Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu m-am hotarat sa nu-i mai tin regim de enteroclita Mikului, au trecut deja 17 zile de regim destul de strict, asa ca i-am dat....ce credeti?! nuuu, nu i-am dat cremvusti, doar un iaurt si mar cu biscuite (cu zahar) si pleosc... stiti ce vreaus a zic
dar sa nu credeti ca le-am dat combinate, ca nu-s chiar asa nebuna
in fine, m-am mai relaxat un pic, desi am un ghimpe in coasta cand imi face un scaun moale o data la 2 zile

Piolica ma intrebai daca mai doarme MIk dupa amiaza, pai mai doarme din fericire, se trezeste intre 9 si 10 si bea lapte + mic dejun (se intampla se trezeasca mai devreme uneori la 7-8 si sa vrea sa pape, dar atunci mai baga un somnic mic), in jur de 12.30 i se face somn si doarme cam 2 ore, iar seara la ora 21 e in pat

laureta ma bucur ca e mai bine Biancu, multa sanatate

ramona stiam ca nu sunt minunati cremvustii dar acum chiar m-ai convins

tzitziri stai linistita, sigur i-a fost dor de tine, dar nu vrea sa iti arate l-am vazut pe Robi facandu-i o faza mamei mele pe care o adora, e innebunit dupa ea, plange cand pleaca ea si intr-o zi a venit la noi si el s-a intors cu spatele la ea si se juca, nu o baga in seama, el care sarea pe ea cum o vedea
si acum sunt convinsa ca as amici cum sunt ei stiu sa faca unele lucruri din astea subtile

am vazut ca vorbeati de soshonei, eu i-am luat niste sosete din alea cu talpitza, ca niste opinci sa stea cu ele prin casa, dar miros urat daca il las in soseste normale are picioarele gheata

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Asa, acum.

CIPI sunt o Fulga ca nu v-am zis cand trebuie.

babymom ce dulce e Dragos in dulap. Si al meu e nene mare catarator. De fapt amandoi sunt.

claudina, laureta, angelynna sanatate multa puilor.

Ca mi-am amintit spunea cineva ca homeopatia nu se foloseste in spitale in caz de urgenta. Dupa mintea mea asta se intampla pentru ca homeopatia trateaza cauza/individul in schimb medicina alopata trateaza intai simptomele. Adica ajungi la UPU cu febra ti se da pentru scaderea ei apoi se cauta motivul ei, sa zicem laringita dar de fapt cauza pentru care ai facut laringita (da, e virala, ai luat-o dar de ce corpul tau a reactionat asa, in fine intelegeti voi idea) nu este abordata alopat. Si homeopatia este subspecialitate a medicinei, nu te poti face homeopat decat daca ai terminat Facultatea de Medicina. Din cate stiu eu trebuie sa mai ai si o specializare clasica pe langa homeopatie (adica pediatru cu specializare in homeopatie, internistu cu specializare...) Babymom e corect sau aberez? Iar eu personal nu am intalnit decat homeopati care isi cunosteau foarte bine limitele meseriei, nici unul nu a pretins ca vindeca diverse forme de cancer, SIDA si inca unele. Nu fac lobby pentru homeopatie, nici propaganda doar expunea niste aspecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Hop si eu la ceas de seara..numai asa apuc sa intru dupa ce s-a culcat Raducu..as vrea mai des..dar nu prea se poate.

In primul rand ANAMONAMulte impliniri iti doresc si sa va bucurati de minunea voastra!!!!

Lucutta eu nici nu ma sichisesc sa-ti raspund..asta ca sa fiu draguta. Miruna a punctat foarte bine.

Ange frumos cosmonautul. Noi avem din 2 bucati..gecuta si pantaloni..deja am inceput sa-l purtam..chiar azi am iesit..inainte sa ninga si la noi
Nasol cu manutele ..ca venim cu ele inghetate.

Asa...deci..ieri noapte am avut prima noapte linistita dupa mai mult de o saptamana..a dormit superrrr bine...ne-am trezit la 10.
Gingiile tot umflate..maraiala ziua deloc...asa ca ma tot gandesc ca agitatia asta noaptea a fost de la mama lui de vaccin. Doctora mi-a zis ca ar putea face febra in a 7-a pana in a 10-a zi.N-a facut. Insa in a 7-a zi s-a oprit agitatia.,.cam ciudat
Sper sa dormim bine in continuare.

Claudinna imi pare rau ca nu sunteti bine. La ce spital ati fost? In Craiova? Ufff..Multa sanatate!! Si eu cand am vazut 40 cu 1 la Radu m-a luat tremuriciul..insa si sa ma duc cu el in spital...sa mai iau ceva de pe acolo..ma lipsesc.

Nocom cum faci ciulamaua? Sper ca imi aduc bine aminte ca tu ai zis de ea..ca deh..memoria mea.
Fetelor cand putem sa dam ciupercute..de exemplu in pilaf la bebei?

Dya voi cum mai sunteti?

o speciala pentru Duamna Ada

Nicole, Ramo, Andy.p, Lumi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

muuh:este a doua oara pe ziua de azi cand pui punctul pe "i" si ajuti o dezlanata ca mine sa se exprime:
- "sa crezi in puterea de vindecare" adica sa mergi la un homeopat ca la un allopat, sa te increzi in tratament(sau mai mult|)
- medicamente homeopate dupa ureche versus medicamente homeopate personalizate, specific persoane a carei "evolutie" este cunoscuta si de altcineva in afara medicului de familie
- povesteam de grupul meu unde am discutat de homeopatie: vorbeau ca si cum homeopatul este un vraci, iar medicamentatia ceva de genul "dat in carti sa-mi aflu viitorul de la ghicitoare", daca merge bine, daca nu-l aflu ok
Din cate stiu, homeopatia reprezinta o specializare, la fel ca gineco, cardio etc, dar nu stiu daca poate fi prima sau doar secundara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

LA MULTI ANI ANAMONA! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familie si sa te bucuri 1000 de ani de minunea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Miruna, da e corect ce spui - toti cei care practica homeopatia sunt absolventi ai facultatilor de medicina. Homeopatia nu e insa o specialitate pe care o obtii in urma examenului si perioadei de rezidentiat, ci in urma unui curs de 6 sapt. acreditat de MS. Acum, cei care urmeaza doar acest curs si atat... eu zic ca fac homeopatie cam dupa ureche...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

ANAMONA
Sa fii sanatoasa si fericita!

(sa ne spui ce cadou ai primit de la sot)

am limbarnita/tastarnitza: Pe Vlad l-am culcat in patutul lui, direct, si deja a scos tot din el de doua ori: perna, pilota, ursi, albine, suzete. Le-am bagat la loc si cred ca a cedat, nu se mai aude nimic din pat de 10 minute, da' nu ma duc ca sigur ma miroase
Apropo de ascuns: mi-a zis D-na Vio ca azi a desfiintat un arsenal de biscuiti, mere, grisine din canapea pernele de la canapea si fotolii se fixeaza cu "arici" si raman goluri tocmai bune de a fi umplute Cu resturile de mere imi explic "musita" de care se plangea tati: cum isi pune un sprit, cum veneau muscuite Si eu ii ziceam ca vede musculite de la sprit

baby boy: in pilaf i-am dat ciuperci, de vreo doua luni chiar, proaspete, nici o problema la noi a, si in paste am pus si la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Fetelor cand putem sa dam ciupercute..de exemplu in pilaf la bebei?

Cristina, eu i-am dat ciuperci chiar saptamana trecuta - cotlet de porc cu umplutura de ciperci; erau ciuperci culese din padure (hribi) de o cunostinta de-a noastra. Dragos a mancat doar umplutura cu cartofi piure; nu mult, ci asa in stilul lui caracteristic, dar a mancat. Eu zic ca poti sa-i dai.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Nah, ca m-am simtit cu musca pe caciula, ca am postat mai rar si numai atunci cand m-a ars disperarea, dar mi-e ciuda ca nu apuc sa zic tot ce as avea de zis si, decat sa raspund partial, cel mai des ma las pagubasa

Voiam sa zic de Gruia, ca azi a mancat binisor, a iesit din greva foamei de cateva zile, adica de la 100gr la 300gr zilnic, insa azi chiar s-a apropiat de 500gr, ceea ce, evident, mi-a dat aripi. Sper sa o tina asa! Singura schimbare a fost ca i-am 'spart' schema homeopata pe care o avea, in sensul ca era una combinata: imunitate + pofta de mancare, am scos remediile pentru imunitate si au ramas cele pentru pofta de mancare ... o fi coincidenta sau nu, poate se anulau reciproc.

In legatura cu homeopatul, ce sa zic, eu nu l-as (mai) recomanda pe moshulica, vad ca nu ne-a ajutat cu pofta de mancare, iar pe Lidia, cu tusea lui Stefan, se pare ca mai mult a incurcat-o ... deci ... eu il mai testez putin

Am vazut-o pe pisicuta Karinuta dansatoare , super-haioasa, dulce foc, m-am uitat de 2 ori la filmulet, Gruia a ramas cu gura cascata, timp in care a balosit la greu Si ghetutele sunt foarte frumoase, sa le poarte mandra si sanatoasa!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

eu m-am hotarat sa nu-i mai tin regim de enteroclita Mikului, au trecut deja 17 zile de regim destul de strict, asa ca i-am dat....ce credeti?! nuuu, nu i-am dat cremvusti, doar un iaurt si mar cu biscuite (cu zahar) si pleosc... stiti ce vreaus a zic
dar sa nu credeti ca le-am dat combinate, ca nu-s chiar asa nebuna
in fine, m-am mai relaxat un pic, desi am un ghimpe in coasta cand imi face un scaun moale o data la 2 zile

eu demult vroiam sa te intreb: ce inseamna scaun moale? Ca eu mai am momente cand ii scot body-ul cu foarfeca si miroase ca un cazan de tuica. Eu nu ma alarmez decat daca face apa in pampers, daca ma intelegi Vlad mananca mere ca o capra, daca vreau sa fac ceva juma de ora ii decojesc juma de mar si am scapat, il am sub ochi si bineinteles ca pampers-ul arata ca la carte
Parerea mea este sa- i dai fibre, cereale etc, sa vezi cum arata scaunul dupa ele si sa faci comparatie apoi cu fructe si iaurt.
Si mor pe tine, tot nu ai bagat-o undeva pe cumnata?

Mergi la inceput