Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Avem emotiocon cu aplauze? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu te radea, ca asa ma apuase bocetul.
Cand ne-am intors din Ro, vedeam, simteam, miroseam, numai pe unde fusese atunci cand a fost la noi, si multa vreme gandeam: mama facea, dregea, cand era aici. Tare greu mi-a mai fost fara ea si in sinea mea mereu gandeam asa: mai bine nu stiam cum e sa ma ajute.
Sunt convinsa ca si pentru ea e la fel de greu iar mama, e mama orice s-ar intampla!
Eu o iubesc cu toata fiinta mea si ma rog bunului Dumnezeu s ao tina cat mai mult in viata!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Gabriela77 spune:
Cristina, si mie mi se ;pare f frumos numele Nicole! Nastere usoara si la termen!
Cecilia, felicitari pt nepotelul grasunel!
Maruntika, of, ce sperietura sip e voi cu cazatura!
Maria, bine ca ati scapat de febra! Ce dulcica e Teo cu poezioarele ei!
Yaia, inteleg ca si la voi sunt toate bune!
Betty, prin ce ai trecut sit u…of! Felicitari, mamico! Cat despre Eric, adorabil!Iar tu arati minunat!
Erina, minunate cantecele…Si ce frumos trebuie sa fie la voi, cu ninsoarea aceasta de poveste!Multumim! 10 saptamani pana la urmatoarea ecografie? Nu-I cam mult?
Alina, nu as putea sa o spun mai bine decat Nana!
Carpatina,
Iata si burtica cu Emma Sofia capsunica, surioara Sara si dovlecii culesi de noi si mesteriti cu mare sarg:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Am un nepotel de 4050g,53cm, sanatos cel mai important, il cheama Andrei Florin |
Nu mai tin minte daca am scris, as aca mai scriu o data, mai bine de 2 ori decat deloc: sa va traiasca sanatos!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
carpatina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Nu te radea, ca asa ma apuase bocetul. Cand ne-am intors din Ro, vedeam, simteam, miroseam, numai pe unde fusese atunci cand a fost la noi, si multa vreme gandeam: mama facea, dregea, cand era aici. Tare greu mi-a mai fost fara ea si in sinea mea mereu gandeam asa: mai bine nu stiam cum e sa ma ajute. Sunt convinsa ca si pentru ea e la fel de greu iar mama, e mama orice s-ar intampla! Eu o iubesc cu toata fiinta mea si ma rog bunului Dumnezeu s ao tina cat mai mult in viata! |
Stii ca nu ma radeam.. si stii ca stiu cum ai simtit..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Iata si burtica cu Emma Sofia capsunica, surioara Sara si dovlecii culesi de noi si mesteriti cu mare sarg: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 |
=====================
carpatina spune:
Betty, m-am induiosat vazandu-l pe micul Eric.. In plus Mario e adorabil cu parul lui lung si rosu..
=====================
carpatina spune:
Ma uitam aseara la dovleacul nostru si ma intrebam daca o fi de ajuns pentru o placinta.. Si asa am ajuns sa ma gandesc la multimea de dovleci de la gradinite.. Valentina, Roxana ..cu aia ce se intampla?
=====================
carpatina spune:
Slippers sper ca esti mai bine!
Bernixo, Ana ta e OK?
=====================
bernix spune:
carpatina, multam de intrebare, Ana e bine, doar putin mucioasa. A rezistat eroic tinand cont de faptul ca a bolit si tac-su in week-end. Stiu ca tu si Ana v-ati mai interesat de noi si chiar scrisesem zilele trecute un mesaj mare, dar s-a pierdut.
Sanatate tuturor bolnaviorilor, mari si mici ca tare multi sunt!
In ministerul unde lucrez io e panica mare ca s-a confirmat primul caz de gripa porcina la un secretar de stat. partea proasta e ca nu ni se spune nimic despre regulile minime de igiena care trebuie respectate. Ca toti cei care au copii, nu ma gandesc prea mult la mine, desi mucesc de vreo luna juma', ci la Degetica mea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
Yaia spune:
citat din mesajul lui betty78 Dupa cum v-am promis, gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/4064609064/" target="_blank">aici poze cu Eric, sau "Eghi" dupa cum ii spune Mario. |
Ce frumosi pletosi ai tu acolo! Sa-ti traiasca, sa se dragaleasca toata viata! Felicitari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)