Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

BABYMOM daa de la firma aia sunt.Sa-mi spui si mie cat sunt acolo ca pret informativ.Erau foarte multe frumoase la magazin si de fetite si de baietei.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Si eu vreau cizmulitze ca ale Karinei!!! Vreau, vreaaaau.

Eu n-am fost pe faza ce-a zis Lucutta de au atentionat-o politicos atit de multe dintre voi, dar, ca tot veni vorba, trebuie sa recunosc ca: 1. au fost perioade in care si eu am intrat pe forum doar cind am avut nevoie de ceva, sau am avut o intrebare. 2. raspund mult mai rar decit core-ul activ de mamici, de cele mai multe ori pentru ca nu mi se pare relevanta experienta mea pe subiectul care-i la ordinea zilei. 3. de nenumarate ori m-am bosumflat in sinea mea pt ca n-am primit feedback cind ma gaseam si eu sa-mi zic o parere (n-am indraznit, insa, sa-i dau glas, pentru ca imi dadeam seama ca e fara intentie). Na, le-am zis. Asa, for the record.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nikolici BERCENI zici?!?!?!?! Acu parca nu mai sunt asa de frumoase.......

Cred ca mai intai am sa caut ceva aici in Bucuresti si daca nu gasesc o sa te implor sa imi spui mai multe despre magazinul ala... Pana atunci, K sa le poarte sanatoasa si cu placere!!!

Ce bostanel frumos de babymom am vazut!!!! Dragul de el....

giuli ti-a ascuns Edi tastatura?!?!?! Pe unde esti? Cum esti??

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Fetele care vor cizmulitze ca ale noastre ...este un magazin BAMBINO aproape de mall Grand Arena ( in spatele cinema Cultural), vorbesc de Bucuresti.
Sunt multeeee lucruri si jucarii frumoase si ieftine comparativ cu magazinele mari, patronii sunt niste draguti, eu m-as duce in fiecare zi acolo.De la acest magazin am cumparat si rochitza Karinei de ziua ei, care intamplator e de la firma Baby Gap cu doar 45 ron.

Nu stiam dc 90ron pt niste cizmulite este mult sau putin avand in vedere ca erau multe modele in jur de 50 ron, insa nu aveau nr nostru, dar acum incep sa cred ca nu sunt chiar asa de mult, ma rog eu compar cu preturile de adult si mi se pare f scumpe hainele copiilor uneori.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

babyom ce seamana cu tine Dragos!!!Sa-ti traiasca bostanelul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CosmyB la vaccin a trebuit iarasi sa o tin eu si a plans mititica mult, dar se pare ca nu are nimic, apoi am fost puin pana la soacra si a fost ok
Voi ce mai faceti?

Didididi iti imparatsesc parerea ta, pacat ca nu prea avem timp

Nikolici maine fac si poza la cosmonaut, astazi nu stiu daca am cand
Sa stapaneasca sanatoasa cizmultitele, de unde le-ai luat? Nu mi se pare mult pretul, sunt tare frumoase cizmulitele , departe rau de mine Berceniul

Babymom am bostanelul frumos si chelios

Babytza ma bucur ca sunteti ok

Cosmonautul l-am luat din piata colentina si a costat 45lei , este foarte bun, materialul de pe interior e gen bumbacel si nu transpira chiar asa de mult. Cand am venit acasa de la vaccin era adormita si nu am mai schimbat-o iar cand s-a trezit nu era fff rau transpirata

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Pe astea nu vi le-am aratat. Ce dor mi-e de verdele verii!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babyom ce seamana cu tine Dragos!!!Sa-ti traiasca bostanelul!!!

Chiar crezi, Nikolici?? Vai, nici nu stii ce motiv de mandrie mi-ai dat! Soata-mi spune ca seamana cu mine numai "la draci" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Piolica, sosonii nostrii au talpa de piele intoarsa; nu e antiderapanta, adica asa cu patternuri din silicon/cauciuc, dar nu aluneca cu ea nici chiar pe gresie. Ti-am raspuns cum sunt ai nostrii pt. ca par chiar identici cu cei canadieni.

merci mult, pai cred ca toti sint facuti la fel, numai preturile difera!

ti-am vazur si pozele, mai dar ce frumusete de bostanel ai tu acolo! Si ce mareeeee s-a facut! Mi-au placut si pozele din vara, super tare Dragos in iarba. Se vede ca-i placea.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom uofff, taremult imi place vara, ci frumosului

poze cu cosmonautul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput