Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Diwana, Fracture!
Vazut si Benjaminu' lu' Buton, foarte interesant, dar te smiorcai la sfarsit si daca esti de piatra!

Si, curios, in ambele sarcini imi aminteam cu placere de Butterfly Effect si imi doream sa-l revad, dar are unele scene de-ti ridica parul...de pe unde il ai...asa ca spun pas in sarcina, ca nu am chef de vise urate...desi la cat de scurta mi se pare noaptea, nici timp sa visez nu am...dar cu ochii deschisi prefer combinatia aia de vise ce mi-a sugerat-o ieri Bernix!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza ! Poftiti, va rog :

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Zi cu soare la Piatra Neamt!!!

Carpatina, reticenta e data de gripa care circula si nu de Austria in sine. Am mai fost si ne place foarte mult tara!!! Inca cintarim situatia. Pachete cu zbor inclus nu prea sunt...in schimb sunt spre detinatii mai calde sunt o gramada.

Teodora, ca intotdeauna esti o dulce! Cind se uita la mine parca pina in adincul sufletului cu privirea ei senina ma simt binecuvintata!!! Fiecare mama simte la fel pentru puiul ei!!!

Diwana ce bine vorbeste Rares si ce smecheros este! Auzi la el sa mergi la nani dar sa iei si seringa!!!

Piciulika, jos palaria pentru cite reusesti sa faci!!! Sper sa treaca iritatia lui Michael. Sunt sigura ca zilele chiar asa pline sunt foarte frumoase mai ales alaturi de bunici!!!
Tinem pumnii pentru controlul de astazi!!!

Azi-noapte nici un vis urit! Sper sa nu mai apara!!!

Cecilia spor maxim sa scapi de perioada aceasta de stres. Mi-a spus prietena mea-ea e profesoara de engleza ca veti primi concediu 10 zile. Sper sa afle cit mai repede cind pentru ca am aminat intilnirea pe atunci.
Ma bucur ca nepotelul si-a revenit!!!

Yaia, arati minunat! Am vazut pozele de la ziua lui Tudor-remember?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Piciulescu, dar stiu ca te-ai bagat in ceva activitati...si tu ai DPN la mijlocul lui ianuarie, deci termina muncitorii cu putin timp inainte de marele eveniment...bine macar ca au sosit ajutoare si ca scapi de numca de la serviciu.

Danielle s-a mutat in casa noua si parca nu avea inca net acolo...parca!

Danielle, hai si zi-ne de experienta ta cu porcina, ca esti singura persoana pe care o stiu si care a luat virusul...si-s curioasa!

Piciulescu, cu numele cum stati?

Mergi la inceput

Yaia, ai primit plicul ? Sau elfii de la posta sunt ocupati cu pregatirile de Craciun si nu au avut timp sa ti-l aduca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

va dorim o zi frumoasa si plina de realizari!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, arati minunat! Am vazut pozele de la ziua lui Tudor-remember?

Mersi, esti o draguta! Ca eu ma simt tare aiurea...obosita si fara chef de nimic. Si s-au adunat atat de multe lucruri de facut si incerc sa ma mobilizez, dar tare obosita mai sunt, as dormi non-stop...si daca sunt acasa ca mai fug de la birou sau am stat in medical cu Tudor, cand sa fur si eu un pui de somn la pranz, se gasea cineva sa ma sune la 10-20 de minute dupa ce adormeam cu cate o solicitare, de-mi venea sa moooor. Si imi propuneam si sa fac tot felul de lucurui si nu reuseam. Ar trebui sa iau exemplu de la Picea, care zici ca e duracell...
Dar m-am gandit asa: mai am de lucru doar cate 3 saptamani pe luna pana timp de 4 luni si gata, sunt in concediu...cica.

Mergi la inceput

Erina, buna dimineata ! Ne-ai trimis si noua soarele, multumim !
Am tot urmarit serile acestea dvd-ul de la party cu Maria si nu am putut sa nu remarc ce bine s-a distrat Daria - mai ales in compania Adelinei, erau asa de scumpe, la un moment dat au inceput sa se aseze pe spate si sa-si ridice picioarele si radeau de nu mai puteau
Bravo, bine ca nu ai mai avut vise urate. Sper sa nu mai apara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, ai primit plicul ? Sau elfii de la posta sunt ocupati cu pregatirile de Craciun si nu au avut timp sa ti-l aduca ?

Luy, , am primit plicul, ieri l-am gasit in cutie. Multumim mult, frumoasa surpriza, merge la album.
Raman datoare cu un pare si nu numai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diwana, asa adorabil mi se pare Rares cu replicile lui….Multumesc mult, daca zici tu!

Picia draga, deci asa si tu cu Elevitul…adevarul asta e, ca si eu luasem f putin in primele luni, datorita raului, si incepand din luna a 5-a recuperez….Dar imi amintesc ca exact asa a fost si cu Sara! Pupici puiului mic si celui din burtic! Si tie, evident multi-multi!Iubitica e bine, asa vesela si vorbareata, nu tace o secunda...e asa adorabila de cand vorbeste..la fel de dulce, afectoasa, empatica...ce sa zic, nora idealaNu ne lasam asa usor intimidate de Ana!

Erina, ti-am luat locul la vise! Azi noapte am visat ca…am nascut! Bine ar fi sa fie ca in vis, usor si rapid! Bine ar fi sa nu fie asa repede..la 36 de saptamani! Oricum , cam infricosator, atatea detalii….

Yaia, cred ca amandoua meritam o bataita, eu nu ma mai vait, dar nici tu nu ai motive! Si eu am vazut pozele tale, si chiar arati minunat! Si vb Erinai, ia sa vezi cand vom avea de grija de 2 pui cum vor disparea kg?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +

Mergi la inceput