Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)
Raspunsuri - Pagina 13
CosmyB. spune:

Alina alias Anamona 

Boboceilor sarbatoriti in lipsa noastra!!!

Laureta ma bucur ca sunteti acasa si Biancu e bine.. off mititica prin cate a trecut 

Claudinna mami cate emotii
sanatate lui Razvi 

Nocom
sii eu vreau reteta de spaghete 
indurare 
Lumi felicitari pentru mergearet
acum ai doi mergareti, cred ca sunt totali cum incearca sa se sprijine unul de altul 

Angy cum a fost la vaccin? dar la socrela? 
Nikole e mortala rau Kiki, a dansat o melodie intreaga, super dansatoare, ai cea mai noua camarada de mers a concerte
Cand vine sotul trebuie sa-i arat dansatoarea, e fan Karinutza de cand a cunoscut-o 
Iepurila
super harnicuta ta, cred ca te-ai imbogatit deja de pe urma ei ![]()
LUCUTTA mami eu inteleg ca intri rar, dar de fiecare data ne tragi de urechi ca nu ai primit raspuns?
No offense
eu sper doar sa vezi ca aici ai prietene si ca aproape toate ti-au raspuns azi..
Cuscra 

tot n-ati reusit sa colectati pipi.. imi imaginez ce bucurie pe soricel cand a vazut-o pe Tina 
nikolici spune:
Bai fratilor, eu m-am dus sa-i cumpar cizmulitze Karinei dar imblanite bine, caci ce aveam noi era o gluma de blana,,ma rog era ceva gen puf pe dinauntru.Daca nici acum nu vin cu piciorusele calde, ii cumpar apreschiuri
.Si s-au mai lipit instant de mine niste ciorapi trei sferturi plus un dres gros cu mosu, dar cizmulitzele sunt beton...nu mai conteaza cat am dat...acum am dat ce sa fac?
90 ron pare mult???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Didididi spune:
Eu personal intru pe acest forum, pentru ca imi face pur si simplu placere sa citesc ce se scrie. Uneori citesc si nu apuc sa si raspund/ dau cu parerea, eu citind de la birou cand pot. Imi place ca pe langa povestirile despre copii mai citesc o gluma, o parere despre nu stiu ce lucru. De ex, m am bucurat sa vad ca la petrecerea lui Raducu de Ada am recunoscut fete de pe forum. Intr-o lume in care se traieste in viteza, faptul ca oamenii fac cunostinte noi si incearca sa le intretina e mare lucru.
Uneori intru pur si simplu sa impartasesc trairile mele ca mama pe care e f greu sa le discuti cu alte persoane fara copii sau cu copii mai mari.
Pacat ca se ajunge la reprosuri sau certuri.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
Piolica, sosonei din astia de piele i-am luat si eu lui Dragos din Ungaria ( am dat o sapca de bani pe ei!) - initial i-am folosit pe post de papucei de copil neumblator cand ieseam pe-afara, iar acum ii folosim ca papucei de interior. Ai lui Dragos sunt cu o girafa pe ei; sunt facuti de firma 'liliputi'. Sunt foarte multumita de ei.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Didididi spune:
Ange cat a costat cosmonautul?
Claudinna sanatate puiului! Bine ca nu v a internat. Uite Bianca s a facut bine. greu cu copilasii astia bolnavi.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom babymom m-am ingrozit cand am citit meniul lui Dragoselu!!! Nu te intreb cum rezista el, caci vad ca ii merge bine..![]() |
Nocom, pai... NU rezist! Da' am ce face, in afara de faptul ca ma mai plang p-aici la voi?? Culmea e ca creste piticu', nu mult da' creste. Acum am ajuns si noi sa depasim pragul psihologic de 9 kg - are 9100 g.!
Azi la pranz a mancat ceva mai bine - 80 g. dintr-un ardei umplut, facut pt. noi, cu carne de porc si smantana multa, terciuit prin blender si apoi fiecare lingurita trecuta prin piure de mere Nestle; a mancat si desert: cam 10 varfuri de lingurita de iaurt Muller cu vanilie.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
angy vreau si eu o poza cu cosmonautul!Azi iara am stat un milion de ore sa alerg sa i pun haine pe ea, pt 30 minute de stat afara.Nu ca as fi fan cosmonaut dar e foarte util pt copii energici cum sunt ai nostri.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
CosmyB. spune:
Nocom am notat si eu reteta, prestez curand, multumesc
pana am terminat eu postul reteta deja era 
Nikole sa stapaneasca sanatoasa cizmulitele, vrem poze cu Kiki incaltata!!! Eu zic ca n-ai dat mult 90, eu am dat 110 lei, dar imi ramasese gandul la unele mov cu 170 lei 
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Nocom, pai... NU rezist! Da' am ce face, in afara de faptul ca ma mai plang p-aici la voi?? Culmea e ca creste piticu', nu mult da' creste. Acum am ajuns si noi sa depasim pragul psihologic de 9 kg - are 9100 g.! Azi la pranz a mancat ceva mai bine - 80 g. dintr-un ardei umplut, facut pt. noi, cu carne de porc si smantana multa, terciuit prin blender si apoi fiecare lingurita trecuta prin piure de mere Nestle; a mancat si desert: cam 10 varfuri de lingurita de iaurt Muller cu vanilie. |

nikolici daca chiar ai dat 90 de ron nu mi se pare mult!!! De unde ai luat cizmulitele? Ca si noi cautam!!! E prea mult daca te rog sa le faci o poza? M-ar interesa cat de groasa e talpa...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
acum fac poza...e chiar incaltata cu ele![]()