Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange imi place cosmonautul vostru. Cam la fel de gros e si al nostru - asa mi se pare in poze - dar cand am scos-o in el Anda a avut strampi, body ML sio bluza subtire de bumbac. Si a venit cu manutzele reeeci! Erau 4 grade cica atunci.

repet pentru cine n-a citit: imi trebuie si mie un dr homeopat (pentru mine). Cine ma poate ajuta rog PM cu date de contact si pret ca nu vreau surprize cand ajung acolo .

fetele

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Multumesc pentru raspunuri !

Mai fetelor dar unele dintre voi sunteti foarte sensibile...,din nou am ramas cu un gust amar .

Nu am avut nici cea mai mica intentie sa aprind flacara cum zicea cineva ,eu sunt un om foarte sincer si de obicei ce gandesc si spun spre deosebire de alte persoane.
Lumi ai dreptate ca s-a intamplat ,dar doar o data sa nu apuc sa mai citesc raspunsurile din anumite motive ,recunosc .
Nu am avut nevoie de ajutor ,era doar o curiozitate oricum ceea ce spun acum este valabil pt cele care mi-au raspuns referitor la cremvusti ...mai bine ii dau cremvusti o data pe saptamana decat carne sau fructe din borcanele care sunt pline de conservanti si coloranti.

Referitor la timpul de stat pe net ca tot spuneti ca nici voi nu aveti timp ...sincer eu si daca am timp prefer sa -l petrec jucandu-ma cu copilul meu .Aseara a fost o intamplare ca am citit sau ca am scris dar cu siguranta nu se va mai repeta.

P.S.acest mesaj nu includ toate fetele decat pe cele care s-au simtit vezi doamne jignite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi ne bucuram ca suntem acasa, imi era tare greu acolo singura cu Razvan, mai ales ca aici suportul moral se simte mai bine, ca sa nu mai vorbesc de ajutorul fizic al sotului!

de cand am venit e somnolent, dar s-ar si juca. nu l-am mai lasat prea mult sa se joace. temperatura a oscilat, am ajuns la febra de 37.4 max, dupa ce al spital, pe la 12 a facut 38.3 si mi-au dat paracetamol...apoi n-a venit nimeni sa intrebe ce s-a mai intamplat cu el...
oricum, eu ii luasem temp cu termometrul meu, ca de dimineata de 7 nu a mai venit nimeni cu termometrul
la ora 13.00 era tot 38 si abia la 14, dupa ce a venit dr noastra, i-au facut si un antitermic in injectie

acum suntem pe Nurofen: 3,5 ml, alternativ cu Panadol, 5 ml, la 4 ore, daca febra nu urca la 39 si daca urca, 2 supozitoare de novocalmin, max, in 24 ore...
speram sa nu mai ajungem acolo
ne-a mai dat Ospen si inca ceva...nu am la indemana acum...
diagnosticul clar nu mi-a zis nimeni, dar l-au cosultat 3 medici si concluzia fiecaruia a fost "e cam rosu in gat"...dr noastra, pe langa asta, a constatat, asha cum am mai spus, ca ii dau caninii ...am vezut si eu apoi ca e f umflata gingia si se vede bine coltul
pana una-alta eu ii mai pun si ser in nas si-l aspir, cand vad ca respira mai greu

firul evenimentelor: miercuri am fost la ctrl de rutina si totul era bine si frumos, nu avea nici rosu in gat, nici altceva
joi a cam alergat pe holuri si vineri seara era infundat, nasul a curs f putin, apoi nimic
la culcare l-am aspirat
sambata a fost ok, aspirat seara, duminica si luni mi s-a parut ca s-ar agrava, asha ca-l aspiram si ziua o data, de doua ori
si luni dupa-amiaza am inceput sa-i dau nurofen
a mancat f bine, kk normal, lichide bea destul de multe...de joaca si veselie nu mai vorbesc
deci ma gandeam ca e doar o raceala si va trece, ca si anul trecut a avut mocisori si a trecut fara medicamente
in fine, azi-noapte pe la 2 m-am trezit si l-am pipait...povestea Lauretei cu Bianca m-a infricosat...seara la culcare m-am gandit mult la asta si mi s-a strans inima...
la 3 a inceput sa geama...cand m-am dus si am pus mana pe el...frigea
am aprins lumine: era rosu ca racul...de aici incolo: spital...si ce v-am mai spus

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Lucutta nu suntem sensibile dar nici cobai sa faci teste pe noi. Cum adica asa de curiozitate intreebi ce orar de mese au copii? Inseamna ca ne desconsideri total daca nu ai citit macar un pic din urma sa vezi ca au tot scris fetele. Si culmea, ti-au raspuns fete care sunt singure zi lumina cu copii, unele au doi si tot ti-au raspuns. Asa cum ne-ai verificat daca ti-am urat LMA pentru Sergiu asa trebuia sa retii ce te interesa nu sa ne dai teste acum.
Pe borcanele scrie ca nu contin coloranti si conservanti, exista game intregi BIO. Despre cremvursti, este randul meu sa iti dau test, ai habar ce contin cu adevarat? Stii din ce sunt facuti?
Si inca ceva, e un forum public pe care scrie cine si cand are chef iar nimeni si nimic nu ne obliga sa ne mai si tinem minte. Cat despre decizia ta de a nu mai scrie, e a ta si o respect deci nu te voi ruga sa revii.
De la restul nu astept rosii puteti sa ma ignorati daca vi se pare ca am sarit calul sau puteti sa imi spuneti ca am facut-o pentru mine tot aia e.

Mergi la inceput

n-am apucat sa citesc tot din urma, dar am vazut o super dansatoare!! tare de tot e Karina!!! simte muzica, nu se joaca!!

si am mai vazut si baiat frumos de babymom!
sa va traiasca si sa fie sanatosi!!

_giuli_ eu nici acum nu mi-am gasit telefonul....si e descarcat...cine stie pe unde zace

Lumi, felicitari pt mergeret!!! eu nu mai stau jos o clipa de cand merge Razvan, ca-si baga nasul peste tot si tr sa stau cu ochii pe el
asha ca pe tine nu te vad bine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici eu am ghetele Karinei pe maron, in doua masuri si au costat, direct de la producator,un domn de altfe foarte simpatic, tot 90 RON. Super pret super calitate, testata deja de mine.

Mergi la inceput

stiu ca am nimerit in mijlocul unei dispute, dar zic ce am de zis

Cipri Alina, sa-ti traiasca copiii!!!! sa fiti sanatosi si fericiti toata viata voastra!

anamona sanatate multa si numai bucurii sa ai in viata!!!

iepurila, ce fata harnica ai!!! o trimiti si la mine??

Laura, a avut si razvan o perioada de genul asta, de la un an pana la un an si o luna. ma dispera!!! nu cunosc motivul...

blog cu basca

Mergi la inceput

babymom, feilicitari lui Dragos pentru progrese!! creste inima in noi cand ii vedem ca invata tot mai multe lucururi

babytza, mi-au dat si mie azi, pe la 11 o pungulita din aceea de recoltat urina....am pus-o aiurea si a iesit pisu din pampers...am udat patul, haine...cand am dus proba, pe la 12...cica nu mai au ce face cu ea, ca e tarziu...dar de dimineata de ce nu mi-or fi dat pungulita??? imi dadusera recipient...la copil de un an si un pic!

ange, super cosmonautlul! sa-l poarte sanatoasa!!

blog cu basca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

miruna zici ca sunteti incantati cizmulitze???Ma intrebam cat de mult transpira piciorul in ele?La voi cum este?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Multumesc pentru raspunuri !

Mai fetelor dar unele dintre voi sunteti foarte sensibile...,din nou am ramas cu un gust amar .

Nu am avut nici cea mai mica intentie sa aprind flacara cum zicea cineva ,eu sunt un om foarte sincer si de obicei ce gandesc si spun spre deosebire de alte persoane.
Lumi ai dreptate ca s-a intamplat ,dar doar o data sa nu apuc sa mai citesc raspunsurile din anumite motive ,recunosc .
Nu am avut nevoie de ajutor ,era doar o curiozitate oricum ceea ce spun acum este valabil pt cele care mi-au raspuns referitor la cremvusti ...mai bine ii dau cremvusti o data pe saptamana decat carne sau fructe din borcanele care sunt pline de conservanti si coloranti.

Referitor la timpul de stat pe net ca tot spuneti ca nici voi nu aveti timp ...sincer eu si daca am timp prefer sa -l petrec jucandu-ma cu copilul meu .Aseara a fost o intamplare ca am citit sau ca am scris dar cu siguranta nu se va mai repeta.

P.S.acest mesaj nu includ toate fetele decat pe cele care s-au simtit vezi doamne jignite .

????
eu nu m-am simtit jignita deloc, exagerezi, suntem adulti, plus ca imi plac oamenii care pun punctul pe I, ii ador, numai ca...vezi tu, de ce sa iti raspund daca tu insati spui ca nu citesti si ca timpul tau liber il dedici copilului tau! Toata stima, si noi ne dedicam timpul nostru copiilor nostri, de ce ai crede tu contrariul? Te asigur ca nu imi neglijez minunea mea mica, dar atunci cand pot imi fac timp, din placere, sa intru sa citesc aici. Ca nu ma obliga nimeni si nici nu imi plange copilul de foame, nu iti imagina ca noi suntem iresponsabile.
Cat despre intrebarea cu papa, eu azi ti-as fi raspuns dar mi-am promis cu mult timp in urma ca eu acest subiect controversat, ff controversat, alimentatia, nu il mai abordez never ever aici. Cremwursti sau nu, tu oricum ii vei da copilului tau ce doresti si nu e rolul meu sa iti spun ce sa ii dai si la ce ora. Este rolul pediatrului si al instinctului tau de mama. Orice am afirma se va gasi sigur macar una dintre noi sa nu fie de acord si hop se iveste aiurea asa cate o disputa. Mai bine tacerea, ca mierea
Te mai asteptam pe aici

Babymon, e un scumpel piticul tau, nu mi se pare chiar bostanel, se vede perisorul blondin bine. Mi-am sucit gatul sa il vad cum trebuie dar e frumos si la orizontala, oricum.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput