Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anamona!Multa multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta!

Piolica,David umbla prin casa cu sosete antiderapante groase.Sosonii si alte chestii nu prea le tine mult timp in picioare.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nocom, si eu eram foarte activa inainte, insa oboseala acumulata de cand s-a nascut Eva parca nu trece cu nimic. Noaptea dorm ok, insa dimineata sunt distrusa si-mi revin foarte greu, plus ca innebunesc in casa. Din ianuarie incep serviciul, sper sa-mi folosesc neuronul cum trebuie, sa-mi revin si sa fac fata cu brio tuturor provocarilor.
Piolica, eu i-am luat Evei niste ciorapei care in partea de jos seamana cu opincutele de balet. Nu alunecaasa tare cum se intampla cu sosetele obisnuite, insa nu-s nici antiderapante, desi ei asa se lauda. Sosetele antiderapante n-au functionat la noi, le scoate imediat din picioruse.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Claudina, sanatate lui Razvan! Bine ca sunteti acasa, ooofff!!!

Radu nu tine nimic in picioare. Il tin in sosete groase pe care le tot adun de prin casa si i le indes la loc.
Teo are papuci de piele, am cumparat de la babyexpo pentru amandoi, dar radu nu gusta...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikol e mortala pisicutza si am vazut-o si pe Elena in exercitiul functiunii:))) Iepu, te-ai scos de la curatenie.
Claudina, multa sanatate lui Razvi!
noi am iesit vreo 20 de min pe afara (2grade) si am venit cu obrajiorii si nasucurile ca ale lu' mos craciun
acum m-am uitat pe geam NINGEEEE!!!!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Claudinna, multa sanatate lui Razvanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Asta este imbracamintea noastra de mers afara intr-o zi in care nu era chiar asa de frig si nu necesita caciula cu polar sau manusi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Asta este imbracamintea noastra de mers afara intr-o zi in care nu era chiar asa de frig si nu necesita caciula cu polar sau manusi.

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Foarte frumos gineri-miu!! Andy, ce mai faceti voi? Mai spune-ne cate ceva, sa nu va uitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina multa multa sanatate lui Razvanel
Si sa nu mai faceti febra

piolica noi avem sosetele cu talpa antiderapanta , dar sunt foarte draguti sosneii aia

Tocmai a venit si mandra mea mica acasa ( a fost la o prietena de duminica seara) si a avut piciul o reactie de mi-au dat lacrimile A urlat un minut de fericire cand a intrat printesa pe usa ....ne-a topit pe amandoua

Tocmai am terminat si noi masa de pranz la care domnisorul a papat putin mai mult de jumatate plus un iaurt

Alina ce mistooooo

Edit : operatiunuea recoltat pipi esuata A facut un kk apos si a contaminat proba Am trimis sotul dupa alta punga si sa ia si rezultatul la copro ca e gata .

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Scuze pentru numarul mare de mesaje..adica celasi mesaj....imi tot dadea eroare si credeam ca nu l-a trimis...merge ca naiba forumul asta azi....scuze inca o data

claudinna multa sanatate lui razvi
iepu am vazut-o si eu pe Elena...gata ai ajutor la curatenie
nikolici e super tare Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

R a facut febra azi-nopate la 3, 39,9...fuga la urgenta...o intreaga poveste...pana la urma ne-a preluat dr lui si ne-a trimis acasa, pe tratament, ca aia ne-ar mai fi tinut si en bagasera si la injectii
in fine, rosu in gat plus ca ies caninii...
suntem sub observatie
eu de ieri incepusem sa-i dau nurofen, vazand ca nu scapam de mucisori
mananca, se joaca, stare generala buna, dar nu f buna, poate si pt ca i-au bagat azi-noapte fenobarbital

Multa sanatate, Razvanel! Dar pana ia urma ce diagnostic are?
Claudinna, imi pare rau sa aud de patzania asta, cred ca ai tras o sperietura cand te-ai vazut in spital...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput