Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ramo eu stiu din ce sunt facuti, nu inseamna cu nu as manca asa odata la cateva luni macar o pereche. Dar tocmai pentru ca stiu, si pentru ca imi dau seama ca sunt gustosi nu vreau sa ii invat si pe copii. Alexei a prins cremwursti dar stie ca nu sunt sanatosi, ca mancam doar foarte rar, ca ne imbolnavesc si ca dupa ce mancam cremwursti trebuie sa facem o cura de dezintoxicare cu multe fructe si legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA
cremvusti ...mai bine ii dau cremvusti o data pe saptamana decat carne sau fructe din borcanele care sunt pline de conservanti si coloranti.

Da, si eu prefer cremvustii. Sint proaspeti si naturali. Am o tufa in balcon, cum se mai coace unul, cum i-l dau la breakfast.

Scuza-ma, Lucutta, nu m-am putut abtine. Chiar a venit soacra-mea zilele trecute cu un material decupat dintr-o revista cu chimicalele pe care le contin diverse mezeluri. M-am ingrozit.

LE: A, si scuzati-ma si voi ca m-am trezit la spartul tirgului, acum am citit si ce-ati scris voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Miruna bun argument o sa-l folsoesc si eu cand va fi cazul.

Nauca sa lesin de ras singura pe-aici. Fug la bubulina ca am terminat de scris pe seara de azi deocamdata (treburi nu pe forum ). Pupics.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Babymon Mi-am sucit gatul sa il vad cum trebuie dar e frumos si la orizontala, oricum.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Eva, scuze. Nu mi-am dat seama decat dupa ce le-am incarcat ca toate sunt rasucite si nu mai avea ce sa le fac. Oricum, multumesc de aprecieri.

De fapt, multumesc tuturor de aprecieri .

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Biancu e ok in general. Nu e asa vesela sta calare pe mine nu ma pierde din ochi nici o secunda. Nu i curge nasul dar are vocea de parca ar avea mucisori.
Febra n a facut deloc din spital. Peste o sapt mergem iarasi la dr Stanciu so vada si so asculte.
A dat cineva First Defence la bebei? Daca nu raspundeti io imi iau jucariile si plec

La multi ani Ciprian

La multi ani Anamona

claudinna multa sanatate piticului

nicolici e dulce foc printesa cum danseaza. Si sunt super super cizmulitzele

ange e fain comonautul, sa il purtati sanatoase

andy cum sunteti papa?

tzitziri Biancu nu avusese semne vizibile pt laringita.Nu papa bine si asta era de ceva timp nu neaparat acuma cu boala.Si avea obraji rosii fara febra, nush daca asta a avut leg. In rest nimic sa imi dea de banuit.

Eva, da recunosc ca m a speriat tare doctorul, dar nu i port pica ca am mare incredere in el.

babymom super piticul

lumi bravo, papati super bine

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Eu m-am abtinut, dar... Miruna, iti multumesc ca ai vorbit si in numele meu.

Claudinna, sanatate lui Razvanelu-Frumuselu'!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 sper sa ii fie cald in el iar la o adica mainile reci le va avea de la zapada si chestii din astea , din pacate nu te pot ajuta cu homeopat caci nici eu nu stiu

Claudinna offf, sper sa va reveniti cat mai repede mami, multa putere si sanatate , multumim de aprecieri

Miruna sunt de acord cu tine

Nausica super amuzant , m-am spart de ras

Laureta ioi mama , acu’ serios nu i-am dat asa ceva, nici macar nu stiu ce este (presupun un sirop) si multumim de aprecieri
Ahhh…ti-am raspuns ca sa nu cumva sa iti iei jucariile si sa pleci

Copilu’ meu nu a facut pana acum nici temperatura nici nimic, sper sa o tina tot asa , apropo in loc de Nurofen au introdus IBALGIN gratuit pe reteta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laureta, nici eu nu am dat si nici macar nu stiu ce e ala.Dar m-am bagat in seama doar sa nu pleci .
Hm...deci laringita fara simptome?Adica banuiesc ca lipsa apetitului nu avea nici o treaba...sper...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Scuze, trebuia sa pun link http://www.naturashop.ro/first-defense-p-1772.html

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

scrisesem un mesaj si l-am pierdut, mai bine, ca rabufnisem si va incarcam si eu aiurea cu broblemele mele

claudina: cum este Razvan? Acum este bine?

tzitziri: cand am intrat in casa asta seara, al meu copil privea reclame la tv: 10 minute nici macar nu a ridicat ochii la mine, apoi m-a vazut si mi-a pus zambetul ala de galbejit, s-a bagat in plasele mele de la cumparaturi (a venit un vecin sa plateasca intretinerea si dumnealui dezlipea tampoane) si m-a impins cand am vrut sa-l pup Mi-am luat revansa in cada unde mai mult l-am pupat, decat spalat

am vazut ghetute de roz de Karina Sa le poarte sanatoasa, super pret!
300: iar intinzi rufe?

lucutta: cum memoria mea are niste perioade abracadabrante s-ar putea sa nu ma insel si sa-mi amintesc ca tu esti farmacista???? (io asa tin minte la odisee) Sa inteleg ca la intrebarea cu vaccinurile tot teste faceai? Ca tu ar trebui sa stii mai bine decat multe dintre profanele dintre noi. Per ansamblu: multa sanatate lui Sergiu, iar tie iti doresc multa intelepciune (ca sa nu zic maturizare)!

Mergi la inceput