Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Iaca cizmulitzele noastre de iarna...pe care le vom purta si toamna tarzie dati voi la urmatoarele poze.

http://family.webshots.com/photo/2935942790103956310rCKOKl

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko baga poze !!!!

Am luat analizele la kk si nu avem nimik la coproparazitologic

cuscra o mie de pupici NU am reusit ...poate maine dimineata Daca pun si punga cum trebuie

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

super meseriase!!!

De unde???

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nikole, cizmulitele mi se par super! Par foarte solide. iar pretul e mai mult decit ok (e cam 25 de euro, nu? sau am calculat eu aiurea?)

Fetele, multumesc mult pt raspunsuri ref la sosete / sosoni. Mie imi e rece la picioare iarna cind stau in sosete (chiar din alea de lina facute de mami meu), cu toate ca e cald in casa, gresia e rece. Asa ca ma gindesc cum o sa-i fie Elsei numai cu sosete pe picioare. Astept sa-mi raspunda nenea ala din Canada ref la talpa, daca e antiderapanta sau nu.

Claudinna, multa sanatate lui Razvanel!
pupici

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

acum am citit ca a venit iarna in Ro! Ninge deja??? wow! Aici sint cam 11-12 grade, e destul de cald, insa sta sa ploua. E toamna, toamna, dar nu iarna ca in RO.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikole avem aceleasi cizmulite numai ca eu le-am luat mai scump identice!!!

edit: oricum frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mai fetele.....io daca mai citesc scuze ca scrieti mult zau ca nu mai intru...pai adica o sa ajung si eu sa imi cer scuze ca scriu putin,na

Sosonei de aia aratati de Piolica am impresia ca am vazut si pe la noi de cumparat....cumva Miniblu...spun prostii,nu?Adica semanau cu ceva dar nu imi vine acum in minte cu ce.Sau era un anunt pe forum...gandesc cu glas tare.

Felicic,mda....asa cum ti-am zis m-am simtit si ieri data putin la o parte...azi de ex cand m-a vazut intrand pe usa a inceput sa planga...hm..acum nu stiu daca pentru ca m-a vazut sau pentru ca in general se sperie de fiecre data cand aude cheile in usa.Dupa aia a fost mamos dar nu exagerat....in fine, noi sa fim sanatoase!
Desi nu e deloc flatant pentru mine ca mama sau nu imi merge la suflet, ma bucur mult oricum ca lui ii e bine.Adica nu ma bucur ca poate si fara mine dar ma bucur ca are cineva grija de el cum trebuie, si stie cum sa se faca placuta de el.Dar sunt sigura ca si tu simti la fel, deci nu are rost sa ma mai explic

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom top secret nene...ce vreti cizme ca ale noastre???
just kidding, e un magazin langa mine in berceni, dc vrei detalii mai multe iti spun.Sunt multe chestiuni misto la magazinul asta.(haine si jucarii}

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nikolici, foarte faine cizmulitele! Am remarcat ca sunt facute de Hokide. Tocmai m-ai dat o idee sa trec pe la magaziunul lor de prezentare, ca se fac aici la noi in Oradea.

Piolica, sosonii nostrii au talpa de piele intoarsa; nu e antiderapanta, adica asa cu patternuri din silicon/cauciuc, dar nu aluneca cu ea nici chiar pe gresie. Ti-am raspuns cum sunt ai nostrii pt. ca par chiar identici cu cei canadieni.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

V-am promis poze cu bostanelul meu cheliuta. Iata-le

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput