Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Scuze pentru numarul mare de mesaje..adica celasi mesaj....imi tot dadea eroare si credeam ca nu l-a trimis...merge ca naiba forumul asta azi....scuze inca o data

Nicio grija, am vazut baiatul de 3 ori Un scump

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Pentru descretirea fruntilor, a mea e incretita cu swine flu asta, in fiecare seara mai primesc un telefon alarmist care sa ne puna in garda cu ce in Ro, cum va fi cand venim acasa ...ca sa mai uitam de una alta luati de radeti...

- Doctore, ma simt rau, am ameteli si in plus ma arde la inima!
- Uitati doamna, in primul rand nu sunt doctor, sunt ospatar; in al doilea rand nu sunteti bolnava, sunteti beata; si in al treilea rand aveti o tzatza in scrumiera

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anamona .. si tot ce-ti doresti tu :).

Claudinna ce vesti! Insanatosire grabnica!

Nu stiu, dar pentru mine ce paesti tu, ce a patit Laureta cu fetita ei e un semnl de alarma, nu stau frate far tratament cand are simptome de raceala pot sa-i dea 10 dinti odata . Imi pae rau ca a trebuit sa invat din lectiile vostre dure.

Imbracat: pentru mine 2 grade acum sunt la fel de friguroase ca doua grade iarna, asa ca o imbrac bine. Mi se pare ca senzatia de caldura vine cumva si de la picioare, asa ca daca ii dau dresuri groase pot sa ii dau sus o bluza mai putin. Partea mai proasta e ca in afara de cosmonaut gecile pe care le am ma nemultumesc, ba nu stau inchise la gat, ba lis e descheie fermoarul de capul lor... asa ca astept sa pot merge la scumparaturi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna imi pare asa de rau ca Razvi a facut rosu in gat!!!! Off saracutzu.. e groaznic cand sufera bebicii!!! Multi pupici pentru el!!!

dya pe unde esti? Ati iesit la bulgareala?? Sau ai inceput si tu cura azi si deja nu mai ai putere nici sa tii tastatura pe genunchi?!?!?

Eu am inceput cura astazi, asa cum intentionam, drept pt care daria a mancat si ea astazi ciorbitza de legume dreasa cu bors si mancare de fasole verde!!! Ca asa lene imi era sa gatesc de 2 ori... Sper ca diseara sa ma tin tare caci ii fac lui matei spaghete cu sos de cascaval

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laureta, bine ati venit acasa!!!!!!!!!!!!!!

oana, ma bucur ca a fost ok ieri, va doresc la fel si mai bine, pe mai departe!

ange, nope, nu negociem, nu dau hunii nici macar cu imprumut.

nocom, dap, e scump cortul, recunosc... da' n-am gasit altceva online care sa-mi placa. asta este.

laura, Robi inca nu e f experimentat in ale mersului. dar de regula, cam fiecare in directia lui, exceptand momentele in care unul se tine la propriu de celalalt, se sprijina.... dar e super fain. tati zice ca nu-i mai recunoaste acum, ca merg amandoi... hehe...
apropos de stil de adormit, exact asa facea si Robi la un moment dat. l-a tinut asa vreo saptamana, apoi si-a revenit de la sine...

baby_boy, CD

nikole, dansatoarea mica!

cum ii imbrac pe huni:
dres/ciorapi cu chilot, raiati/salopeta de raiat, ghete neimblanite, body maneca lunga, bluza de trening subtirica, pullover mai gros captusit cu polar si/sau vesta fas, daca e frig. daca e si mai frig frig, inlocuiesc pullover-ul gros cu geaca de fas. + caciulita subtirica zic eu, gen fes, nu suporta altceva si inca nu ma lupt cu ei pe asta. fara gluga. fara fular. fara manusi. fara cosmonaut. deocamdata. daca ne miscam in parc, n-au extremitatile reci. daca mergem la cumparaturi, le ingheata manutele, le trag geaca peste degetele si e ok. oricum nu cred ca vor sta cu manusi, abia i-am convins sa poarte caciulita...

piolica, tocmai le-am luat hunilor botosei, azi, vad ca sunt fff incantati cu ei, ii ajuta chiar la mers, nu mai aluneca, le tin de cald si ei se amuza si ii pupa tot timpul! nu ii dau jos din picioare, cum procedeaza de ex. cu sosetele antiderapante. ai am mai vazut azi niste sosete cu talpita de vinilin/piele. as vrea sa le incerc, nu aveau nr lor, dar am dat comanda si astept sa vad ce parere au de ele. sunt cele despre care vorbea antreutac, cred.

claudinna, sanatate multa puiului! de ce fenobarbital????

lucutta, mie tare nu-mi plac oamenii care intra pe forum doar cand au ei o problema... stiu ca n-ai timp, nici noi n-avem, cum bine spunea Nikole, insa mi se pare lipsa de respect pentru comunitatea in care activezi sa intri, sa ceri ajutor si ATAT! uneori am impresia ca nici macar nu astepti raspuns, nu citesti cateva pagini bune pana cand apuca lumea sa intre si sa-si dea cu parerea, si asta pentru ca nu mai ai nicio reactie dupa...nici multumesc, nici... nimic. e trist, serios. si tin minte perfect ca data trecuta cand ai intrat, cel putin o persoana (ramona=300) ti-a raspuns. din pacate nu mai tin minte intrebarea ta... asadar, nu ne apostrofa, daca nu te simti chiar fara musca pe caciula.
si ca sa-ti raspund la intrebari:
program masa huni, in zilele bune, ca avem si rele:
- 08.30 - lapte cu biscuiti/orez/cereale, 250gr (cu 150ml lapte) - nu mai vor lapte din bibe, asa ca am trecut la lingurita, dar ceva tot pe baza de lapte
- 12.30 - fructe cu sau fara branza - 200gr
- 15.30 - supa/ciorba/legume cu carne/peste/ou - 300-350gr
- 18.30 - iaurt/fructe/legume/mamaliga cu branza - 200gr
- 21.30 - lapte cu cereale cu sau fara branza - 250gr (cu 150ml lapte)
- 22.00 - bibe cu lapte, maximum 90ml

inca se trezesc noaptea sa pape, 1 data, 150ml lapte. in ultima luna au inceput sa sara peste masa de noapte, dar tot se trezesc, pentru joaca sau daca ii deranjeaza dintisorii. sau pur si simplu.

NU le dau cremvursti/mezel si n-o sa le dau muuulta vreme (ani) de acum inainte. ba chiar o sa incerc sa nu le dau deloc.

felicitari lui Sergiu pentru progrese!

nocom, da-mi si mie reteta de spaghete cu sos de cascaval, pliiiiizz! deja salivez....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

ANAMONA!!!!

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

va rog sa ma scuzati pentru carnatul de mai devreme. scriam, scriam... si nu mi-am dat seama...... m-a luat valu', ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi fff simpla, f rapida si fff gustoasa..

Iti dau cantitatile pentru 4 persoane adulte.. noi asa facem de obicei...

Fierb o cutie/punga de spaghete. Separat fac sosul. Topesc 1/2 pachet de unt, in el pun 6 feliute de cascaval hohland din ala special pentru hamburgheri (sti, cu feliute impachetate separat in plastic...) Amestec incontinuu ca sa nu faca feliutele de cascaval cocoloase, apoi adaug cam 500 ml smantana grasa. Pun sare si piper, las 1 minut si apoi iau de pe foc. Daca vrei poti pune si bucatele de sunca in sos....

Nu le amestec, caci s-ar putea ca sosul sa nu fie de ajuns pentru atatea spaghete. Isi pune fiecare in farfurie portia de spagehete si isi toarna sos cat vrea!!!

Sosul e gata in max 10 minute, iar spaghetele in 15.....

Pofta mare

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

nocom, saru' mana mult, prestez maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi

Iepurila e tare scumpa Elena , cum curata ea peste tot, mai mai acum gata, sa nu te plangi ca nu ai ajutor

Babytza las ca am iesit eu si pt tine azi , brrr frig rau nene , i-a fost dor de Valentina puiului

Nocom oricum tot trebuia sa plecam , tot am facut vaccinul
Moa ce repede adoarme Daria….de-ar adormi si Crina la fel , buna rau reteta

Laura multi ici de la noi, Crina tot la fel adoarme…fataiala ba intr-o parte ba intr-alta…

Andy_galro pana maine nu mai ies afara , mi-s friguroasa rau , de ar sta si Crina cu caciula cum sta Andrei al tau ce bine ar fi….insa ea trage de ea mama

Babymom , ai baiat mare deja

Sabinel si eu mi-am dat cu Pivalone dar nu am simtit nimic , oricum Crinei ii dau mult cu ser fiziologic sau apa de mare

Nikolici tocmai am achizitionat un cosmonaut, pana acum o imbracam asa: body cu maneca scurta/lunga, bluzita sau pulover, dres, blugi matlasati si cizmulite plus caciula si fular pentru gat (m-a speriat ultima oara si il folosesc). De acum va fi asa: body maneca scurta, strampi, caciula si cosmonaut plus cizmulite
Ahh i-am luat si manusi cu degete

Andreutac , fara butoi si alte chestii . Lipsa de chef am si eu mult da’ nah, mai aman una mai fac alta si tot asa

Piolica sosete antiderapante ii pun, sosonii si-i da jos

Claudinna multa sanatate lui Razvan, sa va faceti bine repede , bine ca sunteti acasa

Eva tare bancul

Lumi ici multi

Am facut ambele vaccinuri azi, sa nu aibe reactii de la ele, facut cumparaturi: cizme pt sor-mea si cosmonaut pt Crina plus cate o pereche de manusi

Revin, pregatesc niste cartofi prajiti

scuzati carnatul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput