Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Fetelor cand putem sa dam ciupercute..de exemplu in pilaf la bebei?

Cristina, eu i-am dat ciuperci chiar saptamana trecuta - cotlet de porc cu umplutura de ciperci; erau ciuperci culese din padure (hribi) de o cunostinta de-a noastra. Dragos a mancat doar umplutura cu cartofi piure; nu mult, ci asa in stilul lui caracteristic, dar a mancat. Eu zic ca poti sa-i dai.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

vreau (vrem) si eu
Mor dupa hribi, cand mergem la munte mananc doua salate (mi se face rau, vomit) si apoi sunt imunizata Daca intram undeva si nu au salata de hribi, ma ridic si caut al restaurant care are
Am luat hribi din comert si nu-s ca aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citesc acum din urma, am deschise doua taburi deci raspund pe masura ce citesc :)

Anamona

Piolica eu pe Edi il tin incaltat prin casa cu mocasini, uite ca astia. Nu aluneca pe gresie si nici nu ii ies din picior. Am avut inainte niste botosei cu talpa de cauciuc (exact ca sosonii de gradinita) dar i-au ramas mici. I-am luat din Selgros, zilele trecute cand am fost sa-i iau altii, nu mai aveau :( A, si mai am sosete antiderapante de la Mini blu, sunt cele mai misto din cate am incercat pana acum.

Claudinna sanatate multa lui Razvanel!

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Revin, pregatesc niste cartofi prajiti

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Au iesit buni?

Cuscra maine ii fac lu' ginere-tu spaghete cu sos de cascaval . Sunt aici, n-am disparut. Ma simt bine, falca imi mai e putin umflata dar incet incet scap eu si de asta, antibioticele mai au putin de lucru. Important e ca nu ma mai doare.

Nikol foarte frumoase ghetutele Karinutei. Sa le poarte cu placere!

Rox ma bucur ca nu aveti nimic la coproparazitologic ( da, recunosc, am dat copy-paste la ce ai scris tu ca eu nu pot nici macar sa pronunt cuvantul asta, d-apai sa-l si scriu )

Vazut bostanel frumusel foc!

Ange imi place cosmonautul!

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

.Aseara a fost o intamplare ca am citit sau ca am scris dar cu siguranta nu se va mai repeta.

P.S.acest mesaj nu includ toate fetele decat pe cele care s-au simtit vezi doamne jignite .

Tipic tie. Te astept(am) peste cateva luni.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mult pentru raspunsurile cu privire la ciupercute

Feli, Babymom

Chiar uitasem ..Babymom si eu cred ca Dragoselul seamana cu tine..e un dulce cheliuta asa.
Eu nu m-am incumetat sa-l tund..imi plac carliontii lui

M-am bagat la somnik.O noapte linistita va doresc!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, ai venit sa-mi faci in ciuda sau sa-mi dai sperante? Ma bucur mult ca Gruia a iesit din greva. Eu, din pacate nu-l pot face cu niciun chip sa manance mai mult de 80g la o masa si nu avem mai mult de 3 mese/zi ( ba uneori mai putine ) . Dar se pare ca lui Dragos ii e bine asa, cu mancare putina, si asta ma mai consoleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

seara buna!

Anamona (daca e ziua ta )

Fetelor, cine da comanda de pastilute de dinti pana la urma? Trebuie sa dau banii inainte? Cui ????
sarumana de raspuns

Tzitziri, nu e timpul pierdut, Mihnea a inceput cu certurile la vreo saptamana, cand si-a dats eama ca se permanentizeaza treaba

Claudinna multa sanatate lui Razvan!

Mama l-a imbracat pe Mihnea in costum de fas (Salopeta+geaca destul de grosute), insa nu am cum sa o influentez in vreun fel (femeie hotarata, domle ).Insa Mihnea rezista afara 2-3 ore in costumatia asta, ceea ce ma face sa cred ca e ok. Sunt sigura ca dupa ce se va obisnui cu ideea de frig (mama) il va imbraca mai lejer.
Oricum azi un nene a facut-o "nebuna, proasta,tampita si imbecila" pentru ca nu ii punea fularul pe gura/nas lui Mihnea Cica o sa ii cada nasul

O seara minunata va doresc

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

CD, si eu is curioasa cum e kk moale ... nu ca am fi in pericol (Gruia este, in continuare, constipat), insa cand a avut viroza aceea a facut mai moale, insa nu i-am schimbat regimul (nici nu aveam cum sa inlocuiesc aproape nimic cu alt aproape
nimic)
Laureta, ma bucur mult ca ati scapat de spital, m-am ingrozit citind cum ati ajuns acolo, dar Biancu e o mica luptatoare si s-a descurcat grozav. Va doresc sa va reveniti cat mai repede si sa capatati si o pofta de mnacare grozava!

Anamona Sa ai o viata frumoasa!

Claudinna, uof, prin ce treceti si voi, nimic nu e simplu cu copilutii nostri, sa ne dea DD taria si prezenta de spirit sa actionam cum e mai bine pentru ei! Multa sanatate, sa auzim de bine curand!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Revin, pregatesc niste cartofi prajiti

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Au iesit buni?

Ale mele zorzonele

Ange, sa ma ierti. Eu am citit "Revin, prajesc niste cartofi prajiti". D-asta ma tavaleam p-aici.

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci mi s-a umplut gura de apa de la cremwurstii aia, si mai sunt si la cura de slabire! Nausica, maine de dimineata vin sa-ti cotropesc balconul!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Mor dupa hribi, cand mergem la munte mananc doua salate (mi se face rau, vomit) si apoi sunt imunizata Daca intram undeva si nu au salata de hribi, ma ridic si caut al restaurant care are
Am luat hribi din comert si nu-s ca aia

Feli, acum e randul meu sa
Spune-mi salata asta de hribi cum e?? Nu cred ca am mancat vreo data. Ia zi, cum se face?

Si daca tot suntem la culinare, sa ma laud: am facut azi o pulpa de porc cu sorici la cuptor a la Jamie Oliver... de sa-ti bati copiii! ( ca tot e sport national ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

ANAMONA

Te pup cu drag

Mergi la inceput