Gravidute prin FIV (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

felicitari Mirela .
asa vesti bune mai vrem

sarcina usoara !

Evy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara fetelor.
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua de sf Mihail si Gavril.
Evy cum stai cu moralul?? cred ca numeri clipele..
Mirela felicitari sarcina usoara si bebe la termen.

Fetelor cum ajung si eu pe listuta??
datele sunt: ET 15 iunie, DPN 02/martie/2010 clinica gynera.
o seara placuta tuturor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

va multumesc ca m ati primit

am si eu doua nelamori si as vrea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri; cand se face prima eco? eu am facot fiv la unguri, drept pt care imi va trebui un maez sa ma aiba sub observatie, ce medic imi recomandati? stiu ca la noi cu medicul cu care faci fiv cu ala nastii, i cazul meu nu poate fi asa;

pupi fetelor

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

va multumesc ca m ati primit

am si eu doua nelamori si as vrea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri; cand se face prima eco? eu am facot fiv la unguri, drept pt care imi va trebui un maez sa ma aiba sub observatie, ce medic imi recomandati? stiu ca la noi cu medicul cu care faci fiv cu ala nastii, i cazul meu nu poate fi asa;

pupi fetelor

Draga Mirela, o sa-ti spun cum a fost la mine,
inainte de fiv aveam dr meu curant cu care facusem insemunari si tratamente succesive de marire a fertititatii, acesta cand a vazut ca anii trec si burta nimic sa creasca, m-a trimis el la o dr specializata in fiv.
calendaristic lucrurile au stat asa:
2 iulie inceputul CM inceputul trat cu gonalF 75
13 iulie punctie
15 iulie ET
28 iulie primul beta HCG (14 zile de la transfer)
3 august al doilea beta HCG (dimineata)
3 august prima eco, ce ne arata sacul yolk de 8-9 mm
13 august ecografia ce ne arata inima ( 6 saptamani de la ultimul CM, de data asta m-am intors la dr meu curant, dr cu fivul a zis ca de acum rolul ei s-a terminat.)
dupa aceea am fost urmarita saptamanal ecografic pana in saptamana 12 sa vedem cum stam, asa am vazut fiecare evolutie in primele momente, toate la medicul meu curant care daca avea o nedumerire se consulta cu colega sa cu care facusem FIV.
e bine sa mergi dupa reusita fiv la un medic care sa aiba timp, care e bun in a urmari sarcini cu probleme, cu risc, asa cum sunt considerate cele de la fiv, care sa stie sa coordoneze si tratamentul de sustinere in functie de evolutie. Eu nu am avut nici-o problema, niciodata sangerare, durerile au fost normanle nu mai mari ca la ciclu, nu am luat nici-o pastila gen nospa de durere, repaos si liniste m-au tot batut la cap.
Tu ce mai poti face, cel putin pana la 8 sapatamni mai calma si linistita, cum ajungi acasa cum hop in pat, am gatiti, am facut lucriri usoare in casa dar fara sa necesite stat indelung in picioare. Te vei simti mai umflata acum la inceput, balonata tot timpul, acorda-ti tot repaosul de care poti, nu cara greutati si nu face acum la inceput prea multe plimbari care sa te tina mult in picioare, mi-e asa mi-au spus si asa am facut. La plimbarile cu masina mi-au zis fara hopuri si la inceput am condus foarte incet si sotul meu la fel, dormeam pe strada.
Scuze, asa mi-au zis mie, asa am facut, dupa ET am primit o lista in care aveam toate recomandarile posibile.
Iei tratamentul in continuare cu sfintenie si incearca sa fii cat mai vesela si relaxata!
sarcina usoara si azi te asteptam cu beta marittttttt!!!

te pup

castelana fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

castelana la mine a fost asa:
9 oct inceputul stimularii
22 oct punctia
25 transferul a 3 embrion de z3
6 nov beta la 12 zile, valoare 111,68
8 nov beta la 48 ore, valoare 228,91
potrivit raspunsului din mailul medicului cu care am facut fiv, prima eco ar trebui facuta pe 23 nov.

sti si tu cum e in romanica, medicii de aici fac si fiv si inseminari si spital si gravide si cabinet privat....greu sa gasesti unul care sa accepte sa colaboreze cu cel cu care ai facut fiv si mai ales cand e dintr-o tara straina; ar fi unul care face decat fiv si spital, dar inca stau in cumpana, astept sa vad cum decurge sarcina si ce imi apare la prima eco.

incerc sa stau cat mai linistita, fac mancare, de plimbat mai mult cu masina, al meu conduce cat ppoate de incet, nu e genul lui dar incearca, mananc cat pot de bine, ma mupt cu pestele, oua, pui de tara si vita, lactate, fructe si legume.
in rest vegetez, sunt in schimb destul de balonata, parca sunt in 5 luni, incerc sa dreg busuiocul cu activia cu cereale integrale.
pupi si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Neata fetelor !!!!!!
o saptamana frumoasa va doresc .

Miruna , am ceva emotii . cel mai rau este ca desi sunt pregatita cu toate cele , tot nepregatita ma simt . asteptam .

m-au zapacit prietenii cu vizitele in acest we. se cunoaste ca ma apropii de nastere . noi inaintea unui eveniment important nu aveam timp sa ne aranjam , de vizite ... suna si vin chiar si 5 min (bineinteles dupa ce ma asigur ca nu sunt raciti ) .

ma bucur sa vad ca mai avem inca prieteni adevarati . eu i-am cam tinut la respect pe perioada sarcinii ...asta e...am fost mai ciufuta ...mereu atenta , m-am odihnit mai mereu , nu am mai mers la munte si la mare ca in alti ani , de iesit din tara nici vorba...

important este bebe si atat . doamne ajuta sa fie bine .

pupici tuturor si tinem legatura dragele mele .

Evy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata.

Abia acum am reusit sa intru, in weekend nu a mers forumul!

Vineri am fost la doctor, se pare ca vom ca vom mai sta 3 in 1, pana pe 19 nov,cand avem urmatoarea intalnire, iar daca nu ies pana atunci, in urmatoarele 2-3 zile vom programa cezariana la 38s si 2/3z.
Colul s-a scurtat, are 2,5cm, inchis si fara modificari, lichid in cant normala iar placentele mai rezista 2 sapt. Teoretic este posibil sa mi se rupa membranele in cele 2 sapt, ptr ca un bebe are capusorul f aproape de col. Bebelusii au mai crescut, dar fiind maricei nu a reusit sa-i masoare bine si echograful dadea erori la greutate, adica ne arata, ca aveau peste 2,600 kg si a zis ca nu e posibil, ei au intre 2,300 si 2,400. Astea sunt vestile despre noi.

Felicitari Avalon!!! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati mereu de orice lucru frumos din viata voastra!
Felicitari Pishko! Sa-ti traiasca prichindelul si sa va aduca numai bucurii!
Felicitari Mirela!!! Asteptam vesti de la primul control!
Evy, mai ai un pic, pana cand iti vei tine mica comaora in brate! Abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Raluca, Elenada, asteptam poze si sa ne povestiti cum a fost la botez!

Pupici!

36+ AMR 1-2 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

mii de scuze pt asenta..am citit pe diagonala ultimele doua pagini si vad ca am de lucru...fug sa modific prima pagina.

FELICITARI noilor gravidutze si mamicilor

Nico 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Fetelor, am uitat sa va intreb: dupa ce se rup membranele, in cat timp trebuie sa ajung la spital?

36+ AMR
1-2 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata

castelana la mine a fost asa:
9 oct inceputul stimularii
22 oct punctia
25 transferul a 3 embrion de z3
6 nov beta la 12 zile, valoare 111,68
8 nov beta la 48 ore, valoare 228,91
potrivit raspunsului din mailul medicului cu care am facut fiv, prima eco ar trebui facuta pe 23 nov.

sti si tu cum e in romanica, medicii de aici fac si fiv si inseminari si spital si gravide si cabinet privat....greu sa gasesti unul care sa accepte sa colaboreze cu cel cu care ai facut fiv si mai ales cand e dintr-o tara straina; ar fi unul care face decat fiv si spital, dar inca stau in cumpana, astept sa vad cum decurge sarcina si ce imi apare la prima eco.

incerc sa stau cat mai linistita, fac mancare, de plimbat mai mult cu masina, al meu conduce cat ppoate de incet, nu e genul lui dar incearca, mananc cat pot de bine, ma mupt cu pestele, oua, pui de tara si vita, lactate, fructe si legume.
in rest vegetez, sunt in schimb destul de balonata, parca sunt in 5 luni, incerc sa dreg busuiocul cu activia cu cereale integrale.
pupi si sarcina usoara in continuare

Draga Mirela, deci faci ca si mine eco la o luna de la transfer. asa cu putin noroc poate vedeti si inimioara si sa vezi ce bucurie atunci.
vezi si tu unde au fost fetele de pe forum, la ce dr din tara, roaga-le si-ti spun, parca in trecut erau ceva discutii de lauda la adresa lor. E important sa gasesti unul care a ,mai avut cazuri de sarcini prin fiv, sa stie despre ce este vb.
Faci bine ca te menajezi, nu-ti face prb de balonare, cu timpul se normalizeaza si nu te mai simti asa un butoi, dar acum este si de la progesteron.
sarcina usoara si ai grija de tine!

te pup

castelana fericita 19+

Mergi la inceput