Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si sa va zic noutati din familia noastra: TATI a devenit paranoia cu gripa porcina, nu mai avem voie sa intram nicaieri, daca se poate sa mergem cu butoiul de spirt dupa noi, sa nu atingem si sa nu interactionam.Si a doua paranoia...aude soareci peste tot in casa, cred ca asta se ia rapid de catre mine, in rest toate bune si frumoase.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

miruna, ai pus punctul pe i.

claudinna, off, prin ce ati trecut... si noi am facut 39.4 de la rosu in gat... pacatoasa vremea asta.
cat despre mergareti, wow, pai nu stau locului decat atunci cand au ei ragaz, cateva minute si se joaca, in rest... cu ochii pe ei ca pe butelie. mai nou, de azi, de cand le-am luat botosei, Edi a invatat ca poate sa alerge prin casa, nu mai aluneca, Robi a prins si el si mai mult curaj, e nebunie pe-aici... am noroc ca inca au grija sa nu se loverasca unul pe altul, se evita daca ajung fata in fata pe acelasi culoar de mers...hehe.. oare cat o mai tine smecheria asta?

nikole, superbe cizmulitele. sper sa gasesc si eu, alta culoare pentru huni.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

lumi hai la magazin la noi, cu cate un hun pe rand!Apropo au nr la picior la fel?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

clau cum este Razvanel acum? Multa sanatate, sa treceti hopul mai repede, imi pare rau de pam pam-ul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

miruna zici ca sunteti incantati cizmulitze???Ma intrebam cat de mult transpira piciorul in ele?La voi cum este?

Suntem super incantati. Alexei a avut anul trecut o pereche si i-am luat si anul asta. Nu imi aduc aminte sa ii fi transpirat, acum ca ma intrebi ma gandesc si eu la aspectul asta deci clar nu a transpirat semnificativ in ei. Au rezistat in zapada, am fost si la munte cu ei. Sunt din piele intoarsa si am avut un singur incident, a intrat in zapada din aia topita si amestecata cu zoaie si imi amintesc ca era ud pe varful ciorapului dar asta dupa stat ceva in balta aia. Eu am fost super incantata, am mers la Baby Expo special pentru ei. Am probat vreo 10 perechi si pana la urma am ramas tot la acelasi model de anul trecut doar cu un numar mai mare. Eu pentru Dimitri am unii Melania, tot mosteniti de la Alexei, foarte buni si aia, tot cu blana, ce mai asteptam iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nikole, la minus cateva grade in carut clar nu va transpra in cizmulite.

Miruna, eu stiu din ce sunt facuti cremwurstii si am avut si o perioda de dependenta acuta din cauza glutamatului de sodiu continut in exces - jur ca vedeam numai cremwursti in fata ochilor, imi lasau gura apa si cand mancam mi picau greu (asta e alta faza). Pentru cei care nu stiu sau au uitat, cei de pui contin carcasa de pui (piele, oase plus grasime) plus amidon, glutamat de sodiu si alti aditivi care saii ingroase si coloreze. Sunt bune medii pentru bacterii care toxiinfectii alimentare si cancer la stomac (aici e vorba de helicobacter nu stiu cum). Si totusi si asa uneori le simt gustulsi-mi vine sa mananc. Dar prefer sa balotez rosii cu branza, si astea contin glutamat de sodiu natural si oricum nu in cantitatile industriale din mezeluri.

Aaaa... Claudinna, din nou sanatate multa si . Urata poveste, sper sa nu se mai repete vreodata. Repede a degenerat.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Miruna, eu stiu din ce sunt facuti cremwurstii si am avut si o perioda de dependenta acuta din cauza glutamatului de sodiu continut in exces - jur ca vedeam numai cremwursti in fata ochilor, imi lasau gura apa si cand mancam mi picau greu (asta e alta faza). Pentru cei care nu stius au au uitat, cei de pui contin carcasa de pui (piele, oase plus grasime plus amidon, glutamat de sodiu si alti aditivi care saii ingroase si coloreze. Sunt bune medii pentru bacterii care toxiinfectii alimentare si cancer la stomac (aici e vorba de helicobacter nu stiu cum). Si totusi si asa uneori le simt gustulsi-mi vine sa mananc. Dar prefer sa balotez rosii cu branza, si astea contin glutamat de sodiu si oricum nu in cantitatile industriale din mezeluri.

esti de-a mea. Asta pot sa o spun, ca e vb de alimentatia mea, de femeie in toata firea, majora si vaccinata, fara legatura cu bebeii. Cand era gravida, pofteam, maiculita, numai la cremwursti si inghetata. Imi venea miros de cremwursti seara asa la ora culcarii. Am evitat special sa mananc, mancam fff rar mezeluri gravida fiind, acum si mai putin pt ca alaptez, dar mama mama cat mai baleam dupa ei. Si ca surogat, ghici ce am basculat eu toata sarcina? De va invitam pe aici aproape zilnic: salata de rosii cu telemea de oaie/ vaca, sarata bine de tot si inmuiata in zeaam aia de la rosii.
Amintiri din copilarie

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Miruna, foarte frumos punctat, ca de obicei cind se ivesc astfel de situatii
Claudinna, inca o data insanatosire grabnica puiului. sa nu mai faca febra la noapte.
babymom, siesta Elsei de dupa amiaza a fost un esec total, a dormit fix 15 min... nu stiu de unde are atita energie.

Am tot zis sa va spun, de 3 saptamini o ducem pe Elsa la piscina speciala pt bebelusi. E super frumos, e ca un mic pestisor rosu, mai ales ca are si costums de baie rosu.

Bitza, Nerantula, voi pe unde sinteti? Totul e ok cu voi?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

De la restul nu astept rosii puteti sa ma ignorati daca vi se pare ca am sarit calul sau puteti sa imi spuneti ca am facut-o pentru mine tot aia e.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

ff tare

Mergi la inceput

Claudinna, ooooffff, am citit desfasuratorul, ca sa zic asa, m-am speriat punandu-ma in pielea ta. Bine ca sunteti acasica unde sunt cei dragi si va sprijina.

Sa il pupi din partea mea pe frumosul si curajosul Razvanel! Sanatate in continuare!

S-a trezit fi-miu
La noi e putin mai devreme, a dat semnalul ca a terminat somnul de 'dupa-amiaza'
O seara frumoasa!

Mergi la inceput