Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza! la noi e asa de friiiig ca inca nu putem iesi afara....nici nu e nimeni afara cu copiii....cred ca o sa facem somnul de amiaza si abia apoi sa iesim un pic

alina la multi ani puiutului tau pentru ziua de ieri si scuze de intarziere dar ieri nu am reusit sa intru

La multi ani Anamona!!!! Sa fii fericita alaturi de familia ta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Am reusit sa o culc pe Alexia.
Deci eu nu stiu daca mai este vreun copil care se culca ca ea...deja e a nush cata seara in care-mi face chestia asta...se suceste ,se ridica,sta cu picioarele in sus si cu capu-n jos ,cand pe o parte cand pe cealalata ,cand pe burta cand pe spate..ametesc numa uitand-ma la ea...si ii cad ochi-n gura de somn,da'ea nu si nu si da-i la invartit si sucit pana nu mai pot o iau in brate si asa adoarme....Are ceva?Mai adoarme careva asa??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Da noi. Se ridica pe mine sau pe tati si incepe sa mearga in pat repede pana la margine; acolo trebuie s-o dam jos, face cativa pasi vrea sa se urce. E in stare sa repete manevra la infinit. Moarta de somn suge putin aproape adoarme ar isi aduce aminte si cu ultimele puteri se ridica.

In alta ordine de idei, buna dimineata. Eu sunt bine dispusa, probabil pentru ca m-a ajutat al meu in sfarsit sa intind un munte de rufe aseara desi obosisem de atat urcat/coborat din pat. Mai vreau incurcaturi de-astea, ne apropie .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura si Andrei adoarme la fel seara: se intoarce de nspemii de oeri pe toate partile, se ridica in picioare in patut, vrea sa ne pupe iar se pune la loc...cand e mai rupt de somn adoarme repede dar asta fooooarte rar se intampla
300 super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, cand l-au lansat asa se laudau reprezentantii medicali, ca e eficient in orice tip de tuse. Acum, din experienta mea ( lui Victor i-am dat la greu ) am observat ca merge si pe tusea seaca, dar e mai eficient in cea productiva.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lucutta bine ai revenit.Insa si pe mine m-a atins felul cum ai postat!Sa stii ca nu suntem robotei care stau pe forum doar sa raspunda la intrebarile altora...si noi suntem la fel ca tine...AVEM TIMP SAU NU!!!Si de multe ori, eu personal, citesc cand este copilul peste mine si citesc doar sa citesc, ca dc ma intrebi dupa ce si cum a intrebat....nu-mi aduc aminte, doar poate cateva postari, dar asta nu ca nu vreau sa raspund la toata lumea...pur si simplu unele dintre noi nu avem capacitatea de fii mereu acolo cand este nevoie, aici ma refer la intrebari si raspunsuri.
Incearca sa ai un ton mai optimist, mai ales ca intri rar pe forum si pac incerci sa arunci o flacara...dar poate na uite in felul asta functioneaza...si astfel iti raspundem, ca este un mesaj cu semnul exclamarii in orbitele noastre.

De manacat: nu ne bagam pt ca nu suntm foarte ok cu papica, inca suntem bebelush la faza de mancarica.
Sper ca nu te-ai suparat pe noi ca ti-am atras atentia!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anamona LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

V-am spus cum "vorbeste" al meu?
Incepe sa repete pe diferite ritmuri si intonatii "Pac! pac! pac-pac! paac-pac! pac-pac-pac pac!...", in timp ce-ti arata cu degetul prin casa diverse repere. No, intelege-l daca poti!

Acum de cateva zile a invatat un cuvant nou, pe care-l rosteste cu deosebita incantare de cate ori ii ceri, dar si asa, cand are el chef in timp ce se plimba prin casa: "pa-poc!", asta insemnand "papuc". Daca-i cer sa-mi aduca papucii sa-l incalt, sta atent sa asculte ce-i spun, rade fericit si se duce tinta sa-si caute papucii.

Si a mai invatat ceva nou: stie unde sa caute dupa... tzitzi . Pana acum cand vroia sa fie alaptat scancea pana-l luam in brate si din pozitia asta isi strecura o mana la mine sub brat, ca sa inteleg ca vrea sa stea culcat. Acum s-a prins ca nu-i musai sa stea culcat cand suge, ca se poate si din picioare si vine la mine tot incercand sa-mi ridice bluza, in timp ce repeta "pa-pa, pa-pa".

Si tot ca o chestie buna... s-au rarit considerabil crizele lui de trantit pe jos cand nu-i faceai ce dorea. Deci se pare ca a functionat metoda mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

hello,

scrisesem un mesaj mai lung, dar l-am pierdut. In mare, ar fi cam asta:

La multi ani Anamona, Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
Iepurila, Nikolici, super tari printesele, m-au dat gata.

Program Elsa de papa. Eu vi-l spun pe ore pe ala de la cresa, ca cel de acasa e super haotic, depinde la ce ora se trezeste, ca poate sa doarma pina la 8 sau pina la 11!
In zilele cind o duc la cresa are asa:
- bibe de lapte
- daca s-a trezit devreme si a mai adormit dupa bibe, atunci scularea la 9:30 si un mic dejun: fructe sau iaurt + 1 biscuit
- la 11:30, 12:00 are masa de prinz la cresa - legume + carne sau peste + un iaurt + fructe la steamer
- la 15:00, 15:30, fructe la steamer sau milk shake + biscuit, oricum ceva dulce
- dupa aceea o aduc acasa si-i dau pe la 18, 18:30 ori putin lapte, ori un iaurt, ori fructe. Depinde de ce vrea ea.
- seara are niste legume cu carne / peste, ceva diferit de ce a avut la cresa. Plus un bibe de lapte inainte de culcare.

Problema este ca Elsa nu mai face sieste dupa amiaza. Asa ca e jale, e obosita dar nu s-ar culca neam. Cum se scoala foarte tirziu, inclusiv in zilele cind merge la cresa, o trezesc eu la 9:30, ea nu mai are siesta de dimi, ci una pe la 12:30, automat cea de dupa amiaza nu o mai face.

La voi cum e? CD, stiu ca Mikul doarme mult de dimi, el mai face o siesta dupa amiaza?
Elsa azi s-a trezit la 8:00, asta ca sa confirme regula, iar acum doarme, astazi va face siesta si dupa amiaza, insa asta nu s-a mai intimplat de citeva saptamini bune.

babytza, pina la urma dati comanda de pastilute in US? Nu mi-ai mai trimis link-ul sa vad daca le gasesc aici, banuiesc ca e mai usor pt voi sa faceti direct comanda. Zi-mi daca va pot ajuta cu ceva.

O zi buna!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Meniul lui Dragos:

Ieri:
- dimineata 40g. piure de mar cu biscuite si putin unt
- la pranz ... nimic
- la cina 20g. piure de dovleac placintar cu pui

Azi:
- dimineata 5 miezi de paine cu unt si miere + 1 biscuit
sa vedem ce mai urmeaza...

De supt suge, dar tare rau stau cu productia in ultima vreme; trebuie sa-mi iau iarasi Galafor. Ma tot mir cu ce umple scutecele?!

Cremvursti - mai bine NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Laura sa vezi la noi frichineala la somn... pana nu-si face norma nu se linisteste.
Nikole, tu ai acolo o dansatoare in toata regula m-a distrat rau K.
voiam sa trag un semnal de alarma cu pivalone asta, ca tot am citit ca unele fete mai dau cate un puf la nasuri infundate. din proprie experienta, ca tot sunt in testari ma dor tamplele de cate ori il folosesc.

Sabina si Amalia

Eu stiu ca ar contine neomicina. Poate te deranjeaza presiunea sprayului de fapt... Cu alte spay-uri nu ai probleme? Sanatate multa

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput