupa nasteri si nu cred ca se va mai schimba ceva acum... asta e stilul meu nou! Chiar dr homeopata imi spunea ca sunt cam calma pentru o mama cu 2 copii mici...

Barbate-miu zice ca ma inbatranit, eu zic ca m-am mai domolit.....

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

LA MULTI ANI, ANAMONA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
SA AI O ZI FRUMOASA CA TINE!

cum e viata la 18 ani?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica mii de scuze , am uitat total de link, ca am gasit un alt site pentru comanda cu taxe mai mici

stai linistita! ma bucur ca ati rezolvat intr-un fel. Pup

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Asta este imbracamintea noastra de mers afara intr-o zi in care nu era chiar asa de frig si nu necesita caciula cu polar sau manusi.

o scumpete de baietel...

Am vazut ca vorbiti de ascunsul lucrurilor.
Edi e ff tare, m-am amuzat copios.

Cred ca asta e damblaua tuturor copilasilor, si fi-miu o are de vreo luna. Ascunde in cizmele mele, cand ma incalt ma inghionteste cate ceva, ascunde dupa calorifere, sunt din acelea incrustate in perete si le indeasa acolo in spate-asa mi-am gasit ceasul, l-am cautat 2 zile- ascunde sub covorul din camera lui si s-a prins sa puna ce e mai plat gen carticica, telefon mobil, si prin sertarele lui cu haine gasesc polonic, palnie samd

Nu discut subiectul alimentatie, mai amintesc uneori in linii mari cum [nu] mancam noi legume si cam atat...

Dans, hmmmm, de cand a inceput dansul, de prin august, isi pune singurel muzica. Are un CD de jucarie sau isi da drumul la Mozart, la salteluta Tiny Love, ii place maxim, il linisteste cand danseaza asa, se unduieste, tipa cand se opreste, fuge si iar ii da drumul
Ce nu inteleg, indiferent cat de calma sau violenta e muzica pe care i-o punem noi, el direct reactioneaza, se ridica in picioare si se unduieste asa, indiferent pe care ritm, danseaza la fel...Hai mare

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Am si eu o intrebare, voi ce le puneti piticilor in picioare in casa? Sosete antiderapante sau sosonei? Eu vreu sa-i iau Elsei niste sosonei din piele, aici sint f scumpi, cam 30 de euro perechea, in schimb am gasit un site pe ebay. Spun ca livreaza in toata lumea, producatorul e din Vancouver Canada. Au niste sosonei super frumosi. Uitati-i aici. http://stores.shop.ebay.fr/Shoes-ZooW0QQ_armrsZ1
Sint ieftini, din piele moale. Stiu ca cumnata mea le-a luat fetelor ei si sint super ok. Plus ca livrarea e ieftina, iar livrarea pt urmatoarele 3 perechi este gratuita. Eu vreau sa-i iau Elsei 3-4 perechi, ca au pina pe la 6 ani! Plus ca au si cizmulite pt interior.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

piolica fff frumosi sosoneii!!! Au si ceva pe talpa antialunecare??

Eu ii dau dariei sosete antiderapante, pentru ca am cumparat de o batranica din piata niste sosoni de lanica insa cu ei alunecaaaaaa de numa!!!! am inteles ca as putea sa pun ceva aracet pe talpa...... dar mi se pare mai mare chinul decat minunatia rezultatului...asa ca...

Daca crezi ca cu sosonii aia nu aluneca, go for it!!!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

R a facut febra azi-nopate la 3, 39,9...fuga la urgenta...o intreaga poveste...pana la urma ne-a preluat dr lui si ne-a trimis acasa, pe tratament, ca aia ne-ar mai fi tinut si en bagasera si la injectii
in fine, rosu in gat plus ca ies caninii...
suntem sub observatie
eu de ieri incepusem sa-i dau nurofen, vazand ca nu scapam de mucisori
mananca, se joaca, stare generala buna, dar nu f buna, poate si pt ca i-au bagat azi-noapte fenobarbital

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput