Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
Piciulika draga, chiar ca esti Duracell, in tare multe te-ai mai bagat ! Mult spor in toate, sa terminati la timp !
Bietului Micha ii uram sa-i treaca iritatia mai repede - offf, tare rau trebuie sa mai fie
.
Tinem pumnii stransi-stransi pentru controlul de azi, sa primesti numai vesti bune despre Mr.Corazon 
Ai grija de tine mai multa, profita si tu de bunici
si mai odihneste-te putin
. As vrea sa te sun saptamana viitoare, dar la ritmul ametitor in care se desfasoara zilele tale mi-e teama sa nu te deranjez. Ca numai timp de taifasuit la telefon nu cred ca ai tu...
Pupici multi, multi de la noi pt voi toti !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Filmul Step Up e misto (sunt doua parti ambele super ok). Emma si Andrei (21.09.2007) |
O sa-l caut si eu! Chiar am ramas in pana de filme. Cred ca o sa-l vad intr-o saptamana!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
luy spune:
Yaia, ma bucur ca au ajuns pozele si ca v-au placut. Le trimisesem de joia trecuta si ma gandeam ca ar cam fi timpul sa le primiti. Mai astept o confirmare de primire de undeva ( nu spun aici de unde, ca vreau sa fie o surpriza
), mai am de trimis dvd-ul de la party la Sibiu, la rnico si gata, restul sa faca bine sa vina sa ia personal poze/postere/dvd. ![]()
Deocamdata sunt fericite posesoare de dvd numai Maria si Celia
, sper sa aiba si timp de vizionare ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Happiness_4_us spune:
Yaia, vezi ca e un subiect la generale cu Virusul H1N1, si scrie o tipa Anca parca, din Canada, ca a avut gripa si ea si fiica ei.
LA cum a descris, mai ca as jura ca si eu si Andrei am avut. SIngura chestie lipsa la Andrei e voma, desi daca ma gandesc mai bine, initial ptr voma am ajuns la urgente.
Mie initial mi-a si fost frica sa vad bebelusul din Benjaminu', adica Benjaminu'. Pe urma mi s-a parut extraordinar ca negresa a avut suflet mare si l-a luat sa aiba grija de el. Bravo ei!
Si da, si eu am bocit de numai!![]()
Maruntzica, costum de mos era si in Debenhams, dar asta e doar in Mall Baneasa, ma refer ca nu cred ca aveti in Bv.
AI rezolvat cu scaunul de masina ptr Puppi? SIgur trebe unul tzapan ptr soselele din Ro, in nici un caz unul ieftin. Parerea mea! Si noi la fel ca si tine am gandit initial, noroc cu fratele meu, care ne-a deschis ochii si care ca sa ne convina, a zis ca plateste si el jumatate din pretul scaunului si ramane la el in masina, dupa ce ne lasa la aeroport, ca poate o mai pune pe Maia in el. Maia are scaunel in masina la maica-sa, si aceeasi marca Römer king plus.
Deci tot familionul suntem cu Römer si crede-ma ca a studiat al meu frate inainte tot ce se putea in materie de scaune. El a luat si isofix chiar.![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
luy spune:
Nana, 
Cum mai este astazi Andrei ? Sper ca mai bine...
Si eu adorm de cateva zile odata cu Maria si apoi ma trezesc pe la 1 sau 2 noaptea, de obicei atunci ma apucam sa pregatesc hainele ei si ale mele pt a doua zi si sa mai fac diverse alte maruntisuri. Acum, daca ea nu mai merge la gradi, iar eu am acumulat atata oboseala incat nu mai sunt in stare sa ma ridic din pat, m-am culcat mai departe. Azi noapte de ex nu am gasit putere sa ma ridic si sa ma duc sa-mi dau jos rimelul si sa ma spal, asa ca de dimineata aratam ca dupa o petrecere de Halloween ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, cred ca amandoua meritam o bataita, eu nu ma mai vait, dar nici tu nu ai motive! Si eu am vazut pozele tale, si chiar arati minunat! Si vb Erinai, ia sa vezi cand vom avea de grija de 2 pui cum vor disparea kg? |
Multumesc!

Si nu cred...ca vor disparea kg asa usor...dar inca sper, ca doar aia moare ultima, nu?
La noi ninge de vreo 2-3 zile, dar nu continuu, deci nu e multa zapada...INSAAA, m/a lovit ca nu mai e mult pana la Craciun, asa ca ma apuc de pregatiri gen curatenie si planuri de calatorii...m/a lovit asa, deodata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
babylina spune:
Buna,
Desi nu am scris am citit mereu pe fuga ce s-a scris ce s-a mai intamplat.
Multa sanatate bolnaviorilor sa se recupereze repede. Sarcina usoara mamicilor ce asteapta inca o minune in viata lor.
Bogdan si-a revenit , mai are putin nasul infundat cate odata dar din ce in ce mai rar. Si cateodata , mai ales cand plange ii curge nasul. Atunci isi pune un deget pe nas si spune " am muti, mami" Toata ziua e ocupat cu tot felul de nazbatioare dragalase sau
dar asta este, este varsta si trebuiesc luate ca atare. Cand asteptam sa vina pediatra la noi, il pregateam dinainte pentru ca pediatra are o vode putin stridenta si plange cand o aude. Si ii spuneam .Vine doamna doctor sa spui sarumana doamna doctor si sa ii spui ce te doare. La care el zice "vine doamna doctor si aduce tort"
De vorbit vorbeste foarte mult de ne uimeste. A inceput sa se joace singur sa isi faca tot felul de jocuri. De cateva zile are intreceri sportive de alegari. Numara pana la 5 , zice "taat "si o ia la fuga prin casa.
Intr-o seara ii facem teorie ca aruncase pianul ( de jucarie) pe jos. Binenteles ca el isi vedea de treaba lui fara sa ma bage in seama . Dupa care s-a intors si mi-a zis in modul lui dulce " tae momema mami?" " care-i problema mami" .
Tot calcand pe telecomanda ii spuneam ca daca se strica , trebuie sa cumparam alta si in loc sa luam pampersi ,mancare, prajituri ( ia luat taicasu ca il intrebase ce sa ii aduca din oras si a zis "pititura) si "ciocolata" ( de fapt cavit).DAca nu avem bani nu mai putem lua mancare . MAncam "pitituri u tutata" prajituri si ciocolata zice el. Si daca nu avem bani sa luam mancare, prajituri si ciocolata ce mancam il intreb? "bem apa" raspunde . La caietul cu cuvintele spuse nu mai pot adauga nimic, deja trebuie sa trec ce cuvinte nu spune.
O sa pun mai tarziu si poze.
Multa sanatate !
Weekend placut !
Happiness_4_us spune:
Luy, si mie mi s-a intamplat d emulte ori, de-aia acum intra in rutina de dinainte de somnul lui Andrei si demachierea mea. Just in case.![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!